Leptirico ne znam koliko je 4d ali znam da je anomaly scan 750 kn za gotovinu

Imas u Viliju anomaly uz 4D (u 20tj) 400kn.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ista stvar, cijeli vikend...
Povezala sa promjenom vitamina, jer su to već treći koje pijem, i svaki mi užasnu reakciju izazovu na želudac, I na organizam općenito.
A i vrijeme tu može puno utjecati, tlak, i sl.
Nadam se da je i kod tebe samo prolazno, odmori, pojedi nešto slano, i hvataj zrak..🙈
Mm i ja obavljamo neke stvari po gradu, konkretno, zadnjih 20 minuta me jako jako reze gdje je slijepo crijevo..
Evo sjeli se na kavu, bol odmah nestala...
Vidjet ću kad ustanem jel to od hodanja ili se nešto opet ružno događa..

Meni cudno kako dokovi odu na go bez zsmjene. Kad je moj bio na go mjenjali su ga neki drugi doktori.
Mene isto danas presjeklo kad sam se naglo digla s kreveta. Moram se nabiknut da ustajem na bok 🤭
Imas u Viliju anomaly uz 4D (u 20tj) 400kn.
Imaju moje preporuke i pohvale, stvarno su odlični!
Vani je baš odvratno a tu sam sad bez klime, treba je dopuniti plinom a mislim da nam neće još dugo trebati do sljedeće godine....tako da smo si paso i ja fino upalili ventilator, skuhali cappuccino i ladamo se
Ja si tražim neki autić, ne prestar a ni preskup da imam kak do grada, i sad će škola još malo i stvarno nam treba. A eto nedavno jedva prodala tatinu corsu, a sad bi mi tako dobro dosla....ko bi znao, aj sad...
Cure, ovi bolovi što vas presjecaju, ako prestanu nakon promjene položaja ili nakon prestanka aktivnosti neke tad nisu za uzbunu, ali ako vas nastavi boljeti i ako stanete/sjednete/legnete onda svakako otić doktoru ili ga bar nazvati za savjet.

Ena, nadam se i ja.. odmaram, a uspjela sam i pojest rucak, znaci vratio se apetit.
Mikio, zasto pjesice??
Ps: uvijek bi morala biti neka zamjena..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva di mene nadje s pivom🙈 Ja sam ti više za vino i gin tonic😁 Ma glupi autocorrect Piba umjesto piva🙈
Napisala je mikio da ima zamjenu ali je to kontra smjena. Pa ako tvoj radi popodne inače pisi kući propalo pa dodji sutra 😏
Nadam se da su sva probadanja prošla...

Ne znam koliko su to stare odnosno nove info. Meni su prije tjedan dana rekli 750 kn za gotovinu , 825 za kartice. Ali bas me zanima sto ce tebi odgovoriti

Bok cure, ja vas redovito citam al nikak da se ukljucim 🤦🏼♀️ mislim da je Nasty pisala o mokrim gacama, tak je i meni zadnjih par dana, a mi smo skoro iste po tjednima tak da mislim da nema razloga za brigum. Iako je meni par puta doslo da si narucim one bezobrazno skupe uloske 🤦🏼♀️
Inace, ja idem na kontrolu i cetvrtak, danas sam zvala i izgleda da imam opet nekaj u brisevima. Izgleda da su mi sudeni antibiotici cijelo vrijeme.
Iva ti si ja mislim pisala o bolovima, mene isto zateze stalno donji trbuha, pogotovo ak se preforsiram. Citala sam da ako prestane kad se legnes i umiris nema razloga za paniku.
Jedva cekam da zavrsi ovo ljeto, danas sam se skuhala dok sam isla po doznake. Ak se sjetim kaj sam jos mislila pisati javim se 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji