Jutro cure, sretno danas svima,
Evo mene na oggt-u. Ova glukaza je gadna, al nije tolika tragedija, popila sam za tri min.. A ono srednja žalost. Nisu mi dali da dodam limun.
Sad ovo čekanje, opremila sam se sa knjigom, ali mi se spava jer sam budna od 3h, a i ova glukoza me ušikala dodatno, žao mi je što nisam ponjela i čačkalice da stavim na kapke.. Pa vidit ćemo.. Mislim da imam dobre šanse da imam šećer.
Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
licille ne vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄
Jutrooo sretno svim curamaa na pregledima i tebi Nasty za secer. Ja sam mislila kad sam radila taj pregled da mi je secer 100 % jer mi je doslo bas lose od tog i nakraju je nalaz stigao super tako da ti to ne znaci nista. Samo pozitivno i sve ce bit 👌👌
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro zene i sretno svima na pregledima danas!
Nasty dobar tek ☺️! Kad sam procitala da ti trebaju cackalice pomislila prvo boze moj kako je ovoj zeni glukoza uspjela zapet za zube. 😂
PREGLEDI
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
27.8.- Kengurica
27.8.- Tonkica1
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
30.8.- Nova19
30.8.- Lavica27
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
02.9.- aarauch
02.9.- Reserved123
03.9.- Juno
03.9.- DeeDee
03.9.- piba7
03.9.- lucille9
03.9.- Nasty
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
06.9.- Anna
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
11.9.- tinika
12.9.- mrgud_zg
12.9.- lupe
13.9.- C1M4
17.9.- lorija
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
19.9.- Angie1205
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
30.9.- Seni1985
Jutrooo. Sretno cure na pregledima i ostalim curkama na pretragama. Samo opusteno 🌸
Sto se tice dnevnih ulozaka,u prosloj trudnoci sam ih nosila uvijek bez posljedica,a i u ovoj takodjer.
Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄
16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto
Curke, meni pregled prošao sjajno, sve je super, rastemo
Do narednog pregleda moram napraviti OGTT, meni je bio malo povišen šećer tako da se baš i ne nadam predobrim rezultatima, ali dobro, što bude bit će..
Idući pregled 24.9.
Sretno drugim curkama na pregledima!!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto
O tim sestrama mekad necu razmisljat. Meni na proslom oregledu isto bila sestra na zamjeni te su paralelno vagale mene i jos jednu trudnicu. Na nalaz meni napisali njenju a njoj moju kilazu... meni ispalo da sam 9 kg izgubila 🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji