Mah ovo vrijeme je uzas... ja sam non stop mokra od znoja. Ova sparina me ubija. Pocele su mi i malo noge naoticat, no to mi se i ne-trudnoj znalo dogadat kod sparine 😡
Eto 715kn dobravamo popust od 10% na gotovinu ili maestro karticu
Vidim na repertoaru glad i mokre gace opet!
Ja pojela "za gablec" na poslu cetvrt protvana bucnice kaj sam si ponijela..nekak mi je neslana ispala pa mi je godila uz vrucinu, al mi je neki slabi rucak to bio. Sad za veceru imam kozice i kelj pupcar. Za desert smoothie sa borovnicama. A mislim da ce past i jos jedna vecera kasnije kad mm dodje s posla.
Kaj se mokrih gaca tice, hvala Bogu da imam susilicu jer perem gaca vise neg kaj budem bodija kasnije..

Losa84 sad kad si spomenula oticanje nogu, i ja sam primjetila da mi naoteknu, najviše predvečer nekako. Prvo sam mislila da sam se isforsala ovih dana sa hodanjem al sad evo dva dana sam po starom režimu i svejedno mi oteknu. Ima kaj da ti pomogne i olakša? Ja si sprejam s onim iz DM-a al to mi samo osvježi da mi budu kao lakše...

Tko je gladan? Večeras moje cure imaju pidžama party a na meniju je: pizza, muffini s nutellom, bučnica, grickalice razne....itd. Pa eto tko je blizu...

Evo jos jedne gladne.. idem mazat kruh!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji