ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2019. 11:05

Lavica27

crnokosa

Ciao zenske🤗
    Evo vidim teme hrana i njopanje.
    Nemam nikakvih posebnih želja,čak bi rekla da manje jedem nego prije.
    3-4 obroka na dan
    Ali meni bude strašno teško u želucu nakon ručka npr.
    Toliko se napuhnem.katastrofa.ko kamenje da sam jela.a pazim da nije teška prehrana(dakle lagano,manje porcije,puno žvakanja)al nikako doc sebi.pa onda krenem s mineralnom pa šetnjom i tako🤪 nezz jel vama tako?
    Ugodna večer svima i čestitke na pozitivnim pregledima🤗👋🏼
    Ja sam u 16 tj.
    Pa možda me i to sputava.

Crnokosa ideeentican problem. Crijeva. Strahota živa. Koje prenatalee piješ? Ja sam skuzila od njih mi je još gore!

Hej bokić 🤗evo me...ja sam ti trenutno na Folio phasa 2 , ugl mislim da će mi od ponedjeljka slijedeceg  dodat još neku nadopunu.
    Inače živim u Njemačkoj pa jel mrvicu drugačije tu.
    Al bas mi koma trbuh nakon obroka , valjda će se to smirit s vremenom.ruzan osjećaj napuhanosti.crijeva naravno divljaju🤪🙈

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 11:18

Cestitam na urednim pregledima, cekamo sad jos ostale.
    Ja skacem na svaki zvuk mobitela i kad zazvoni tako me nekako oko srce stegne od straha. I ko za vraga danas stalno zvoni

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 11:19

Anna a da ti zvrcnes njih?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 11:22

Mislila sam i na to. Mozda jos malo sacekat i onda oko 1 da ih nazovem

C1M4
    27. Kolovoz 2019. 11:25

AnnA

Mislila sam i na to. Mozda jos malo sacekat i onda oko 1 da ih nazovem

Mislim da su meni rekli kao ako odem na amnio da u slucaju losih rezultata u Podobniku zovu i prije tako da ja ovo smatram dobrim znakom sto jos nisu zvali🤞🏻 Cekamo s tobom🙏🏻🙏🏻🥰 i svakako ih pokusaj nazvati, nemas sto izgubiti ako jos nisu gotovi, ionako cekas☺️

• Lala27
    27. Kolovoz 2019. 11:32

Curke, sretno danas svima 😄 

AnnA Čekamo tvoj nalaz, biće dobar 💪

Nasty Ti si već obavila, ali sad navijamo da bude dobar nalaz 😄

Od kako mi je doktorica rekla da se sad treba obratiti pažnja na ishranu, izbjegavati slatko, itd. Meni se automatski još više jede slatko  😬 Ali nisam još radila ogtt, pa se nadam da će biti dobar nalaz, a juče mi je šećer bio 4.0, tako da uzmem nekad malo slatko, da podignem šećer 😂

PetraB
    27. Kolovoz 2019. 11:38

Pozdrav zenice...evo prijavljujem se ako me primate. 😊 Trudna trenutno 12 tjedana... Inace cetvrta trudnoca (dvije klinaca, jedan spontani) totalno neplanirana a jucer novi sok jer su blizanci 🤪🤪🤪
    Uglavnom termin je pocetkom treceg mjeseca ali izgleda da ce ipak to biti ranije. 🤭
    Od komplikacija vjerojatno gestacijski (ovaj tjedan ogtt), hipertireoza i trombofilija 🙄 (Clexan naravno ukljucen).
    Ici cu i u Petrovu na kombinirani... Uglavnom ovaj tjedan nam je zanimljiv 🙈🙈🙈

Jel ima koja mama ovdje da je prosla ili prolazi koroz blizanacku trudnocu u kojoj bebaci dijele opnu? Malo me ono sto sam procitala na netu prestrasilo... Inace sam i na temi blizanacka trudnoca al tu vas je vise i aktivnije ste pa mozda ovdje ipak cujem neko iskustvo sa ovim 👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧

url=https://lilypie.com][/url

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 11:42

Dobrodosla petra . Nemam pojma o blizancima ali zelim ti da prode skolski i da doguras do 37 tj

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 11:42

Ma mislim da me cak ne bi zvali. Jer onaj kao brzi test ne vrijedi za trisomiju 16. Samo za one tri najcesce (13, 18, 21). Ali evo sad cu skupiti snage i zovem ih

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 11:44

Ajde anna 🙏🙏🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.