ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2019. 12:28

Thinkpink ja mislim da ti to poslodavac automatski daje ili ako je preko sindikata poslodavac ti izda potvrdu da si vise od 90 dana na bolovanju. Frendica mi nedugo pricala da je mislim u banku nosila potvrdu o duzem bolovanju izdanu od poslodavca.ako ti on isplacuje naknadu za 90 dana bolovanja onda ce automatski,pa oni vide da si na bolovanju 😀

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 12:30

Mikio i meni se ta kolica svidjaju. I super mi je sta vec imaju adaptere za maxi cosi autosjedalicu. Jer ja sam
    Zapravo tako i mislila. Uzet 2u1 povoljnija kolica i onda as maxi cosi. Mislim da cu ja polovna kolica od frendice kupit (rekla sam obavezno kupit, i da mi ih proda kao bilo kome drugom) tako da zapravo ne bih ni smjela gledat druga kolica haha

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 13:07

Pitanjce, ako ima netko da ne misli kupovati novi madrac nego koristiti od prije.. Mislila sam naravno oprati navlaku, a za madrac ne znam da li bi ga samo prozracila ili oprala minivošem pa neka se suši dok je vani jos lijepog vremena? Lagani spuzvasti madrac, nema nijedne fleke..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 13:09

Omerta

Pitanjce, ako ima netko da ne misli kupovati novi madrac nego koristiti od prije.. Mislila sam naravno oprati navlaku, a za madrac ne znam da li bi ga samo prozracila ili oprala minivošem pa neka se suši dok je vani jos lijepog vremena? Lagani spuzvasti madrac, nema nijedne fleke..

Pogledaj možda one sve stvari za pranje madraca - soda bikarbona i etericno ulje se pomijesaju i utrljaju i madrac i onda se s usisavacem prođe. Pa onda eventualno staviti luftati. Ne znam da li ostaje možda preagresivan miris za bebu?

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 13:20

Omerta  ili ako imaš u blizini one što tepihe peru pa da ti oni operu..nama su oko 150 kn uzeli za bračni madrac tak da ovaj mali ne bi trebao puno koštati jer namočit ga minivošem hmm ne znam dal bi se dobro osušio i bio bez mirisa poslije. Itak na madracima uvijek budu one nepromočive navlake pa su i nakon korištenja većinom kao novi. 

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 13:25

Pa bas.. meni izgleda kao nov, jedino se navlaka zaprljala.. na njoj ne pise na koliko se pere, pa sam mislila u ves masini staviti opciju kao za rucno pranje.. ili??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    26. Kolovoz 2019. 13:51

Ajme vi kupujete navelikoo 😱
    Dok ja razmisljam o porodu. Hehehe. Razlog sto sam se na porodu kad su posli bas trudovi pogubila u disanju koje igra veliku ulogu u porodu. Hvala Bogu pa sam zavrsila na CR. ☺ Necu ici na tecaj. Pa vi koje idete podjelite savjete u vezi pravila disanja, samo me to zanima sa tecaja. 😁
    Losa hvala na opsirnijem pojasnjenju za aroniju,koju sam gledala uvijek kao stepenicu ispred svih ☺

• thinkpink1
    26. Kolovoz 2019. 13:54

LoSa84

Thinkpink ja mislim da ti to poslodavac automatski daje ili ako je preko sindikata poslodavac ti izda potvrdu da si vise od 90 dana na bolovanju. Frendica mi nedugo pricala da je mislim u banku nosila potvrdu o duzem bolovanju izdanu od poslodavca.ako ti on isplacuje naknadu za 90 dana bolovanja onda ce automatski,pa oni vide da si na bolovanju 😀

Ne znam, sutra cu znati kad muz preda doznake kod mene u računovodstvo i pita dal sta treba od dodatnih papira ili ne...pa cu vam znat reci, tako da znaju sve curke koje imaju pravo na jednokratnu novcanu pomoc po kolektivnom iz prve ruke...🥰

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 13:54

Moram se požaliti...
    Iovako u trudnoći jedem ko smug i kile idu prema gore al brate mili što mogu pojest otkako smo u kući....dakle doručkovali smo oko pola 10, i odmah poslije sam stavila kuhat grašak, umjesila noklice i sad u 13h smo ručali. Dok se to krčkalo ja sam umješala sve za bučnicu, tak da ću sad i nju staviti peći....
    Znam da se više krečem po dvorištu, gore/dole i sve to al da mi to tolko probudi glad,nemrem vjerovati 
    Možda bolje da sad malo zalegnem da ne mislim na hranu toliko...imat ću 100 kg do Božića!! 

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 13:56

Omerta

Pa bas.. meni izgleda kao nov, jedino se navlaka zaprljala.. na njoj ne pise na koliko se pere, pa sam mislila u ves masini staviti opciju kao za rucno pranje.. ili??

Možeš a možeš i na 30 ili 40 stupnjeva stavit...ovisno kakve opcije imaš na mašini. Ma da ak je neki pamuk mogla bi i na 60 bez problema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI