ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    27. Kolovoz 2019. 13:39

Petra dobrodosla :) a taman sam neki dan mislila kako nas tu ima puno a niti jedna ne nosi blizance i eto tebe. Zelim ti urednu trudnocu i da bebice docekaju termin 
    Cure nema dufastone na svoju ruku bar tako kaze ova u ljekarni iako zna da sam uzimala laze toliko napisano toliko imas pravo dok dr ne napise drukcije i potvrdila rijeci ove iz  Zd smanjuj dozu trebala ti to sestra rec kad ti ih je dala...kao da sam ja kriva da mi sestra nije rekla. U ovoj drzavi moras bit i dr i pravnik i sudac i sve prije nego krenes kamo -.-' 
    A i da vam pravo kazem nije mi dobar osjecaj traziti kutiju jos jednu na svoju ruku nekako mi ovo ima vise smisla da smanjim do pregleda pa cu pojacat ako dr tako kaze.
    Hvala vam puno na podrsci 
    I cestitke na urednim pregledima 👌👌👌

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 13:42

Anna jel se više ta služba javila na telefon!?

DeeDee
    27. Kolovoz 2019. 14:06

Čestitam curke svima na dobrim nalazima ☺
    Anna vjerujem da ce sve bit super ❤
    Petra dobrodošla ☺
    Nisam zapamtila tko je napisao za tahikardiju ali to me valjda jedino ne plaši, sve mame koje znam su me upozorile na to. I ja malo jače osjetim zadnja dva dana, možda je do otoka 😂😂
    Iva4 nasmijala sam se na glas, držim fige da ne rodiš u zatvoru 😂😂😂

[/url

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 14:10

Javila se. Ugl nista od nalaza. Cim budu doktor ce me nazvati. Danas ocito vise nista. Znaci sutra opet panika tokom jutra

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 14:12

Hvala na cestitkama za dobar pregled.
    Ja sam bas danas imala puls 94 na pregledu pa sam pitala jel to ucestalo i normalno u trudnoci i sestra mi rekla da je. Inace imam puls prosjecno 60.

MaRe
    27. Kolovoz 2019. 14:18

Čestitke na urednim pregledima :) 
    Uf baš sam htjela ja upitati za lupanje srca...danas sam budna sigurno od pola 5, ne mogu nikako zaspati da malo odrijemam i baš mi srce ubrzano lupa..al sam to pripisala uzbuđenju i stresu zbog sutrašnjeg anomalya. Osjećam se kao dan poslije pijanstva xD Naravno da još nisam naručila tlakomjer da to mogu kontrolirati I ove mokre gaće mi više na živce idu,evo treće danas -.- moram sjedit raširenih nogu, čim ih prekrižim ili skupim mokra sam do gore xD 

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 14:19

Cute moje evo ovako: glukoza na tašte = 5.5
    Glukoza nakon 1h = 6.6
    Nakon 2h = 7
    Dr. mi je radio jutros pa se još nisam čula s njime. 
    A ja se nisam pazila s prehranom namjerno jer nisam htjela varati, jedem puno voća, a jučer sam jela i suho voće i navečer 2 breskve.. Ovaj na tašte mi je povišen., a ova ostala dva su unutar granica koliko vidim.. 
    CRP mi je 17,7..tako da imam neku upalu. Sad čekam još rezultaze briseva i urina..
    Uskoro se vraćam čitanju, već sam u zaostatku debelom od jutros.. 

Lavica27
    27. Kolovoz 2019. 14:25

Joj Nasty da to je za dijabeticku dijetu,ne znam hoće te slati na profile u dnevnu bolnicu.
    Bem mu misa za CRP, nisi imala nikakve simptome?

Nasty
    27. Kolovoz 2019. 14:30

Bila sam prehlađena i imala upalu grla, pa mi je možda zato povišen CRP.. A na ovom nalazu mi je urin ok, još moram vidit ove ostale nalaze kad stignu.. Ma iskreno ja sam mislila da će mi šećer biti i gori.. Ali vidim da mi se zadržava u krvi nakon 1h je gornja granica 10, a nakon 2h 8,5.. Sigurno će me stavit na neku djetu, nadam se da će ostat na tome.. Draže mi je da mi je višak plodne vode zbog šećera nego da mi beba ima neki problem s bubrezima.. 

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 14:44

Nasty

Cute moje evo ovako: glukoza na tašte = 5.5
    Glukoza nakon 1h = 6.6
    Nakon 2h = 7
    Dr. mi je radio jutros pa se još nisam čula s njime.
    A ja se nisam pazila s prehranom namjerno jer nisam htjela varati, jedem puno voća, a jučer sam jela i suho voće i navečer 2 breskve.. Ovaj na tašte mi je povišen., a ova ostala dva su unutar granica koliko vidim..
    CRP mi je 17,7..tako da imam neku upalu. Sad čekam još rezultaze briseva i urina..
    Uskoro se vraćam čitanju, već sam u zaostatku debelom od jutros..

Ja bih rekla da nam se pridruzujes na temi gestacijski dijabetes . Necu rec dobrodosla ali malo ces pripaziti i bit ce ok..

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.