ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2019. 10:59

Iva4 Mi smo uzeli krevetic ovaj samo zebra i isto je madrac bio u cijeni .. krevetic je predivan cvrst a madrac je onako srednje tvrd .. cini mi se okej , posteljinu sam uzela u jednoj firmi tu kod nas po 79,kn donja plahta i poplun a ogradice u Dadda&Rocco .. danas nam je stigla autosjedalica i predivna je 
    kolica napokon stigla u petak u 21:00 ..sastavila ih ,rastavila vratila u kutiju i spremila kod sveki 😂😂 

26. Kolovoz 2019. 10:59

Sto se aronije tice, one su vam sve nespricane jer nemaju prirodnih neprijatelja koji ih napadaju pa ih ni ne treba spricati 😀 Radila sam na projektu bas vezanom uz aronije.
    I ja ujutro nosila uzorak za urinokulturu i vadila sam TSH.

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 11:00

iva4

cure sta mislite jel ovo ok narucit??https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-pingvini-1412774.aspx

šta je je ponuda je i više nego odlična...cijeli komplet ni milju kuna :) I ima podesiv madrac a to je bitno..vidjela sam te modele i uživo i nisu loši...jedino što sam ja zapela za Medu od prve i druge ni ne gledam hahahaah

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 11:10

LoSa84

Sto se aronije tice, one su vam sve nespricane jer nemaju prirodnih neprijatelja koji ih napadaju pa ih ni ne treba spricati 😀 Radila sam na projektu bas vezanom uz aronije.
    I ja ujutro nosila uzorak za urinokulturu i vadila sam TSH.

To je dobro znati! Hvala! 👌🏼👌🏼🤗🤗

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 11:13

iva4

tak sam i ja zapela za tog medu i uzivo sam ga vidjela u lesnini i odusevila se prekrasan mi je ali sad neznam di da uzemem poplun jastuk i posteljinu…..jer tu na ekupi ako uzmem sa medom onda dobim sve rozo,sto opet mogu dat prijateljici ona treba rodit krajem 10 mj curicu,ali eto neznam di nabavit sve ostalo a da me ne oderu

Iva i ja sam uzela taj komplet ali 3-djelni, jer sam htjela rozu posteljinu. Cijena je odlična, gledala sam zasebno elemente i posteljina i te ogradice su čudo skupe tako da vjerujem da se ovo stvarno isplati.

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 11:15

Kad smo već kod opreme, jel gledala koja od vas ova kolica:
    https://www.babycenter.hr/kinderkraft-kolica-3u1-juli-3in1-pink-kkwjulipnk3000-857232.html

Tražila sam recenzije po internetu i ne mogu ništa pronaci. Cijena je stvarno super.

Grizli
    26. Kolovoz 2019. 11:15

Iva super da ti je bolje!
    Nova uh ajd eodlicno da si dobila uputnicu da ne moras kupovat! Zaista je za novcanik ako nista drugo opuštajuće. Meni svaki mjesec 450 kn ode samo n te injekcije sta je zalosno a kao u trudnoci imamo pravo na to.
    Reserved aaaaa popizditis bi dobila da mi odgode, al sta se moze. Nadam se da iduci put ces dobiti onda duzi uzv pregeld da se nauzivas bebice.
    Lala iz prsta zna biti cak i nesto visi nego iz vene, bar je kod mene tako slucaj. 
    E ja se moram pohvaliti da se ja zadnjih dana osjecam prepuna energije i kad krenem nesto raditi ne znam stat, al naravno kad stanem onda sam ko drogirana odizeta od umora. Legnem za se odmoriti i zaspem jos dok spustam glavu na jastuk. Meni ocito je broj 5 i dalje sretan jer pise da sam usla u 5 mj pa valjda u skladu s time. Danas otisla cak do pokusa u vinograd i bila tamo dobra 3 sata po ovom "divnom" suncu, radila sve sto i drugi na terenu da su me neki pitali dal sam normalna. Al osjecam se bas nemirnom ako sjedim ili lezim samo. Tako da su meni valjda krenule te cari 2.tromjesjecja! Sad vec planiram da bi mogli negdje na GO u 9 mj a do prije 7 dana sam bila skroz protiv. 😊 

• Lala27
    26. Kolovoz 2019. 11:22

Grizli Nisam to znala, ali sam vadila nekad u petom mjesecu iz vene i bio mi je šećer 5.0, pa sam onda malo mislila kako vas stavljaju na dijetu da ću možda i ja vremenom ako još malo skoči, međutim jutros 4.0, pa vidjeću opet šta kaže OGTT. 
    I ❤️ za tvoj broj 5 😄 

• AnnA
    26. Kolovoz 2019. 11:37

Evo ja se narucila kod dr.Kosa na anomaly scan. I bas sam nekako uzbudjena zbog toga

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 11:38

iva4

tak sam i ja zapela za tog medu i uzivo sam ga vidjela u lesnini i odusevila se prekrasan mi je ali sad neznam di da uzemem poplun jastuk i posteljinu…..jer tu na ekupi ako uzmem sa medom onda dobim sve rozo,sto opet mogu dat prijateljici ona treba rodit krajem 10 mj curicu,ali eto neznam di nabavit sve ostalo a da me ne oderu

ja ću posteljinu uzeti odavdje a madrac dobijem s krevetićem...i negdje na fejsu sam vidjela reklamu za dvije nepromočive podloge za 59 kn i krevetić je gotov :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.