Evo jos jedne gladne.. idem mazat kruh!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo da vam se javim iz bolnice sa probira Malo dosadno tu, čekam vizitu da čujem kakvi su šećeri.
I dok sam to krenula pisati, bio doktor. Veli da su šećeri dobri. Poslije večere imam još jedno pikanje i mogu doma. Jeeee. Zna da si ja doma mjerim šećere pa ću onda kroz dva tjedna mu samo donijeti nalaze u ambulantu, a na odjel za mjesec dana ako će trebati. Baš sam sretna
Evo muffini skoro pa gotovi pa će bučnica u pećnicu....čak sam mislila bučnicu sutra peći jer klinci nisu baš njome oduševljeni al obečala sam ju mm-u za večeru kad dođe s posla pa sam i nju na kraju smotala i čeka na red. A sve me nekako strah da ću ja to potamanit i prije pidžama party-a i prije neg mm dođe doma!
Ja tamanim Moto keks...bolje da se ne idem vagati na sljedećem pregledu hahhaha
Ajme i mene je strah vage. A stvarno pazim da ne jedem previse, masu puta se suzdrzim od svih tih zelja ali vidim da kile ipak idu gore (vise nego sto ide u trbuh haha)
U Ginekosu je anomaly scan 550kn, svi brievi 620kn. Meni kod pregleda mjesri i dužinu cerviksa te gustoću (ima neki program na UZV za procjeniti da li je razmekšan ili uredne tvrdoće).
Ma mene isto nešto presjeca, pa tri dana ništa i tako u krug. Povremeno osjećam i pikanje u cerviksu, ko iglicom. Ako me presjeca to je najčešće u području jajnika, ondnosno jajovoda, najčešće ako duže hodam. Oni bolovi radi kojih sam prije 10tak dana išla na hitnu su se smanjili kako sam smanjila mg i povezani su baš sa stolicom.
Stalno nešto..
A za jelo, mm naručio domaću pizzu, ja pojela pola tepsije, koma....već ga ispitujem što ćemo večerati i kuhati sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji