ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    27. Kolovoz 2019. 12:31

Da, to je normalno u trudnoci😊

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:33

Lunica

cure help help..jel koja osjetila tahikardiju..onako bas neugodno lupanje srca i zamor?? Ja sam od jutros sli pod naporom to osjetila i nije ugodan bas osjecaj. popila sam apaurin od 2 mg nadam se da ce prodjelovati…

Lunice  ne znam  jesi imala do sada srcanih  problema, ako nisi  tahikardija je normalna  pojava u trudnoći pogotovo pod opterecenjem. Imamo jedan organ više , vise krvi, novi zivot se stvara u nama i srce ima više posla i to se desava  vjerovatno zbog toga. Ne znam koliko ti je trajalo i koliko  cesto se ponavlja... isto  tako apaurin znam da se daje trudnicama i smatra sigurnim,  ali nemoj  na svoju  ruku. Radije otidji  na ekg i provjeri  stanje,  nego da ga maskiras  pijuci  apaurine (inace  ako ti predje u naviku od njih vrlo cesto stradaju zubi). 
    Jaivanpa je imala baš povisen  broj otkucaja (oko 130 cini mi se) nosila je i holter i na kraju  potvrdjeno  sve u redu... 

• Tonkica1
    27. Kolovoz 2019. 12:36

Evo mene sa anomaly scan-a... izgleda da je sve u redu, samo sto je spomenula da mi je posteljica straga i 30mm od unutarnjeg usca, dakle nisko. Napomenula je da ce se to sve kasnije dici i da bi se to trebalo vidjeti na iducem pregledu, ali je rekla da bi trebali stati sa odnosima 😠😠 Medutim, rekla je da bi me trebala pregledati sa sondom, ali je rekla da je ipak ok, da ne treba 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Sto sad misliti?
    Ima li koja da je imala slicnu ili istu situaciju?
    Ovo mi je definitivno upozorenje da malo usporim.
    Imam jos moram vaditi krv u Petrovoj za test senzibilizacije i marker hepatitisa, pa cu nakon toga kod svoje otici sa nalazima i pitati je za to.
    MM je usao!!! Odmah sam pitala sestru i rekla je da nema problema i vidio je bebana!!!! Jako jako sam sretna 😊

PetraB
    27. Kolovoz 2019. 12:44

Hvala cure 🤗

Lala27 termin mi je sluzbeno 10.3. no obzirom da su jednojajcani i dijele jednu ovojnicu vjerojatno ce to biti ranije.

Javljat cu i rezultate svojih pretraga i kontrola pa mozda pomogne nekoj buducoj mami. ☺️

A i svako procitano vase iskustvo vezano za bilo sto u trudnoci mi dobro dodje. 

🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 12:50

Pozdrav Petra! Blizanci, veselje😁😍
    Tahikardija je normalna,mene isto svako malo zadesi.
    Došli mi nalazi krv i urin, krv ok, nema upale al urin opet dosta bakterija. Zadnji put mi je unatoč tome urinokultura bila sterilna al ajd provjerit ćemo opet...

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:52

Tonkice cestitam na urednom  pregledu, i bitno  da je beba dobro! Kod mene je spuštena posteljica isto tako jako blizu usca, (23.7 sam prokrvarila obilno radi toga i po dolasku hotne odmah su me pitali za odnose koje nisam ni imala, zna se desiti radi toga ali ne mora  nuzno). Shvati ozbiljno upozorenje u smislu da ne dižeš apsolutno nista teze od 1 kg, ne saginjes/savljaš se, izbjegavaj cucanj, dugo sjedenje. Setnja lagana i lezanje su pozeljni. Sex takodjer zaboravi do bar 25 nedelje kad bi se sve trebalo  podignuti za metericom.

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:57

Mrzim naknadno ispravku... hitne *, maternicom*

samojed
    27. Kolovoz 2019. 13:06

Ana držim fige za dobre rezultate
    Peta dobro nam došla i želim da ti trudnoća prodje u najboljem redu
    Tonkica čestitam na urednom pregledu i samo smanji aktivnosti i no sikiriki

lupe
    27. Kolovoz 2019. 13:24

Dobro došla Petra 🤗
    Curke cestitam na urednim pregledima, lijepo je cuti lijepe vijesti. 
    Mene je upravo zvao moj ginekolog, pa mijenjam termin pregleda sa 12.9. Na 13.9. 

Cure, trebam pomoc ako koja zna. Uskoro cu se udavati kod maticara, a crkveno vjencanje mi je sljedece godine 
    Zanima me kako ide promjena prezimena u Zg? 

Omerta
    27. Kolovoz 2019. 13:38

Petra, dobrodosla i sretno!!! 
    Mislila sam napisati nesto o takvoj blizanackoj trudnoci, ali kod mene nazalost nije dobro zavrsilo.. Nadam se da ce kod tebe biti sve ok!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.