ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    27. Kolovoz 2019. 07:57

Jutro cure, sretno danas svima, 
    Evo mene na oggt-u. Ova glukaza je gadna, al nije tolika tragedija, popila sam za tri min.. A ono srednja žalost. Nisu mi dali da dodam limun.
    Sad ovo čekanje, opremila sam se sa knjigom, ali mi se spava jer sam budna od 3h, a i ova glukoza me ušikala dodatno, žao mi je što nisam ponjela i čačkalice da stavim na kapke.. Pa vidit ćemo.. Mislim da imam dobre šanse da imam šećer. 

lupe
    27. Kolovoz 2019. 08:00

Nasty zasto mislis da imas secer?
    Polako, bit ce sve uredu 🤗

27. Kolovoz 2019. 08:17

Cure, sto se secera tice  meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije. 
    licille ne vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
    Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄

Reserved123
    27. Kolovoz 2019. 08:18

Jutrooo sretno svim curamaa na pregledima i tebi Nasty za secer. Ja sam mislila kad sam radila taj pregled da mi je secer 100 % jer mi je doslo bas lose od tog i nakraju je nalaz stigao super tako da ti to ne znaci nista. Samo pozitivno i sve ce bit 👌👌

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Grizli
    27. Kolovoz 2019. 08:22

Jutro zene i sretno svima na pregledima danas! 
    Nasty dobar tek ☺️! Kad sam procitala da ti trebaju cackalice pomislila prvo boze moj kako je ovoj zeni glukoza uspjela zapet za zube. 😂

lorija
    27. Kolovoz 2019. 08:22

PREGLEDI

27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    27.8.- Kengurica
    27.8.- Tonkica1
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    30.8.- Nova19
    30.8.- Lavica27
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    02.9.- aarauch
    02.9.- Reserved123
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    03.9.- lucille9
    03.9.- Nasty
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    12.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    17.9.- lorija
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    30.9.- Seni1985

lorija
    27. Kolovoz 2019. 08:26

Jutrooo. Sretno cure na pregledima i ostalim curkama na pretragama. Samo opusteno 🌸
    Sto se tice dnevnih ulozaka,u prosloj trudnoci sam ih nosila uvijek bez posljedica,a i u ovoj takodjer.

• Sarita15
    27. Kolovoz 2019. 08:47

LoSa84

Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
    licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.
    Sarita koliko si ti trudna? I zasto uzimas durphastone? Na pocetku trudnoce meni privatnica propisala durphastone zbog smedeg iscjetka i kako nisam imala socialnog ginekologa moj doktor opce prakse mi je dao recept. No ako si vec u drugom trimestru ionako bi te dok skinuo s hormona. Ja ih jos uzimam no zato jer svaki put ksd sam kod njega prokrvarim, ili zbog vaginalnog ultrazvuka ili zbog uzimanja briseva 🙄

16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto

Simbalija
    27. Kolovoz 2019. 08:56

Curke, meni pregled prošao sjajno, sve je super, rastemo 
    Do narednog pregleda moram napraviti OGTT, meni je bio malo povišen šećer tako da se baš i ne nadam predobrim rezultatima, ali dobro, što bude bit će.. 
    Idući pregled 24.9. 

Sretno drugim curkama na pregledima!! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

27. Kolovoz 2019. 09:24

Sarita15

LoSa84

Cure, sto se secera tice meni je endokrinologica rekla da na kraju zene koje imaju gestacijski vise paze na prehranu i na kraju bebe budu zdravije, a mame se ne udebljaju puno te im bude lakse i na porodu i kasnije.
    licillene vidim bas smisla u tome da se ulosci tijekom trudnoce trebaju izbjegavati, mislim da je gore imat mokre gacice jer se time narusava vaginalna flora te je veca mogucnost razvoja gljivica i dr. beštija. Tampone svaksko treba izbjegavati.

16 tjedana. Zbog smedeg iscjetka u 10om tj. Neznam sto ce ona rec u pon ali isto mi nje ok da mi sestra na zamjeni kaze 'a sta ti mislis da ce bit u tri dana' bez gledanja u nalaz bez icega. Srecom magistra mi objasnila a ja isla provjerit ipak kod dr pa eto

O tim sestrama mekad necu razmisljat. Meni na proslom oregledu isto bila sestra na zamjeni te su paralelno vagale mene i jos jednu trudnicu. Na nalaz meni napisali njenju a njoj moju kilazu... meni ispalo da sam 9 kg izgubila 🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.