ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:24

C1M4

iva4

Daj sutite o mokrim gacama ni jedan ulozak mi se nece primit sve ispada van… racunajuci sad imat cu veceg troska sa svojim uloscima nego sa bebinim pelenama
    I da dali se kojoj desilo da je na utrogestanu i digne se sa wca i odjednom joj potekne po nogama bjela tekucina… pardon na slikovitom sad opisu… ali tabletice mi se nakupe skroz na pocetku pipi i onda kao da se rastope tamo i valjda mi pobjegne mokrace pa to curi… neku vecer prvi put kad se to desilo dobila sam napadaj panike i nisam se osudila pogledat dole sta je to jer sam mislila da je ponovo krv😓😓😓 bas cu pitat doktora u cetvrtak da me makne sa tih tableta i da nesta sta mogu pit jer od ovog mi je strasno vec🤷🏼‍♀️

Meni, svako jutro, svako svako jutro ili ako se dignem po noci pisat.. Cak onak osjetim dok jos lezim da je dole sve mokro i sluzavo pa trcim na wc jer znam da ce sve iscurit🤦🏼‍♀️ isprike na opisu haha, ali tako je🤷🏼‍♀️ ja stavljam samo 2 svaku vecer, kako ne bi tebi onda bilo, ti ih stavljas 3 puta na dan ako se ne varam🤔

Ja ni ne stavljam te vaginalete pa bude mokro...taman si covjek pomisli no trudnoca nema menzisa nema ulozaka odmor fino i mos si mislit te gljivice te iscjedak mah 

Grizli
    26. Kolovoz 2019. 20:27

Sarita 🤯🤯🤯🤯 dakle da spalila bi ju! Duphastoni se obavezno smanjuje terapija postepeno nikako odjednom. Bas sam evo isla pretraziti da meni nije di ostao koji pa da ti posaljem, al nemam imam samo crinone gela al to ti nista ne znaci. Tako da ako kojoj fali crinone imam 15 komada viska. Mozda najbolje da pokusas to sto ti je ostalo raspodjeliti na dane koliko imas jer bolje ista uzet nego nista 3 dana. Stvarno da covjek nije pametan sto raditi.
    Lavice obozavam med. sestre joj misle da su Bogovi! Samo ti njoj dizi tlak. 

lupe
    26. Kolovoz 2019. 20:27

Dosta ste se raspisale pa sam se malo izgubila haha
    Dok sve procitam, zaboravim kaj je bilo na pocetku 😂
    Kaj se papanja tice, ja sam takav gladus da je to strasno. Shvatim da zapravo cijeli dan provedem razmišljajući kaj bum sljedece jela 😂😂

Ne znam kak je vama danas, ali meni je jako jako tezak dan. Znojim se strasno, i bas sam nekak slaba :/

C1M4
    26. Kolovoz 2019. 20:32

Sarita15

C1M4

iva4

Daj sutite o mokrim gacama ni jedan ulozak mi se nece primit sve ispada van… racunajuci sad imat cu veceg troska sa svojim uloscima nego sa bebinim pelenama
    I da dali se kojoj desilo da je na utrogestanu i digne se sa wca i odjednom joj potekne po nogama bjela tekucina… pardon na slikovitom sad opisu… ali tabletice mi se nakupe skroz na pocetku pipi i onda kao da se rastope tamo i valjda mi pobjegne mokrace pa to curi… neku vecer prvi put kad se to desilo dobila sam napadaj panike i nisam se osudila pogledat dole sta je to jer sam mislila da je ponovo krv😓😓😓 bas cu pitat doktora u cetvrtak da me makne sa tih tableta i da nesta sta mogu pit jer od ovog mi je strasno vec🤷🏼‍♀️

Meni, svako jutro, svako svako jutro ili ako se dignem po noci pisat.. Cak onak osjetim dok jos lezim da je dole sve mokro i sluzavo pa trcim na wc jer znam da ce sve iscurit🤦🏼‍♀️ isprike na opisu haha, ali tako je🤷🏼‍♀️ ja stavljam samo 2 svaku vecer, kako ne bi tebi onda bilo, ti ih stavljas 3 puta na dan ako se ne varam🤔

Ja ni ne stavljam te vaginalete pa bude mokro…taman si covjek pomisli no trudnoca nema menzisa nema ulozaka odmor fino i mos si mislit te gljivice te iscjedak mah

Ja sam sretna vec jedno 3 dana jer je iscjedak ful minimalan, ovo od utrogestana jos nekako i prezivim😂 bas sam komentirala reko bit ce manji trosak za uloske, a ono figu, samo je razlika sto ne kupujem one standard vec dnevne😅

C1M4
    26. Kolovoz 2019. 20:35

Iva da, zato i kazem, tebi je bas koma onda🤔 ali ja ponoci nemam ulozak da bar malo "odahnem" od njih, to kad se dignem u noci ili ujutro, operem se dolje jel i onda stavim ulozak xd ali trazit cu ju isto da mi da da ih pijem, ide mi na zivce ovo, peri dole prije stavljanja pa ruke prije i poslije pa peri kasnije malo malo jer curi i bez obzira na ulozak, osjetis da je onak sluzavo dole pa se scimam svako malo da nije krv.. mah, bas zezancija s tim😤

Gogaa_V
    26. Kolovoz 2019. 20:43

Sarita mogu samo reći da mi je JAKO, žao što nisam negdje bliže tebe, pa da skupa odem do te sestre  sa tobom po recept za lijek... 
    Juno drago mi je da možeš kuci i da drzis pod kontrolom šećer.  
    Prijavljujem  se u klub 'vječno gladna',  mada je ova moja bebica  baš pametna, cips, hamburger, cokoladu ili tako nesto joj ne odgovara,  ali zato joj se voce trazi u neogranicenim  kolicinama. Sad kad bih mogla dozvoliti da kad-kad zgrijesim, ona ne želi 🙊🤷‍♀️
    Sretno cure sutra na pregledima , koliko sam upamtila 7 ih je...

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 20:53

Sarita najbolje da pitas u ljekarni da ti daju da naknadno doneses recept. Oni ionak vide da si vec dobivala. Tak je i meni par puta zena u ljekarni Utrice dala jos dok sam ih ko terapiju za pcos uzimala..

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:57

Grizli od srca hvala rasporedit cu ja to kako je magistra rekla pa ce nadam se biti sve ok. Da mi ona nije rekla i vi tu ja nebi znala da se tako smanjuje jer em ih nikad nisam pila em meni sestra nije to spomenula kad ih je napisala. Mislim da je racunala da ce mi biti do pregleda i krivo izracunala ...
    Sta se ove nadrkane tice...ja isto radim sa ljudima i bude ih svakakvih i kazu svasta i covjek svasta dozivi pa sam uvijek ljubazna i profesionalna ma koliko njih gnjavilo i davilo i ma sta se meni privatno desavalo bilo vruce ili ledeno ili umor ili sto ja znam...znam da i one jedva cekaju g.o i znam da im je guzva i da imaju more trudnica ali nis to ne opravdava bezobrazluk i otresanje. 
    Goga ❤ si ! Sad bi i ja da si blize eto...boze ko mi nisu suze krenule evo uf 
    Cure bas ste prave ❤❤ 

lupe
    26. Kolovoz 2019. 20:57

Gogaa_V

Prijavljujem se u klub 'vječno gladna', mada je ova moja bebica baš pametna, cips, hamburger, cokoladu ili tako nesto joj ne odgovara, ali zato joj se voce trazi u neogranicenim kolicinama. Sad kad bih mogla dozvoliti da kad-kad zgrijesim, ona ne želi 🙊🤷‍♀️
    Sretno cure sutra na pregledima , koliko sam upamtila 7 ih je…

I ja sam te srece da bebica nije luda za junk foodom ali zato su joj se danas ocito jele pecene paprike, pa evo ja u 9 navečer pecem paprike 😂😂😂
    Cijeli kvart mirisi 🤭

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 21:05

Sarita ovo mi zvuči ko da si kod mojih vječno nadrkanih xD Baš neke nemaju ni takta ni mozga😡
    Ja sam legla u krevet da izbjegnem frižider sad po noći 😂 Dosta bilo dns...nisam ovih 4-5 mjeseci jela kao danas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.