ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 17:53

Nisam mislila da cu to ikad u životu pomislit, a kamo li javno napisat al ja nakon ovih vaših želja i pozdrava hrani ozbiljno razmišljam jedem li ja dovoljno 😮
    Općenito mi se smanjio apetit od kad sam trudna, evo danas npr.: ujutro kava i dvije fete kruha i marmelade, oko 13 ručak - tanjur i pol maneštre/variva od leće, ječma i svakojakog povrća i sad upravo breskvu i šljivu na moru. I to jer me ovaj moj natjerao 🙈. Navečer ću još nešto, ne znam još šta, ugl. jedino nAvečer osjetim glad al isto se brzo zasitim.

[/url

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 17:56

A najveća tuga mi je sta se prejedem od pola pizze pa drugu polovicu tužno gledam jer sam navikla bit prasica a ne stane 😂

[/url

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 18:00

DeeDee

Nisam mislila da cu to ikad u životu pomislit, a kamo li javno napisat al ja nakon ovih vaših želja i pozdrava hrani ozbiljno razmišljam jedem li ja dovoljno 😮
    Općenito mi se smanjio apetit od kad sam trudna, evo danas npr.: ujutro kava i dvije fete kruha i marmelade, oko 13 ručak - tanjur i pol maneštre/variva od leće, ječma i svakojakog povrća i sad upravo breskvu i šljivu na moru. I to jer me ovaj moj natjerao 🙈. Navečer ću još nešto, ne znam još šta, ugl. jedino nAvečer osjetim glad al isto se brzo zasitim.

Samo ti papaj kolko ti osjetis da ti odgovara.. blago ti se! Ja cim vidim otvorenu ambalazu moram ispraznit kaj kod je nutra. "Da se ne pokvari.."

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 18:01

samonezelje

DeeDee

Samo ti papaj kolko ti osjetis da ti odgovara.. blago ti se! Ja cim vidim otvorenu ambalazu moram ispraznit kaj kod je nutra. "Da se ne pokvari.."

"Da se ne pokvari!" i "Šteta bacit" su mi najčešće izrečene rečenice u posljednje vrijeme 

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 18:02

samonezelje mene u trudnoći bas na kontru uhvatilo, ja sam u "prvom stanju" takva haha
    Bas me zanima šta ce bit na vaganju u utorak, imam osjećaj da se ništa ne događa još

[/url

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 18:08

Neki dan mi tata govori: "ti meni uopće ne izgledas trudno", a mislim si kako cu izgledat kad sam 4 mjeseca trudna, a zadnjih 10 godina izgledam kao da sam u 5.mjesecu 😂😂😂

Tako da, neka mene i preskakanja hrane, mislim da Bebe ima fine zalihe za trošit

[/url

• Sarita15
    26. Kolovoz 2019. 18:10

Pozdrav cure, fino vas citat bar ne jedem sama. Slozila si veceru br.1. Joooj meni. Al ako ne jedem kasnije navecer gladna sam u 3 ujutro pa opet u pet i 45 pa mislim ko novorodence. 
    Mi bili u pohodu na trgovine usput u DMu po trudnicki paket fini popusti se dobiju u knjizici i traju do 31.3.2020.cak i na posteljinu i  AS u magic baby i na pericu i tako svasta. Bila i kod gin pitat za dufastone bila zamjena i sprasila me ca..da sta ja sad hocu ako mi kutija traje do cetvrtka a pregled imam u pon sta ja mislim da ce bit u 3 dana...reko ne mislim ja nis ja sam dosla pitat a ako nesto nedaj boze bude vama na dusu...nego mi vrata pokazala..koza! Jedva cekam ponedjeljak 
    Dobar vam svima tek i lijepo se napapajte 

ivikii
    26. Kolovoz 2019. 18:17

Mokre gace🙋‍♀️ eto i mene u toj skupini.pocet cu si kupovat pelene, jednostavnije je😥😂
     Aaa glaad. Ovo nije normalno. Zadnji put kad sam ovoliko mogla jest je bilo dok sam dojila, pa me nije bilo briga, nije se primalo. A sad mi se i zrak hvata. I bas ja planirala za veceru nesto lagano, a kad ono zovu moji na punjene paprike. Od sutra cu lagano😅🍽  

I kakve ste sa zrakom? Mislim kad sam u nekom polulezecem nikako ga uhvatit. Moram na bok ili lipo sist. Ima li vas jos? Aa di je jos do kraja ⏳⏳

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 18:23

"Od sutra cu lagano" je moja najcesce izgovorena recenica zaddnje vrijeme..

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 18:31

Ivikii evo i ja prijavljujem i mokre gaće upravo sad, livestream haha.

A zrak, misteriozno nestane nakon 2 stepenice, malo bržeg hoda, okreta u krevetu, nastavi niz..😅

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.