Joooj iva ne tako pricati hahaha sad bih i ja jedan kebab u tortilji. Ili cak kebab pizzu. Hmmm. Al ionako imam zgaravicu pa cu to samo sanjati ;)

Ciao zenske🤗
Evo vidim teme hrana i njopanje.
Nemam nikakvih posebnih želja,čak bi rekla da manje jedem nego prije.
3-4 obroka na dan
Ali meni bude strašno teško u želucu nakon ručka npr.
Toliko se napuhnem.katastrofa.ko kamenje da sam jela.a pazim da nije teška prehrana(dakle lagano,manje porcije,puno žvakanja)al nikako doc sebi.pa onda krenem s mineralnom pa šetnjom i tako🤪 nezz jel vama tako?
Ugodna večer svima i čestitke na pozitivnim pregledima🤗👋🏼
Ja sam u 16 tj.
Pa možda me i to sputava.
Crnokosa ideeentican problem. Crijeva. Strahota živa. Koje prenatalee piješ? Ja sam skuzila od njih mi je još gore!

Lavice opis je vrh..sad cu se kad god udem u ordinaciju sjetit tog 😂😂
Joooj cure nemojte o kebabu i ostalim ne tako zdravim delicijama mi jeli cheese u subotu ubila me zgaravica po noci poslje reko neces vise sad radim doma sama ako mi se jede...problem sto se meni 6 puta vise jede nego sto mi se kuha po ovim sparinama 😂😂
Cure, sretno sutra sa pregledima. Mozda i ja sutra budem imala novosti u vezi nalaza

Sarita, imam kutiju Duphastona, ako hoces mogu ti poslati ili ostaviti negdje da pokupis ako si u Zg.
Dakle...čim se ja vratim na forum ubijem vas sa klopom
Samo vi meni papajte...što bi rekao mm "da mi budeš vejika i zdvava" (iz neke stare reklame)
Dakle djeca su danas odustala od pizze za večeru, na kraju im morala peći hrenovke, pa smo zasladili muffinima, sladoledom, bučnicu smo jele ja i susjeda, sad klinci deru po grickalicama. Jedino sam ručak imala zdravi...grašak i noklice, ostatak smo se ubijale u grozotama pećnice i friždera
Sutra mi prvo dolazi pilar, a popodne sestra i mama i jedva čekam da konačno vide kuću...baš sam happy!!
A sad se idem zavaliti i čekati mm pa još jednom nekaj gricnuti sa njim i u krevet!

Hahaha ja inace nemam takav apetit i kile dobivam nikako, al bratec danas samo od vaseg pisanja o svim tim delicijama ujutro na vagi cu imat 3 kg vise! 🤣

Sarita, imam kutiju Duphastona, ako hoces mogu ti poslati ili ostaviti negdje da pokupis ako si u Zg.
Hvala od srca ali ne treba. Uciniti cu kako mi je magistra rekla posto mi je zadnja kutija smanjiti..sad sam brojala ukoliko jos sutra popijem 2 pa ostale dane po 1 bit ce u redu za pregled a onda cu sve rec svojoj gin pa nek ona dalje procjeni sto cemo i kako. Jos jednom hvala
Okej...skuhala sam veceru br 2 pa mislim....mali je htio pastu sa parmezanom pa sam je i beba to htjela pa eto da se djeca ne rastuze ja spremila i pojela...vec za sutra planiram izlit onu Goginu pitu i samo o tome mislim 🥧🥧 (najslicnije piti sto sam nasla 😂😂)
Laka vam noc i sanjajte nesto lijepo
Hvala od srca ali ne treba. Uciniti cu kako mi je magistra rekla posto mi je zadnja kutija smanjiti..sad sam brojala ukoliko jos sutra popijem 2 pa ostale dane po 1 bit ce u redu za pregled a onda cu sve rec svojoj gin pa nek ona dalje procjeni sto cemo i kako. Jos jednom hvala
Sarita to ti je ok, ne brini.. Ja sam isto nekih tjedan dana pila 1x2, a onda samo par dana jednu navečer.. Treba se postepeno skidat sa duphastina da ne bi naglo pala razina progesterona. Za slučaj da ti počne neka lagana sukrvica, odmah pojačaj opet dozu. Može se pojačat naglo al se ne smije prestat naglo. I traži u ljekarni bez recepta će ti dati jer ih već koristiš. Ali obično se to ne događa.. Tako da ne trebaš brinuti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji