Angie nije vjerodostojan nalaz ako gladujes, jedi sve normalno kao i do sada da vidis pravo stanke stvari jedino navecer se nemoj previse najest.iako vjerujem da je sve ok jer jisi imala s curkama gestacijski.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma nisam stvarno nikada imala problema sa šećerom pa ni u trudnoćama, a što je najbolje....od samog početka ove trudnoće mi slatko baš i nejde pretjerano, više slano i masno

Uglavnom te stvari i dizu secer., vise ugljikohidrati nego sami seceri heheh. Ali kazem kod tebe ce biti super sve.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja odbijam ogtt ocaj put... tu me muce s tom dijetom pazim ko kuda a onda bi me nafilali aa glukozom u nenormalnim kolicinama... fala ne

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke!
Koristila sam uloške u prvom trimestru, i onda prestala jer se proporuča u trdnoći ih izbjegavati. Gaćice mjenjam 3x na dan ako ne i više, i sve su mi uništene (geonistin vaginalete, utrogestan). Čak sam se i bacila u potragu za onim starima po kutijama i mama mi je kupila 2kom na placu, one iznad pupka. MM se ufrastio dok ih je vidio.
Sindrom mokrih gaća sam imala negdi u 23tj., prošlo mi je kroz glavu da nije plodna voda, onda sam mislilia da mi je 'pobjeglo' al se i to smanjilo.
Od obleke sam kupila 2tajica i dvije duuuge potkošulje (Lidl), ne mislim nešto dodatno kupovati jer to brzo prođe. Zimsku jaknu mislim nositi otkopčanu. Planiram dok rodim, i dok smršavim si nešto lijepo kupiti, obnoviti, da se nagradim.
Ova recenica je sve 😂 pola zivota govorim kad smrsavim onda cu si ovo onda cu ono. Trenutno sam u fazi da uopce o tome ne razmisljam. Kaj bude. Bar cu se na porodiljnom moc oblacit udobno a ne ko za posao pazit kaj nosim..
Sretno svim curama danas na pregledima 🎉🎉🤞
Ja ovih tj dana odkad sam se vratila s go nikak doc k sebi. Imam uz posao tolko obaveza, stalno negdje jurim, jos ova svadba za vikend, nikak se naspavat. Jedva cekam vikend da nadoknadim 😊

Jutro cure, sretno danas svima,
Evo mene na oggt-u. Ova glukaza je gadna, al nije tolika tragedija, popila sam za tri min.. A ono srednja žalost. Nisu mi dali da dodam limun.
Sad ovo čekanje, opremila sam se sa knjigom, ali mi se spava jer sam budna od 3h, a i ova glukoza me ušikala dodatno, žao mi je što nisam ponjela i čačkalice da stavim na kapke.. Pa vidit ćemo.. Mislim da imam dobre šanse da imam šećer.

Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
licille ne vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄
Jutrooo sretno svim curamaa na pregledima i tebi Nasty za secer. Ja sam mislila kad sam radila taj pregled da mi je secer 100 % jer mi je doslo bas lose od tog i nakraju je nalaz stigao super tako da ti to ne znaci nista. Samo pozitivno i sve ce bit 👌👌

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro zene i sretno svima na pregledima danas!
Nasty dobar tek ☺️! Kad sam procitala da ti trebaju cackalice pomislila prvo boze moj kako je ovoj zeni glukoza uspjela zapet za zube. 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji