Dakle...čim se ja vratim na forum ubijem vas sa klopom
Samo vi meni papajte...što bi rekao mm "da mi budeš vejika i zdvava" (iz neke stare reklame)
Dakle djeca su danas odustala od pizze za večeru, na kraju im morala peći hrenovke, pa smo zasladili muffinima, sladoledom, bučnicu smo jele ja i susjeda, sad klinci deru po grickalicama. Jedino sam ručak imala zdravi...grašak i noklice, ostatak smo se ubijale u grozotama pećnice i friždera
Sutra mi prvo dolazi pilar, a popodne sestra i mama i jedva čekam da konačno vide kuću...baš sam happy!!
A sad se idem zavaliti i čekati mm pa još jednom nekaj gricnuti sa njim i u krevet!
Hahaha ja inace nemam takav apetit i kile dobivam nikako, al bratec danas samo od vaseg pisanja o svim tim delicijama ujutro na vagi cu imat 3 kg vise! 🤣
Sarita, imam kutiju Duphastona, ako hoces mogu ti poslati ili ostaviti negdje da pokupis ako si u Zg.
Hvala od srca ali ne treba. Uciniti cu kako mi je magistra rekla posto mi je zadnja kutija smanjiti..sad sam brojala ukoliko jos sutra popijem 2 pa ostale dane po 1 bit ce u redu za pregled a onda cu sve rec svojoj gin pa nek ona dalje procjeni sto cemo i kako. Jos jednom hvala
Okej...skuhala sam veceru br 2 pa mislim....mali je htio pastu sa parmezanom pa sam je i beba to htjela pa eto da se djeca ne rastuze ja spremila i pojela...vec za sutra planiram izlit onu Goginu pitu i samo o tome mislim 🥧🥧 (najslicnije piti sto sam nasla 😂😂)
Laka vam noc i sanjajte nesto lijepo
Sarita, imam kutiju Duphastona, ako hoces mogu ti poslati ili ostaviti negdje da pokupis ako si u Zg.
Hvala od srca ali ne treba. Uciniti cu kako mi je magistra rekla posto mi je zadnja kutija smanjiti..sad sam brojala ukoliko jos sutra popijem 2 pa ostale dane po 1 bit ce u redu za pregled a onda cu sve rec svojoj gin pa nek ona dalje procjeni sto cemo i kako. Jos jednom hvala
Sarita to ti je ok, ne brini.. Ja sam isto nekih tjedan dana pila 1x2, a onda samo par dana jednu navečer.. Treba se postepeno skidat sa duphastina da ne bi naglo pala razina progesterona. Za slučaj da ti počne neka lagana sukrvica, odmah pojačaj opet dozu. Može se pojačat naglo al se ne smije prestat naglo. I traži u ljekarni bez recepta će ti dati jer ih već koristiš. Ali obično se to ne događa.. Tako da ne trebaš brinuti.
Ja sam preskočila sve što ste pisale o hrani da ne dođem u napast jer već postim a traje mi sutra do 9:30.
Ja navalila na pastetu od tune i grcki jogurt i sjetim se da sutra ujutro vadim krv🙈 budale🙈
Ja navalila na pastetu od tune i grcki jogurt i sjetim se da sutra ujutro vadim krv🙈 budale🙈
🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣
Dobro jutro...sretno svima danas 🙂
Pobjegnem sinoć da ne čitam o hrani al dočekalo me jutros i sad sam gladna i čekam da se trgovin otvori 😂😂😂 Očito je stiglo doba kad je vrijeme za hranu..dosad sam se morala tjerat jesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji