ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Kolovoz 2019. 15:41

Ena, nadam se i ja.. odmaram, a uspjela sam i pojest rucak, znaci vratio se apetit.
    Mikio, zasto pjesice?? 
    Ps: uvijek bi morala biti neka zamjena..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• leptiric00
    26. Kolovoz 2019. 16:17

Poslala mail,jer mi jedna 550kn,druga 650,treca 750,hihihihihi 

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 16:22

Iva di mene nadje s pivom🙈 Ja sam ti više za vino i gin tonic😁 Ma glupi autocorrect Piba umjesto piva🙈
    Napisala je mikio da ima zamjenu ali je to kontra smjena. Pa ako tvoj radi popodne inače pisi kući propalo pa dodji sutra 😏
    Nadam se da su sva probadanja prošla...

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 16:23

Ne znam koliko su to stare odnosno nove info. Meni su prije tjedan dana rekli 750 kn za gotovinu , 825 za kartice. Ali bas me zanima sto ce tebi odgovoriti 

Red Fox
    26. Kolovoz 2019. 16:29

Bok cure, ja vas redovito citam al nikak da se ukljucim 🤦🏼‍♀️ mislim da je Nasty pisala o mokrim gacama, tak je i meni zadnjih par dana, a mi smo skoro iste po tjednima tak da mislim da nema razloga za brigum. Iako je meni par puta doslo da si narucim one bezobrazno skupe uloske 🤦🏼‍♀️ 
    Inace, ja idem na kontrolu i cetvrtak, danas sam zvala i izgleda da imam opet nekaj u brisevima. Izgleda da su mi sudeni antibiotici cijelo vrijeme.
    Iva ti si ja mislim pisala o bolovima, mene isto zateze stalno donji trbuha, pogotovo ak se preforsiram. Citala sam da ako prestane kad se legnes i umiris nema razloga za paniku.
    Jedva cekam da zavrsi ovo ljeto, danas sam se skuhala dok sam isla po doznake. Ak se sjetim kaj sam jos mislila pisati javim se 😂

26. Kolovoz 2019. 16:32

Mah ovo vrijeme je uzas... ja sam non stop mokra od znoja. Ova sparina me ubija. Pocele su mi i malo noge naoticat, no to mi se i ne-trudnoj znalo dogadat kod sparine 😡 

• leptiric00
    26. Kolovoz 2019. 16:48

Eto 715kn dobravamo popust od 10% na gotovinu ili maestro karticu

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 17:06

Vidim na repertoaru glad i mokre gace opet! 
    Ja pojela "za gablec" na poslu cetvrt protvana bucnice kaj sam si ponijela..nekak mi je neslana ispala pa mi je godila uz vrucinu, al mi je neki slabi rucak to bio. Sad za veceru imam kozice i kelj pupcar. Za desert smoothie sa borovnicama. A mislim da ce past i jos jedna vecera kasnije kad mm dodje s posla.
    Kaj se mokrih gaca tice, hvala Bogu da imam susilicu jer perem gaca vise neg kaj budem bodija kasnije.. 

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 17:15

Losa84 sad kad si spomenula oticanje nogu, i ja sam primjetila da mi naoteknu, najviše predvečer nekako. Prvo sam mislila da sam se isforsala ovih dana sa hodanjem al sad evo dva dana sam po starom režimu i svejedno mi oteknu. Ima kaj da ti pomogne i olakša? Ja si sprejam s onim iz DM-a al to mi samo osvježi da mi budu kao lakše...

Angie1205
    26. Kolovoz 2019. 17:16

Tko je gladan? Večeras moje cure imaju pidžama party a na meniju je: pizza, muffini s nutellom, bučnica, grickalice razne....itd. Pa eto tko je blizu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.