Jutro . Sretno danas svimaaaaa
Ja jedem svaka 2 sata na ovoj dijabetickoj dijeti pa je ok, nisam vise napuhana ...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke!
Koristila sam uloške u prvom trimestru, i onda prestala jer se proporuča u trdnoći ih izbjegavati. Gaćice mjenjam 3x na dan ako ne i više, i sve su mi uništene (geonistin vaginalete, utrogestan). Čak sam se i bacila u potragu za onim starima po kutijama i mama mi je kupila 2kom na placu, one iznad pupka. MM se ufrastio dok ih je vidio.
Sindrom mokrih gaća sam imala negdi u 23tj., prošlo mi je kroz glavu da nije plodna voda, onda sam mislilia da mi je 'pobjeglo' al se i to smanjilo.
Od obleke sam kupila 2tajica i dvije duuuge potkošulje (Lidl), ne mislim nešto dodatno kupovati jer to brzo prođe. Zimsku jaknu mislim nositi otkopčanu. Planiram dok rodim, i dok smršavim si nešto lijepo kupiti, obnoviti, da se nagradim.
Jutro micke moje! Evo ja podoruckovala lagano, spremamo de sad mm i ja za pregled. =) Imam anomaly u 8.15. Uzbudjenjce! Pozdrav i sretno nam svima danas sa preglefima!
Dobro jutro drage zene 🥰
Sretno svima danas na pregledima, cekamo dobre vijesti 🤗🤗
Dobro jutro ekipa! Sretno danas svima na pregledima!!
Noćas spavala na kutnoj...velike cure su manju "naljutile" pa je sišla dole i zaspala. Mm fino ode u krevet a ja ostala s njom....nekak mi je friško bilo a sad sam navikla spavat polugola
Jutros sam u problemima jer ne znam kaj ću za ručak danas...puna kuhinja slatkog i masnog al ništa konkretno
Jooj i meni je dala da vadim OGTT a nemam pojma kad ću, ugl da obavim do sljedećeg pregleda...morat ću 3 dana prije toga gladovat
Angie nije vjerodostojan nalaz ako gladujes, jedi sve normalno kao i do sada da vidis pravo stanke stvari jedino navecer se nemoj previse najest.iako vjerujem da je sve ok jer jisi imala s curkama gestacijski.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma nisam stvarno nikada imala problema sa šećerom pa ni u trudnoćama, a što je najbolje....od samog početka ove trudnoće mi slatko baš i nejde pretjerano, više slano i masno
Uglavnom te stvari i dizu secer., vise ugljikohidrati nego sami seceri heheh. Ali kazem kod tebe ce biti super sve.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja odbijam ogtt ocaj put... tu me muce s tom dijetom pazim ko kuda a onda bi me nafilali aa glukozom u nenormalnim kolicinama... fala ne
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke!
Koristila sam uloške u prvom trimestru, i onda prestala jer se proporuča u trdnoći ih izbjegavati. Gaćice mjenjam 3x na dan ako ne i više, i sve su mi uništene (geonistin vaginalete, utrogestan). Čak sam se i bacila u potragu za onim starima po kutijama i mama mi je kupila 2kom na placu, one iznad pupka. MM se ufrastio dok ih je vidio.
Sindrom mokrih gaća sam imala negdi u 23tj., prošlo mi je kroz glavu da nije plodna voda, onda sam mislilia da mi je 'pobjeglo' al se i to smanjilo.
Od obleke sam kupila 2tajica i dvije duuuge potkošulje (Lidl), ne mislim nešto dodatno kupovati jer to brzo prođe. Zimsku jaknu mislim nositi otkopčanu. Planiram dok rodim, i dok smršavim si nešto lijepo kupiti, obnoviti, da se nagradim.
Ova recenica je sve 😂 pola zivota govorim kad smrsavim onda cu si ovo onda cu ono. Trenutno sam u fazi da uopce o tome ne razmisljam. Kaj bude. Bar cu se na porodiljnom moc oblacit udobno a ne ko za posao pazit kaj nosim..
Sretno svim curama danas na pregledima 🎉🎉🤞
Ja ovih tj dana odkad sam se vratila s go nikak doc k sebi. Imam uz posao tolko obaveza, stalno negdje jurim, jos ova svadba za vikend, nikak se naspavat. Jedva cekam vikend da nadoknadim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji