ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    26. Kolovoz 2019. 17:37

Evo da vam se javim iz bolnice sa probira  Malo dosadno tu, čekam vizitu da čujem kakvi su šećeri. 
    I dok sam to krenula pisati, bio doktor. Veli da su šećeri dobri. Poslije večere imam još jedno pikanje i mogu doma. Jeeee. Zna da si ja doma mjerim šećere pa ću onda kroz dva tjedna mu samo donijeti nalaze u ambulantu, a na odjel za mjesec dana ako će trebati. Baš sam sretna

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 17:37

Evo muffini skoro pa gotovi pa će bučnica u pećnicu....čak sam mislila bučnicu sutra peći jer klinci nisu baš njome oduševljeni al obečala sam ju mm-u za večeru kad dođe s posla pa sam i nju na kraju smotala i čeka na red. A sve me nekako strah da ću ja to potamanit i prije pidžama party-a i prije neg mm dođe doma!

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 17:40

Ja tamanim Moto keks...bolje da se ne idem vagati na sljedećem pregledu hahhaha 

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 17:45

Ajme i mene je strah vage. A stvarno pazim da ne jedem previse, masu puta se suzdrzim od svih tih zelja ali vidim da kile ipak idu gore (vise nego sto ide u trbuh haha)

• lucille9
    26. Kolovoz 2019. 17:50

U Ginekosu je anomaly scan 550kn, svi brievi 620kn. Meni kod pregleda mjesri i dužinu cerviksa te gustoću (ima neki program na UZV za procjeniti da li je razmekšan ili uredne tvrdoće).
    Ma mene isto nešto presjeca, pa tri dana ništa i tako u krug. Povremeno osjećam i pikanje u cerviksu, ko iglicom. Ako me presjeca to je najčešće u području jajnika, ondnosno jajovoda, najčešće ako duže hodam. Oni bolovi radi kojih sam prije 10tak dana išla na hitnu su se smanjili kako sam smanjila mg i povezani su baš sa stolicom.

Stalno nešto..

A za jelo, mm naručio domaću pizzu, ja pojela pola tepsije, koma....već ga ispitujem što ćemo večerati i kuhati sutra

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 17:53

Nisam mislila da cu to ikad u životu pomislit, a kamo li javno napisat al ja nakon ovih vaših želja i pozdrava hrani ozbiljno razmišljam jedem li ja dovoljno 😮
    Općenito mi se smanjio apetit od kad sam trudna, evo danas npr.: ujutro kava i dvije fete kruha i marmelade, oko 13 ručak - tanjur i pol maneštre/variva od leće, ječma i svakojakog povrća i sad upravo breskvu i šljivu na moru. I to jer me ovaj moj natjerao 🙈. Navečer ću još nešto, ne znam još šta, ugl. jedino nAvečer osjetim glad al isto se brzo zasitim.

[/url

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 17:56

A najveća tuga mi je sta se prejedem od pola pizze pa drugu polovicu tužno gledam jer sam navikla bit prasica a ne stane 😂

[/url

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 18:00

DeeDee

Nisam mislila da cu to ikad u životu pomislit, a kamo li javno napisat al ja nakon ovih vaših želja i pozdrava hrani ozbiljno razmišljam jedem li ja dovoljno 😮
    Općenito mi se smanjio apetit od kad sam trudna, evo danas npr.: ujutro kava i dvije fete kruha i marmelade, oko 13 ručak - tanjur i pol maneštre/variva od leće, ječma i svakojakog povrća i sad upravo breskvu i šljivu na moru. I to jer me ovaj moj natjerao 🙈. Navečer ću još nešto, ne znam još šta, ugl. jedino nAvečer osjetim glad al isto se brzo zasitim.

Samo ti papaj kolko ti osjetis da ti odgovara.. blago ti se! Ja cim vidim otvorenu ambalazu moram ispraznit kaj kod je nutra. "Da se ne pokvari.."

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 18:01

samonezelje

DeeDee

Samo ti papaj kolko ti osjetis da ti odgovara.. blago ti se! Ja cim vidim otvorenu ambalazu moram ispraznit kaj kod je nutra. "Da se ne pokvari.."

"Da se ne pokvari!" i "Šteta bacit" su mi najčešće izrečene rečenice u posljednje vrijeme 

DeeDee
    26. Kolovoz 2019. 18:02

samonezelje mene u trudnoći bas na kontru uhvatilo, ja sam u "prvom stanju" takva haha
    Bas me zanima šta ce bit na vaganju u utorak, imam osjećaj da se ništa ne događa još

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI