Neki dan mi tata govori: "ti meni uopće ne izgledas trudno", a mislim si kako cu izgledat kad sam 4 mjeseca trudna, a zadnjih 10 godina izgledam kao da sam u 5.mjesecu 😂😂😂
Tako da, neka mene i preskakanja hrane, mislim da Bebe ima fine zalihe za trošit

[/url
Pozdrav cure, fino vas citat bar ne jedem sama. Slozila si veceru br.1. Joooj meni. Al ako ne jedem kasnije navecer gladna sam u 3 ujutro pa opet u pet i 45 pa mislim ko novorodence.
Mi bili u pohodu na trgovine usput u DMu po trudnicki paket fini popusti se dobiju u knjizici i traju do 31.3.2020.cak i na posteljinu i AS u magic baby i na pericu i tako svasta. Bila i kod gin pitat za dufastone bila zamjena i sprasila me ca..da sta ja sad hocu ako mi kutija traje do cetvrtka a pregled imam u pon sta ja mislim da ce bit u 3 dana...reko ne mislim ja nis ja sam dosla pitat a ako nesto nedaj boze bude vama na dusu...nego mi vrata pokazala..koza! Jedva cekam ponedjeljak
Dobar vam svima tek i lijepo se napapajte
Mokre gace🙋♀️ eto i mene u toj skupini.pocet cu si kupovat pelene, jednostavnije je😥😂
Aaa glaad. Ovo nije normalno. Zadnji put kad sam ovoliko mogla jest je bilo dok sam dojila, pa me nije bilo briga, nije se primalo. A sad mi se i zrak hvata. I bas ja planirala za veceru nesto lagano, a kad ono zovu moji na punjene paprike. Od sutra cu lagano😅🍽
I kakve ste sa zrakom? Mislim kad sam u nekom polulezecem nikako ga uhvatit. Moram na bok ili lipo sist. Ima li vas jos? Aa di je jos do kraja ⏳⏳

"Od sutra cu lagano" je moja najcesce izgovorena recenica zaddnje vrijeme..

Ivikii evo i ja prijavljujem i mokre gaće upravo sad, livestream haha.
A zrak, misteriozno nestane nakon 2 stepenice, malo bržeg hoda, okreta u krevetu, nastavi niz..😅

[/url
Od sutra cu lagano je moja najveca zelja ovih dana...nedostizan san...sinko diktira tempo a njegov tempo je 500 na sat..jos malo pa vrtic onda cu lagano...valjda
I vi se brzo zapusete joooj meni...u prvoj sam mogla sve drva sam slagala sada stavim robu prat i idem odmorit majke mi moje koda mi je 30god vise a ne 3 🥵🥵🥵 jos i ova sparina
Juno baš mi je drago zbog tebe!!! Znači šečer ti je pod kontrolom👍💪
Mene sutra ujutro čeka ispijanje onog đavla a da ni ne sliči na nutellu.. Uh.. I još zadnja mokraća za analizu! A onda kad krenu nalazi.. Red stvarno te neće s tim brisevima.. Nadam se da je lažna uzbuna.. I ja do kraja tjedna ću dobiti nalaze. Još jedan Uh..

Da se osvrnem na mokre gaće, ja sam jutros lipo s ulopkom išla na posal.. I u suknji🤣🤣 da se osiguram od poplave🤣🤣🤣
Danas su me svi izbjegavali poljubiti u školi kod pozdravljanja nakon godišnjeg, al su me zato svi ispipali po trbuhu.. Nisam se snašla🤣 al ok nije mi bilo mrsko, mislila sam da ću imat čudne reakcije..

Ja i nakon jela moram odmorit da bi mogla sudje oprat.. fakat. Joj pipanje trbuha! Danas mi se vratila kolegica sa g.o. nakon 3 tjedna pa me prepipala. Moram priznat da mi je palo manje mrsko nego kaj sam mislila jer sam vec rekla svima da nema pipanja.. al eto samu sebe sam iznenadila!

Hahahaha meni od sve hrane jedino upala u oko bucnica od Angie. Ti zeno bas znas raditi zazubice trudnicama! 😲
DeeDee tako nešto sam i ja sa hranom sada, al i inace sam los za jesti. Mene necak pitao jucer dl znam dal ce mi beba volit jest na muza ili bas i ne na mene. 🤣
Sarita ta gin koja te sprasila bas i nema mozga ocito. Duphaston terapiju nije pozeljno prekidati niti prestajat odjednom nego i kad se prekida onda s epostepeno smanjuje doza a ne tako danas sve sutra i iduca 3 dana nista. Imas kakav nalaz od svoj gin di pise da moras duphastone uzimat? Ako imas odi u ljekarnu i zamoli da ti daju na kauciju dok ne dobis recept ili idi opet kod koze i trazi lijek jer to nije normalno. Tebi je duphaston prepisan s razlogom, a ne da ih cuclas umjesto pez bombona. Dakle mislim da bi od mene dobila nogu u glavu takva gin.
Juno nel ti je uredan secer! Super!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji