ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    26. Kolovoz 2019. 20:43

Sarita mogu samo reći da mi je JAKO, žao što nisam negdje bliže tebe, pa da skupa odem do te sestre  sa tobom po recept za lijek... 
    Juno drago mi je da možeš kuci i da drzis pod kontrolom šećer.  
    Prijavljujem  se u klub 'vječno gladna',  mada je ova moja bebica  baš pametna, cips, hamburger, cokoladu ili tako nesto joj ne odgovara,  ali zato joj se voce trazi u neogranicenim  kolicinama. Sad kad bih mogla dozvoliti da kad-kad zgrijesim, ona ne želi 🙊🤷‍♀️
    Sretno cure sutra na pregledima , koliko sam upamtila 7 ih je...

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 20:53

Sarita najbolje da pitas u ljekarni da ti daju da naknadno doneses recept. Oni ionak vide da si vec dobivala. Tak je i meni par puta zena u ljekarni Utrice dala jos dok sam ih ko terapiju za pcos uzimala..

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:57

Grizli od srca hvala rasporedit cu ja to kako je magistra rekla pa ce nadam se biti sve ok. Da mi ona nije rekla i vi tu ja nebi znala da se tako smanjuje jer em ih nikad nisam pila em meni sestra nije to spomenula kad ih je napisala. Mislim da je racunala da ce mi biti do pregleda i krivo izracunala ...
    Sta se ove nadrkane tice...ja isto radim sa ljudima i bude ih svakakvih i kazu svasta i covjek svasta dozivi pa sam uvijek ljubazna i profesionalna ma koliko njih gnjavilo i davilo i ma sta se meni privatno desavalo bilo vruce ili ledeno ili umor ili sto ja znam...znam da i one jedva cekaju g.o i znam da im je guzva i da imaju more trudnica ali nis to ne opravdava bezobrazluk i otresanje. 
    Goga ❤ si ! Sad bi i ja da si blize eto...boze ko mi nisu suze krenule evo uf 
    Cure bas ste prave ❤❤ 

lupe
    26. Kolovoz 2019. 20:57

Gogaa_V

Prijavljujem se u klub 'vječno gladna', mada je ova moja bebica baš pametna, cips, hamburger, cokoladu ili tako nesto joj ne odgovara, ali zato joj se voce trazi u neogranicenim kolicinama. Sad kad bih mogla dozvoliti da kad-kad zgrijesim, ona ne želi 🙊🤷‍♀️
    Sretno cure sutra na pregledima , koliko sam upamtila 7 ih je…

I ja sam te srece da bebica nije luda za junk foodom ali zato su joj se danas ocito jele pecene paprike, pa evo ja u 9 navečer pecem paprike 😂😂😂
    Cijeli kvart mirisi 🤭

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 21:05

Sarita ovo mi zvuči ko da si kod mojih vječno nadrkanih xD Baš neke nemaju ni takta ni mozga😡
    Ja sam legla u krevet da izbjegnem frižider sad po noći 😂 Dosta bilo dns...nisam ovih 4-5 mjeseci jela kao danas.

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 21:06

A Sarita šta nije.dobar opis Hans😂😂 Nisam iz Rijeke,okolica ZG ali sam jako vezana uz Rijeku,živjela sam tamo za vrijeme studija❤ Iva otkrila sam.neke Carefree ultra dnevne uloske i ti su mi top (deblji i veći al nisu plastični!),isto sam na terapiji 3×2 i promjenim ulozak ujutro,popodne i navečer i nisu natopljeni,super su.
    Ma ja uopće ne fermam tu priču ima guzvu/puno svakih ljudi/loš dan... nemres svaki dan imat takav dan,ako imaš mijenjaj posao. Jer da se ja tak ponašam već bi mi odavno na poslu vrata pokazali.

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 21:07

Btw sad bi mi pomfri iz mekica došao ko budali šamar😍

ivikii
    26. Kolovoz 2019. 21:09

Lupe pecenee paprikeee 😍 srica da sam se prejela i sad skotrljala na kauc. Ali sutraa su moje😂

26. Kolovoz 2019. 21:10

Ciao zenske🤗
    Evo vidim teme hrana i njopanje.
    Nemam nikakvih posebnih želja,čak bi rekla da manje jedem nego prije.
    3-4 obroka na dan
    Ali meni bude strašno teško u želucu nakon ručka npr.
    Toliko se napuhnem.katastrofa.ko kamenje da sam jela.a pazim da nije teška prehrana(dakle lagano,manje porcije,puno žvakanja)al nikako doc sebi.pa onda krenem s mineralnom pa šetnjom i tako🤪 nezz jel vama tako?
    Ugodna večer svima i čestitke na pozitivnim pregledima🤗👋🏼
    Ja sam u 16 tj.
    Pa možda me i to sputava.

26. Kolovoz 2019. 21:12

Htjela napisat možda me i ta mučnina sputava da jedem vise.😫
    Al neka ima vremena...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI