ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    27. Kolovoz 2019. 12:15

Evo uspjela sam ih dobiti. Kaze da nalazi nisu stigli i da ce me doktor nazvati cim dodju. 

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:24

Kengurica

Anna najsretnije ti zelim.
    Nasty, ja sam mislila na ogtt da ce mi glava pasti, ali ja sam i inace ujutro pospanac. Nakon popijenog secera su mi taman cackalice trebale.
    Ja sam bila na pregledu, sve je uredno, malac je dosao do svog prvog kilograma :). Sljedeci pregled moram provjeriti, ali mislim da je 23.9.
    Bome sam natukla 8kg, a prije 4 tj sam bila na 5kg. 😱

Kengurice cestitam uredan pregled, i bebinu  prvu  kilicu 😍⚘

Lunica
    27. Kolovoz 2019. 12:26

cure help help..jel koja osjetila tahikardiju..onako bas neugodno lupanje srca i zamor?? Ja sam od jutros sli pod naporom to osjetila i nije ugodan bas osjecaj. popila sam apaurin od 2 mg nadam se da ce prodjelovati...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 12:28

Negdje sam citala da je to normalno u trudnoci

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lunica
    27. Kolovoz 2019. 12:31

Točkica37

Negdje sam citala da je to normalno u trudnoci

A i ja sam citala al ono...bas sam bila u moru dosta plivala...i kad sam izisla iz mora lupanje nemilo...moram malo smanjiti tempo. A uz to me malo i panika ulovila jer sam na otoku ali pricekati cu malo ako mi se ponovi idem ja nazad u grad😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

C1M4
    27. Kolovoz 2019. 12:31

Da, to je normalno u trudnoci😊

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:33

Lunica

cure help help..jel koja osjetila tahikardiju..onako bas neugodno lupanje srca i zamor?? Ja sam od jutros sli pod naporom to osjetila i nije ugodan bas osjecaj. popila sam apaurin od 2 mg nadam se da ce prodjelovati…

Lunice  ne znam  jesi imala do sada srcanih  problema, ako nisi  tahikardija je normalna  pojava u trudnoći pogotovo pod opterecenjem. Imamo jedan organ više , vise krvi, novi zivot se stvara u nama i srce ima više posla i to se desava  vjerovatno zbog toga. Ne znam koliko ti je trajalo i koliko  cesto se ponavlja... isto  tako apaurin znam da se daje trudnicama i smatra sigurnim,  ali nemoj  na svoju  ruku. Radije otidji  na ekg i provjeri  stanje,  nego da ga maskiras  pijuci  apaurine (inace  ako ti predje u naviku od njih vrlo cesto stradaju zubi). 
    Jaivanpa je imala baš povisen  broj otkucaja (oko 130 cini mi se) nosila je i holter i na kraju  potvrdjeno  sve u redu... 

• Tonkica1
    27. Kolovoz 2019. 12:36

Evo mene sa anomaly scan-a... izgleda da je sve u redu, samo sto je spomenula da mi je posteljica straga i 30mm od unutarnjeg usca, dakle nisko. Napomenula je da ce se to sve kasnije dici i da bi se to trebalo vidjeti na iducem pregledu, ali je rekla da bi trebali stati sa odnosima 😠😠 Medutim, rekla je da bi me trebala pregledati sa sondom, ali je rekla da je ipak ok, da ne treba 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Sto sad misliti?
    Ima li koja da je imala slicnu ili istu situaciju?
    Ovo mi je definitivno upozorenje da malo usporim.
    Imam jos moram vaditi krv u Petrovoj za test senzibilizacije i marker hepatitisa, pa cu nakon toga kod svoje otici sa nalazima i pitati je za to.
    MM je usao!!! Odmah sam pitala sestru i rekla je da nema problema i vidio je bebana!!!! Jako jako sam sretna 😊

PetraB
    27. Kolovoz 2019. 12:44

Hvala cure 🤗

Lala27 termin mi je sluzbeno 10.3. no obzirom da su jednojajcani i dijele jednu ovojnicu vjerojatno ce to biti ranije.

Javljat cu i rezultate svojih pretraga i kontrola pa mozda pomogne nekoj buducoj mami. ☺️

A i svako procitano vase iskustvo vezano za bilo sto u trudnoci mi dobro dodje. 

🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 12:50

Pozdrav Petra! Blizanci, veselje😁😍
    Tahikardija je normalna,mene isto svako malo zadesi.
    Došli mi nalazi krv i urin, krv ok, nema upale al urin opet dosta bakterija. Zadnji put mi je unatoč tome urinokultura bila sterilna al ajd provjerit ćemo opet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI