Moram se požaliti…
Iovako u trudnoći jedem ko smug i kile idu prema gore al brate mili što mogu pojest otkako smo u kući….dakle doručkovali smo oko pola 10, i odmah poslije sam stavila kuhat grašak, umjesila noklice i sad u 13h smo ručali. Dok se to krčkalo ja sam umješala sve za bučnicu, tak da ću sad i nju staviti peći….
Znam da se više krečem po dvorištu, gore/dole i sve to al da mi to tolko probudi glad,nemrem vjerovati
Možda bolje da sad malo zalegnem da ne mislim na hranu toliko…imat ću 100 kg do Božića!!
hahha i ja sam to htjela reći al mi bilo glupo hahah Ne znam dal je to sad samo danas ili će mi biti ovako ubuduće al ja sam danas evo već treći put nešto jela...jednostavno me tolika glad uhvati da me želudac zaboli kao da je prazan i da nisam sto godina jela.

Omerta mislim da je 60 stupnjeva za navlaku ok. Ja prala neki dan jastuk koji je slican materijal i super se oprao i nije se stisnuo.. cak ni u susilici. Jedino navlaku ne bih u susilici susila da se ne stisne jer ce bit tesko vratit na madrac. Meni je ok i ova metoda soda sa etericnim uljem limuna pa usisat, al to mi ke za madrace kojima se neda skinut navlaka.. nikak nebi prala madrac sa MW jer bas kak Mare kaze, to ce se jako dugo susit i ustinkat..

Ja sam dobila kinderbet i imam stari madrac al sam odlucila da bi trebalo kupit novi madrac. Ovaj je bio koristen samo za 1 dijete al je star 10 godina. Pa me zanima kakav treba bit madrac za kinderbete? Negdje sam procitala da bebe moraju na tvrdom spavat?

Ako je skidiva navlaka sa madraca onda mozda na program za rucno pranje a madrac na sunce da se dobro izzraci...ima cak i onih antibakterijskih sprejeva mozda ga sa tin pospricat pa luftat 2 3 dana i ko nov. Poslje sprejic od lavande po njemu da se sta ne uvuce i da fino mirisi. A i lavanda kasnije fino uspava bebu ;)
Mene glad ulovi navecer ja bi od 9 do ponoci mogla jest u komadu nikad se najest 😥😥
Grizli baš je i meni laknulo! Ali još moram dobiti pozitivno rješenje 🤞🏻
Bila danas u Petrovoj i napravili su mi zamolbu, u četvrtak se sastaje komisija pa bi u petak na pregledu već trebala znati 💪🏼
Omerta ja ću upotrijebiti isti madrac od moje prve curke ali ću ga pofriskati ☺️

Dok prelistam sve, nesto ipak i zapamtim😁
Mi smo dobili madrac, samo cemo ga dati na dubinsko pranje.
Netko je pisao o mokrim gacicama na moru. Meni se na moru to najcesce dogadja..bijeli iscjedak, a bude i znoja.
I ja sad osjetim bebine udarce dok sam na nogama ili hodam. Jos se navikavam na taj osjecaj. Ispocetka sam mislila - ispast ce majke mi moje😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala svima na savjetima!
Malo cu sad promjenit temu..
Danas mi je isto nesto cudno.. probudila se sve ok, doruckovala zobenu kasu i krenula malo pospremati, nista tesko, promjenila posteljinu, slozila ves, sudje... onda me nesto kod saginjanja presjece, kao u zeludcu i negdje u visini kuka. Cudno.. proslo i to. Sjedim za stolom, da cu rucati, oblije me vrucina neka, kao valunzi, naravno uz to poriv na "broj 2". Obavim, vratim se za stol, ukljucila ventilator, reko malo zraka, jer je vrucina od kuhanja valjda. Na kraju ne mogu jest, nemam apetita i neki cudan osjecaj u trbuhu, kao napuhnut al mekan na dodir. I sad lezim i cekam.. pojma nemam sta je sad to? Jel se to mozda crijeva nesto pobunila? Jel moguce da maternica vec sad lagano gure sve gore? Do jucer stvarno nikakvih problema s probavom, osim napuhnutosti, al onda mi trbuh bude skroz napet (od plinova), a sad drugacije skroz. Ovo malo cudno normalno osjetim dolje..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Drago mi je da nisam jedini gladuš al vi sve brojite po par kilica a ja sam na +8 (cca). Sa starijom sam dobila puno više al sam cijelu trudnoću skoro ležala i mirovala pa nije čudno bilo al sad baš i radim svašta i krečem se a kile samo skaču na mene
Sad sam taman malo ubila oko kad odjednom mala fekta bananu....us*ala sam se kak me nježno zbudila, al to govori koliko sam krepana i premorena.
Leptirić oni ti nemaju cjenika nigdje na netu, već sam ja prije bila tražila, tako da najbolje da ih nazoveš pa pitaš ili probaj mailom. Koliko sam shvatila, često mijenjaju cijene.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji