ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 11:47

PetraB

Pozdrav zenice…evo prijavljujem se ako me primate. 😊 Trudna trenutno 12 tjedana… Inace cetvrta trudnoca (dvije klinaca, jedan spontani) totalno neplanirana a jucer novi sok jer su blizanci 🤪🤪🤪
    Uglavnom termin je pocetkom treceg mjeseca ali izgleda da ce ipak to biti ranije. 🤭
    Od komplikacija vjerojatno gestacijski (ovaj tjedan ogtt), hipertireoza i trombofilija 🙄 (Clexan naravno ukljucen).
    Ici cu i u Petrovu na kombinirani… Uglavnom ovaj tjedan nam je zanimljiv 🙈🙈🙈

Jel ima koja mama ovdje da je prosla ili prolazi koroz blizanacku trudnocu u kojoj bebaci dijele opnu? Malo me ono sto sam procitala na netu prestrasilo… Inace sam i na temi blizanacka trudnoca al tu vas je vise i aktivnije ste pa mozda ovdje ipak cujem neko iskustvo sa ovim 👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧

Pozdrav  i dobro  nam dosla petra, (imam osjecaj da smo najaktivniji na ovoj temi i da nam se svi pridruzuju "pripadali sa nama ili ne".) Svako je dobro dosao  naravno. Od blizanackih mislim  da imamo jednu  mamu livia, ali nam nije pretjerano aktivna iz opravdanih  razloga vjerovatno. Možda neko od cura zna nesto vise o situaciji slicnoj tvojoj, iako nemamo  ovde takva iskustva, pa podjele sa tobom informacije. Zelim ti uspješne rezultate, ovaj tjedan i općenito. Sretno ⚘ 

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 11:48

Ajme kao da sam tcom zvala. Trenutacno su svi djelatnici zauzeti. I ne mogu ih dobiti. Probam malo kasnije

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 11:56

Anna najsretnije ti zelim.
    Nasty, ja sam mislila na ogtt da ce mi glava pasti, ali ja sam i inace ujutro pospanac. Nakon popijenog secera su mi taman cackalice trebale.
    Ja sam bila na pregledu, sve je uredno, malac je dosao do svog prvog kilograma :). Sljedeci pregled moram provjeriti, ali mislim da je 23.9.
    Bome sam natukla 8kg, a prije 4 tj sam bila na 5kg. 😱

• Lala27
    27. Kolovoz 2019. 12:04

PetraB Dobro nam došla, naravno da te primamo, samo što nemamo blizance osim Livie koja nam rijetko dođe, pa ne znam možemo li ti šta pomoći 😄 Ali to su svakako tako divne vijesti, blizanci 😍 Kad ti je termin? 
    Nasty Na početku kad smo tek počele pisati, nisam vas još sve pohvatala, tad sam mislila da su kod tebe blizanci 😂

C1M4
    27. Kolovoz 2019. 12:07

Anna svakako probaj opet, probaj poslati i mail ako imaju🙏🏻🤞🏻 bit ce sve okej i bit ce dobar nalaz🥰🙏🏻🙏🏻

• AnnA
    27. Kolovoz 2019. 12:15

Evo uspjela sam ih dobiti. Kaze da nalazi nisu stigli i da ce me doktor nazvati cim dodju. 

Gogaa_V
    27. Kolovoz 2019. 12:24

Kengurica

Anna najsretnije ti zelim.
    Nasty, ja sam mislila na ogtt da ce mi glava pasti, ali ja sam i inace ujutro pospanac. Nakon popijenog secera su mi taman cackalice trebale.
    Ja sam bila na pregledu, sve je uredno, malac je dosao do svog prvog kilograma :). Sljedeci pregled moram provjeriti, ali mislim da je 23.9.
    Bome sam natukla 8kg, a prije 4 tj sam bila na 5kg. 😱

Kengurice cestitam uredan pregled, i bebinu  prvu  kilicu 😍⚘

Lunica
    27. Kolovoz 2019. 12:26

cure help help..jel koja osjetila tahikardiju..onako bas neugodno lupanje srca i zamor?? Ja sam od jutros sli pod naporom to osjetila i nije ugodan bas osjecaj. popila sam apaurin od 2 mg nadam se da ce prodjelovati...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 12:28

Negdje sam citala da je to normalno u trudnoci

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lunica
    27. Kolovoz 2019. 12:31

Točkica37

Negdje sam citala da je to normalno u trudnoci

A i ja sam citala al ono...bas sam bila u moru dosta plivala...i kad sam izisla iz mora lupanje nemilo...moram malo smanjiti tempo. A uz to me malo i panika ulovila jer sam na otoku ali pricekati cu malo ako mi se ponovi idem ja nazad u grad😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.