ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 17:22

Angie bas me drazis.. sad budem morala po nutelu..

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 17:25

Samonezelje sjetila sam te se danas jer sam rucala zelje🤣🤣

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 17:25

Evo jos jedne gladne.. idem mazat kruh! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 17:32

Lavice kod mene nece zelje na meni nikako. Sve, samo ne zelje!

Red Fox
    26. Kolovoz 2019. 17:34

Ja sam sad jela napolitanke u mlijeku 🤦🏼‍♀️😂

Juno
    26. Kolovoz 2019. 17:37

Evo da vam se javim iz bolnice sa probira  Malo dosadno tu, čekam vizitu da čujem kakvi su šećeri. 
    I dok sam to krenula pisati, bio doktor. Veli da su šećeri dobri. Poslije večere imam još jedno pikanje i mogu doma. Jeeee. Zna da si ja doma mjerim šećere pa ću onda kroz dva tjedna mu samo donijeti nalaze u ambulantu, a na odjel za mjesec dana ako će trebati. Baš sam sretna

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 17:37

Evo muffini skoro pa gotovi pa će bučnica u pećnicu....čak sam mislila bučnicu sutra peći jer klinci nisu baš njome oduševljeni al obečala sam ju mm-u za večeru kad dođe s posla pa sam i nju na kraju smotala i čeka na red. A sve me nekako strah da ću ja to potamanit i prije pidžama party-a i prije neg mm dođe doma!

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 17:40

Ja tamanim Moto keks...bolje da se ne idem vagati na sljedećem pregledu hahhaha 

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 17:45

Ajme i mene je strah vage. A stvarno pazim da ne jedem previse, masu puta se suzdrzim od svih tih zelja ali vidim da kile ipak idu gore (vise nego sto ide u trbuh haha)

• lucille9
    26. Kolovoz 2019. 17:50

U Ginekosu je anomaly scan 550kn, svi brievi 620kn. Meni kod pregleda mjesri i dužinu cerviksa te gustoću (ima neki program na UZV za procjeniti da li je razmekšan ili uredne tvrdoće).
    Ma mene isto nešto presjeca, pa tri dana ništa i tako u krug. Povremeno osjećam i pikanje u cerviksu, ko iglicom. Ako me presjeca to je najčešće u području jajnika, ondnosno jajovoda, najčešće ako duže hodam. Oni bolovi radi kojih sam prije 10tak dana išla na hitnu su se smanjili kako sam smanjila mg i povezani su baš sa stolicom.

Stalno nešto..

A za jelo, mm naručio domaću pizzu, ja pojela pola tepsije, koma....već ga ispitujem što ćemo večerati i kuhati sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.