Pa bas.. meni izgleda kao nov, jedino se navlaka zaprljala.. na njoj ne pise na koliko se pere, pa sam mislila u ves masini staviti opciju kao za rucno pranje.. ili??
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme vi kupujete navelikoo 😱
Dok ja razmisljam o porodu. Hehehe. Razlog sto sam se na porodu kad su posli bas trudovi pogubila u disanju koje igra veliku ulogu u porodu. Hvala Bogu pa sam zavrsila na CR. ☺ Necu ici na tecaj. Pa vi koje idete podjelite savjete u vezi pravila disanja, samo me to zanima sa tecaja. 😁
Losa hvala na opsirnijem pojasnjenju za aroniju,koju sam gledala uvijek kao stepenicu ispred svih ☺
Thinkpink ja mislim da ti to poslodavac automatski daje ili ako je preko sindikata poslodavac ti izda potvrdu da si vise od 90 dana na bolovanju. Frendica mi nedugo pricala da je mislim u banku nosila potvrdu o duzem bolovanju izdanu od poslodavca.ako ti on isplacuje naknadu za 90 dana bolovanja onda ce automatski,pa oni vide da si na bolovanju 😀
Ne znam, sutra cu znati kad muz preda doznake kod mene u računovodstvo i pita dal sta treba od dodatnih papira ili ne...pa cu vam znat reci, tako da znaju sve curke koje imaju pravo na jednokratnu novcanu pomoc po kolektivnom iz prve ruke...🥰
Moram se požaliti...
Iovako u trudnoći jedem ko smug i kile idu prema gore al brate mili što mogu pojest otkako smo u kući....dakle doručkovali smo oko pola 10, i odmah poslije sam stavila kuhat grašak, umjesila noklice i sad u 13h smo ručali. Dok se to krčkalo ja sam umješala sve za bučnicu, tak da ću sad i nju staviti peći....
Znam da se više krečem po dvorištu, gore/dole i sve to al da mi to tolko probudi glad,nemrem vjerovati
Možda bolje da sad malo zalegnem da ne mislim na hranu toliko...imat ću 100 kg do Božića!!
Pa bas.. meni izgleda kao nov, jedino se navlaka zaprljala.. na njoj ne pise na koliko se pere, pa sam mislila u ves masini staviti opciju kao za rucno pranje.. ili??
Možeš a možeš i na 30 ili 40 stupnjeva stavit...ovisno kakve opcije imaš na mašini. Ma da ak je neki pamuk mogla bi i na 60 bez problema.
Moram se požaliti…
Iovako u trudnoći jedem ko smug i kile idu prema gore al brate mili što mogu pojest otkako smo u kući….dakle doručkovali smo oko pola 10, i odmah poslije sam stavila kuhat grašak, umjesila noklice i sad u 13h smo ručali. Dok se to krčkalo ja sam umješala sve za bučnicu, tak da ću sad i nju staviti peći….
Znam da se više krečem po dvorištu, gore/dole i sve to al da mi to tolko probudi glad,nemrem vjerovati
Možda bolje da sad malo zalegnem da ne mislim na hranu toliko…imat ću 100 kg do Božića!!
hahha i ja sam to htjela reći al mi bilo glupo hahah Ne znam dal je to sad samo danas ili će mi biti ovako ubuduće al ja sam danas evo već treći put nešto jela...jednostavno me tolika glad uhvati da me želudac zaboli kao da je prazan i da nisam sto godina jela.
Omerta mislim da je 60 stupnjeva za navlaku ok. Ja prala neki dan jastuk koji je slican materijal i super se oprao i nije se stisnuo.. cak ni u susilici. Jedino navlaku ne bih u susilici susila da se ne stisne jer ce bit tesko vratit na madrac. Meni je ok i ova metoda soda sa etericnim uljem limuna pa usisat, al to mi ke za madrace kojima se neda skinut navlaka.. nikak nebi prala madrac sa MW jer bas kak Mare kaze, to ce se jako dugo susit i ustinkat..
Ja sam dobila kinderbet i imam stari madrac al sam odlucila da bi trebalo kupit novi madrac. Ovaj je bio koristen samo za 1 dijete al je star 10 godina. Pa me zanima kakav treba bit madrac za kinderbete? Negdje sam procitala da bebe moraju na tvrdom spavat?
Ako je skidiva navlaka sa madraca onda mozda na program za rucno pranje a madrac na sunce da se dobro izzraci...ima cak i onih antibakterijskih sprejeva mozda ga sa tin pospricat pa luftat 2 3 dana i ko nov. Poslje sprejic od lavande po njemu da se sta ne uvuce i da fino mirisi. A i lavanda kasnije fino uspava bebu ;)
Mene glad ulovi navecer ja bi od 9 do ponoci mogla jest u komadu nikad se najest 😥😥
Grizli baš je i meni laknulo! Ali još moram dobiti pozitivno rješenje 🤞🏻
Bila danas u Petrovoj i napravili su mi zamolbu, u četvrtak se sastaje komisija pa bi u petak na pregledu već trebala znati 💪🏼
Omerta ja ću upotrijebiti isti madrac od moje prve curke ali ću ga pofriskati ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji