ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 19:04

Od sutra cu lagano je moja najveca zelja ovih dana...nedostizan san...sinko diktira tempo a njegov tempo je 500 na sat..jos malo pa vrtic onda cu lagano...valjda
    I vi se brzo zapusete joooj meni...u prvoj sam mogla sve drva sam slagala sada stavim robu prat i idem odmorit majke mi moje koda mi je 30god vise a ne 3 🥵🥵🥵 jos i ova sparina 

Nasty
    26. Kolovoz 2019. 19:23

Juno baš mi je drago zbog tebe!!! Znači šečer ti je pod kontrolom👍💪
    Mene sutra ujutro čeka ispijanje onog đavla a da ni ne sliči na nutellu.. Uh.. I još zadnja mokraća za analizu! A onda kad krenu nalazi.. Red stvarno te neće s tim brisevima.. Nadam se da je lažna uzbuna.. I ja do kraja tjedna ću dobiti nalaze. Još jedan Uh.. 

Nasty
    26. Kolovoz 2019. 19:32

Da se osvrnem na mokre gaće, ja sam jutros lipo s ulopkom išla na posal.. I u suknji🤣🤣 da se osiguram od poplave🤣🤣🤣
    Danas su me svi izbjegavali poljubiti u školi kod pozdravljanja nakon godišnjeg, al su me zato svi ispipali po trbuhu.. Nisam se snašla🤣 al ok nije mi bilo mrsko, mislila sam da ću imat čudne reakcije.. 

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 19:52

Ja i nakon jela moram odmorit da bi mogla sudje oprat.. fakat. Joj pipanje trbuha! Danas mi se vratila kolegica sa g.o. nakon 3 tjedna pa me prepipala. Moram priznat da mi je palo manje mrsko nego kaj sam mislila jer sam vec rekla svima da nema pipanja.. al eto samu sebe sam iznenadila!

Grizli
    26. Kolovoz 2019. 19:53

Hahahaha meni od sve hrane jedino upala u oko bucnica od Angie. Ti zeno bas znas raditi zazubice trudnicama! 😲
    DeeDee tako nešto sam i ja sa hranom sada, al i inace sam los za jesti. Mene necak pitao jucer dl znam dal ce mi beba volit jest na muza ili bas i ne na mene. 🤣
    Sarita ta gin koja te sprasila bas i nema mozga ocito. Duphaston terapiju nije pozeljno prekidati niti prestajat odjednom nego i kad se prekida onda s epostepeno smanjuje doza a ne tako danas sve sutra i iduca 3 dana nista. Imas kakav nalaz od svoj gin di pise da moras duphastone uzimat? Ako imas odi u ljekarnu i zamoli da ti daju na kauciju dok ne dobis recept ili idi opet kod koze i trazi lijek jer to nije normalno. Tebi je duphaston prepisan s razlogom, a ne da ih cuclas umjesto pez bombona. Dakle mislim da bi od mene dobila nogu u glavu takva gin.
    Juno nel ti je uredan secer! Super! 

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:03

Grizli

Hahahaha meni od sve hrane jedino upala u oko bucnica od Angie. Ti zeno bas znas raditi zazubice trudnicama! 😲
    DeeDee tako nešto sam i ja sa hranom sada, al i inace sam los za jesti. Mene necak pitao jucer dl znam dal ce mi beba volit jest na muza ili bas i ne na mene. 🤣
    Sarita ta gin koja te sprasila bas i nema mozga ocito. Duphaston terapiju nije pozeljno prekidati niti prestajat odjednom nego i kad se prekida onda s epostepeno smanjuje doza a ne tako danas sve sutra i iduca 3 dana nista. Imas kakav nalaz od svoj gin di pise da moras duphastone uzimat? Ako imas odi u ljekarnu i zamoli da ti daju na kauciju dok ne dobis recept ili idi opet kod koze i trazi lijek jer to nije normalno. Tebi je duphaston prepisan s razlogom, a ne da ih cuclas umjesto pez bombona. Dakle mislim da bi od mene dobila nogu u glavu takva gin.
    Juno nel ti je uredan secer! Super!

Ne gin Grizli nisam do gin ni dosla sestra me sprasila! Moja je na g.o  i na zadnjem pregledu mi rekla dufastone do iduceg pregleda sestra dala kutije sve ok medutim fale 3 dana "praznog hoda" i ova mi neda za ta tri dana nego da cekam ponedjeljak i pregled. A u Zadru kad sam na ljetovanju podigla zadnju kutiju mi rekla da magistra da posto mi zadnja za 2 dana pijem po 3 pa 3-4 dana po dvije i onda po jednu da je tako najbolje da se tako radi a ukoliko imam pregled prije da onda nije problem da ce mi gin rec. Tu je netko vec napisao da se doza smanjuje a to je i magistra rekla. Ali mi i dalje fale 3 dana i to me bas brine :( mislim na svakakve naleti covjek zbilja ... poslusat cu magistru i cekat ponedjeljak jer ova me tamo vise nece pustit sigurno.

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:07

miki0

Sarita ja nakon pranja suda moram odmorit 🤣🤣 ko baba sam postala 😜

Suosjecam, sude me baci u komu...sad sam kosu prala preko kade jedva se uspravila evo lezim ma komicno i bok 😂😂

C1M4
    26. Kolovoz 2019. 20:11

iva4

Daj sutite o mokrim gacama ni jedan ulozak mi se nece primit sve ispada van… racunajuci sad imat cu veceg troska sa svojim uloscima nego sa bebinim pelenama
    I da dali se kojoj desilo da je na utrogestanu i digne se sa wca i odjednom joj potekne po nogama bjela tekucina… pardon na slikovitom sad opisu… ali tabletice mi se nakupe skroz na pocetku pipi i onda kao da se rastope tamo i valjda mi pobjegne mokrace pa to curi… neku vecer prvi put kad se to desilo dobila sam napadaj panike i nisam se osudila pogledat dole sta je to jer sam mislila da je ponovo krv😓😓😓 bas cu pitat doktora u cetvrtak da me makne sa tih tableta i da nesta sta mogu pit jer od ovog mi je strasno vec🤷🏼‍♀️

Meni, svako jutro, svako svako jutro ili ako se dignem po noci pisat.. Cak onak osjetim dok jos lezim da je dole sve mokro i sluzavo pa trcim na wc jer znam da ce sve iscurit🤦🏼‍♀️ isprike na opisu haha, ali tako je🤷🏼‍♀️ ja stavljam samo 2 svaku vecer, kako ne bi tebi onda bilo, ti ih stavljas 3 puta na dan ako se ne varam🤔

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 20:13

E da nije to sestra od mog gin Sarita? Ajme majko ta je vječno nadrkana. Zovem je Hans na mitraljezu jer samo čeka da ispali otrovnu neku. Tako Ja zvala prije odlaska na otok na more da mi pošalju kutiju jer ne znam gdje tamo ima ljekarna a izaći će mi tablete. Ona se krenula derat da šta ja mislim kolko ona meni može na zalihu poslat da njoj neda računalo i da mogu dic recept u svakoj ljekarni u hrvatskoj. Reko otkud znate jel idem autom il busom i šta ja sad trebam po otoku tražit ljekarnu. Baš sam popizdila i onda je usutila i poslala. Al sad me zabavlja kad odem tamo pa palim kontru,užasno sam srdačna, pa.kritiziram gužvu i kak ona to sve stiže svaka čast... e to treba snimat, zbuni se sva jer se valjda ne zna nasmijat😂

Ja inače volim papati al nemam baš neku volju sad,nemam pojma. Sad mi je došla susjeda nakon mora nakon 2.5mj i pitala me da šta je ovo mrsavija si nego kad sam otisla😂 Da mi ne vjeruje da sam trudna (A ja nisam mrsavica da se razumijemo). Al bucnicu bi krknula s gustom sad😍

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 20:22

Lavica27

E da nije to sestra od mog gin Sarita? Ajme majko ta je vječno nadrkana. Zovem je Hans na mitraljezu jer samo čeka da ispali otrovnu neku. Tako Ja zvala prije odlaska na otok na more da mi pošalju kutiju jer ne znam gdje tamo ima ljekarna a izaći će mi tablete. Ona se krenula derat da šta ja mislim kolko ona meni može na zalihu poslat da njoj neda računalo i da mogu dic recept u svakoj ljekarni u hrvatskoj. Reko otkud znate jel idem autom il busom i šta ja sad trebam po otoku tražit ljekarnu. Baš sam popizdila i onda je usutila i poslala. Al sad me zabavlja kad odem tamo pa palim kontru,užasno sam srdačna, pa.kritiziram gužvu i kak ona to sve stiže svaka čast… e to treba snimat, zbuni se sva jer se valjda ne zna nasmijat😂

Ja inače volim papati al nemam baš neku volju sad,nemam pojma. Sad mi je došla susjeda nakon mora nakon 2.5mj i pitala me da šta je ovo mrsavija si nego kad sam otisla😂 Da mi ne vjeruje da sam trudna (A ja nisam mrsavica da se razumijemo). Al bucnicu bi krknula s gustom sad😍

Hans na mitraljezu 😂😂😂😂😂 e cak se i beba uzlupala koliko si me nasmijala 😂😂 si iz Ri? Ako da sve je moguce da nas Hans obje potrefio...ma vidim ju prvi put i dodem sva fina a ona tako...da vise inf dobim tu i od magistre u Zd nego u ginekoloskoj ordinaciji...k vragu i zamjena...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.