ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    26. Kolovoz 2019. 14:26

Dok prelistam sve, nesto ipak i zapamtim😁
    Mi smo dobili madrac, samo cemo ga dati na dubinsko pranje.
    Netko je pisao o mokrim gacicama na moru. Meni se na moru to najcesce dogadja..bijeli iscjedak, a bude i znoja.
    I ja sad osjetim bebine udarce dok sam na nogama ili hodam. Jos se navikavam na taj osjecaj. Ispocetka sam mislila - ispast ce majke mi moje😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 14:34

Hvala svima na savjetima! 
    Malo cu sad promjenit temu..
    Danas mi je isto nesto cudno.. probudila se sve ok, doruckovala zobenu kasu i krenula malo pospremati, nista tesko, promjenila posteljinu, slozila ves, sudje... onda me nesto kod saginjanja presjece, kao u zeludcu i negdje u visini kuka. Cudno.. proslo i to. Sjedim za stolom, da cu rucati, oblije me vrucina neka, kao valunzi, naravno uz to poriv na "broj 2". Obavim, vratim se za stol, ukljucila ventilator, reko malo zraka, jer je vrucina od kuhanja valjda. Na kraju ne mogu jest, nemam apetita i neki cudan osjecaj u trbuhu, kao napuhnut al mekan na dodir. I sad lezim i cekam.. pojma nemam sta je sad to? Jel se to mozda crijeva nesto pobunila? Jel moguce da maternica vec sad lagano gure sve gore? Do jucer stvarno nikakvih problema s probavom, osim napuhnutosti, al onda mi trbuh bude skroz napet (od plinova), a sad drugacije skroz. Ovo malo cudno normalno osjetim dolje..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 14:37

*cudo, ne cudno 

• leptiric00
    26. Kolovoz 2019. 14:43

Cure mozda neko zna koja je cijena 4D pregleda u Podobniku?

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 14:52

Drago mi je da nisam jedini gladuš al vi sve brojite po par kilica a ja sam na +8 (cca). Sa starijom sam dobila puno više al sam cijelu trudnoću skoro ležala i mirovala pa nije čudno bilo al sad baš i radim svašta i krečem se a kile samo skaču na mene 
    Sad sam taman malo ubila oko kad odjednom mala fekta bananu....us*ala sam se kak me nježno zbudila, al to govori koliko sam krepana i premorena.
    Leptirić oni ti nemaju cjenika nigdje na netu, već sam ja prije bila tražila, tako da najbolje da ih nazoveš pa pitaš ili probaj mailom. Koliko sam shvatila, često mijenjaju cijene.

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 15:00

Leptirico ne znam koliko je 4d ali znam da je anomaly scan 750 kn za gotovinu

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 15:09

Imas u Viliju anomaly uz 4D (u 20tj) 400kn.

ena10
    26. Kolovoz 2019. 15:20

Omerta ista stvar, cijeli  vikend...
    Povezala sa promjenom vitamina, jer su to već treći koje pijem, i svaki mi užasnu reakciju izazovu na želudac, I na organizam općenito.
    A i vrijeme tu može puno utjecati, tlak, i sl.
    Nadam se da je i kod tebe samo prolazno, odmori, pojedi nešto slano, i hvataj zrak..🙈

Mm i ja obavljamo neke stvari po gradu, konkretno, zadnjih 20 minuta me jako jako reze gdje je slijepo crijevo..
    Evo sjeli se na kavu, bol odmah nestala...
    Vidjet ću kad ustanem jel to od hodanja ili se nešto opet ružno događa.. 

26. Kolovoz 2019. 15:35

Meni cudno kako dokovi odu na go bez zsmjene. Kad je moj bio na go mjenjali su ga neki drugi doktori. 
    Mene isto danas presjeklo kad sam se naglo digla s kreveta. Moram se nabiknut da ustajem na bok 🤭

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 15:39

Omerta

Imas u Viliju anomaly uz 4D (u 20tj) 400kn.

Imaju moje preporuke i pohvale, stvarno su odlični!

Vani je baš odvratno a tu sam sad bez klime, treba je dopuniti plinom a mislim da nam neće još dugo trebati do sljedeće godine....tako da smo si paso i ja fino upalili ventilator, skuhali cappuccino i ladamo se 
    Ja si tražim neki autić, ne prestar a ni preskup da imam kak do grada, i sad će škola još malo i stvarno nam treba. A eto nedavno jedva prodala tatinu corsu, a sad bi mi tako dobro dosla....ko bi znao, aj sad...
    Cure, ovi bolovi što vas presjecaju, ako prestanu nakon promjene položaja ili nakon prestanka aktivnosti neke tad nisu za uzbunu, ali ako vas nastavi boljeti i ako stanete/sjednete/legnete onda svakako otić doktoru ili ga bar nazvati za savjet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.