ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    26. Kolovoz 2019. 11:40

Sad sam zvala ginica u dom zdravlja da mi pripremi doznaku za ovaj mjesec i pitala za potvrdu za bolovanje duže od 90 dana, kako bi mogla predati poslodavcu za jednokratnu novčanu pomoć. Sestra kaže da prvi put to cuje i da do sada nikome nisu izdavali nikakve potvrde osim doznaka.
    Jel netko zna nesto o tome?🤔🤔

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 11:41

Tako da sljedeci pregled 6.9 i onda kod moje gin 11.9

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 11:42

piba7

Kad smo već kod opreme, jel gledala koja od vas ova kolica:
    https://www.babycenter.hr/kinderkraft-kolica-3u1-juli-3in1-pink-kkwjulipnk3000-857232.html

Tražila sam recenzije po internetu i ne mogu ništa pronaci. Cijena je stvarno super.

Piva ja sam bila već pisala da sam sam za svoju 2.5godisnju kćer uzela a Kinderkraft pilot kišobran kolica. Isto nije bilo recenzija (kao ni za Kinderkraft Fini 2u1 hranilicu) ali sam imala filing da necu pogriješiti a i rekli su mi na webshopu Kidzilla  da imam pravo povrata. Uglavnom preprezadovoljna. Pricala sam već tu da smo s tim kolicima prošli, zračni,kopneni i morski prostor i superzadovoljna sam,naravno kao i sva kišobran kolica nisu svemoguca (pritom mislim na manje kotače i tipa duboki šljunak,naravno da su mi ova veća kolica na tom terenu bolja) . Netko na grupi je već kupio 3u1 njihova kolica. Jedino ja osobno imam issue sa autosjedalicama u tim 3u1 kolicima jer nigdje nema informacije kako su prošle na testovima.

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 12:02

MaRe

iva4

tak sam i ja zapela za tog medu i uzivo sam ga vidjela u lesnini i odusevila se prekrasan mi je ali sad neznam di da uzemem poplun jastuk i posteljinu…..jer tu na ekupi ako uzmem sa medom onda dobim sve rozo,sto opet mogu dat prijateljici ona treba rodit krajem 10 mj curicu,ali eto neznam di nabavit sve ostalo a da me ne oderu

ja ću posteljinu uzeti odavdje a madrac dobijem s krevetićem…i negdje na fejsu sam vidjela reklamu za dvije nepromočive podloge za 59 kn i krevetić je gotov :)

Imaš tu istu posteljinu u bubamari po istoj cijeni pa vidi možda da od tamo narucis kad su popusti.

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 12:20

Thinkpink sjecam se da ste pricale o tome tu al eto mi kod privatnika za to nikad čule 😁
    Piba bas cu popratiti a i vidjela sam u trg.di planiram uzeti krevetic da imaju setove pa cu i tam vidjeti kakvi su.

26. Kolovoz 2019. 12:28

Thinkpink ja mislim da ti to poslodavac automatski daje ili ako je preko sindikata poslodavac ti izda potvrdu da si vise od 90 dana na bolovanju. Frendica mi nedugo pricala da je mislim u banku nosila potvrdu o duzem bolovanju izdanu od poslodavca.ako ti on isplacuje naknadu za 90 dana bolovanja onda ce automatski,pa oni vide da si na bolovanju 😀

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 12:30

Mikio i meni se ta kolica svidjaju. I super mi je sta vec imaju adaptere za maxi cosi autosjedalicu. Jer ja sam
    Zapravo tako i mislila. Uzet 2u1 povoljnija kolica i onda as maxi cosi. Mislim da cu ja polovna kolica od frendice kupit (rekla sam obavezno kupit, i da mi ih proda kao bilo kome drugom) tako da zapravo ne bih ni smjela gledat druga kolica haha

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 13:07

Pitanjce, ako ima netko da ne misli kupovati novi madrac nego koristiti od prije.. Mislila sam naravno oprati navlaku, a za madrac ne znam da li bi ga samo prozracila ili oprala minivošem pa neka se suši dok je vani jos lijepog vremena? Lagani spuzvasti madrac, nema nijedne fleke..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 13:09

Omerta

Pitanjce, ako ima netko da ne misli kupovati novi madrac nego koristiti od prije.. Mislila sam naravno oprati navlaku, a za madrac ne znam da li bi ga samo prozracila ili oprala minivošem pa neka se suši dok je vani jos lijepog vremena? Lagani spuzvasti madrac, nema nijedne fleke..

Pogledaj možda one sve stvari za pranje madraca - soda bikarbona i etericno ulje se pomijesaju i utrljaju i madrac i onda se s usisavacem prođe. Pa onda eventualno staviti luftati. Ne znam da li ostaje možda preagresivan miris za bebu?

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 13:20

Omerta  ili ako imaš u blizini one što tepihe peru pa da ti oni operu..nama su oko 150 kn uzeli za bračni madrac tak da ovaj mali ne bi trebao puno koštati jer namočit ga minivošem hmm ne znam dal bi se dobro osušio i bio bez mirisa poslije. Itak na madracima uvijek budu one nepromočive navlake pa su i nakon korištenja većinom kao novi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.