ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    26. Kolovoz 2019. 09:49

Thinkpink baš sam napisala da prvo bolnica mora napisati zamolbu, ali bit će nešto od toga, sada je samo pitanje vremena 🤞🏻
    Hvala ti! 🤗🤗

• Lala27
    26. Kolovoz 2019. 09:55

Taman sam ušla da poželim sreću na pregledu, ali ipak niko danas nema, zato sutra mašala 😁 

Iva Drago mi je da si bolje 

Piba I ja nekad ne osjećam po cijeli dan, ako više sjedim ili sam sa nekim, pa onda valjda i ne obraćam toliko pažnju, pa onda se naravno pitam zašto se ne javlja, ali kasnije se javi i sve bude normalno, zato se ne brini 😄

• thinkpink1
    26. Kolovoz 2019. 10:09

Nova19

Thinkpink baš sam napisala da prvo bolnica mora napisati zamolbu, ali bit će nešto od toga, sada je samo pitanje vremena 🤞🏻
    Hvala ti! 🤗🤗

Da, pisale smo u isto vrijeme 😂😂
    Meni su pisali prijedlog za Clexane koji je isao na bolnicko povjerenstvo na odobrenje, a odobrenje sam cekala cca 7 dana.

• Lala27
    26. Kolovoz 2019. 10:16

Ja sam jutros predala urin za urinokulutru, da vidim ima li ona beštija ešerihija i dalje 😬 I usput sam izmjerila šećer iz prsta, jer mi je na kontroli doktorica rekla da se sad treba obratiti pažnja na ishranu, izbjegavati slatko, bijeli hljeb, itd. Pa mi je mm od tad stalno za vratom kad bih uzela nešto slatko 😂 Zato sam izmjerila šećer da vidim koliki je, kad ono 4.0 🙌 Valjda je mjerodavno iz prsta kao i iz vene 

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 10:59

thinkpink1

Nova19

Hvala ti! 🤗🤗

Da, pisale smo u isto vrijeme 😂😂
    Meni su pisali prijedlog za Clexane koji je isao na bolnicko povjerenstvo na odobrenje, a odobrenje sam cekala cca 7 dana.

Hehe 😁
    Hvala ti na info! Znaci sve je to dio procedure...
    Idem u 1 u bolnicu da napišu zamolbu a Kupit ću privatno jednu kutiju Clexane jer sam imala samo do danas 👌🏼

Iva4 Mi smo uzeli krevetic ovaj samo zebra i isto je madrac bio u cijeni .. krevetic je predivan cvrst a madrac je onako srednje tvrd .. cini mi se okej , posteljinu sam uzela u jednoj firmi tu kod nas po 79,kn donja plahta i poplun a ogradice u Dadda&Rocco .. danas nam je stigla autosjedalica i predivna je 
    kolica napokon stigla u petak u 21:00 ..sastavila ih ,rastavila vratila u kutiju i spremila kod sveki 😂😂 

Sto se aronije tice, one su vam sve nespricane jer nemaju prirodnih neprijatelja koji ih napadaju pa ih ni ne treba spricati 😀 Radila sam na projektu bas vezanom uz aronije.
    I ja ujutro nosila uzorak za urinokulturu i vadila sam TSH.

MaRe
    26. Kolovoz 2019. 11:00

iva4

cure sta mislite jel ovo ok narucit??https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-pingvini-1412774.aspx

šta je je ponuda je i više nego odlična...cijeli komplet ni milju kuna :) I ima podesiv madrac a to je bitno..vidjela sam te modele i uživo i nisu loši...jedino što sam ja zapela za Medu od prve i druge ni ne gledam hahahaah

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 11:10

LoSa84

Sto se aronije tice, one su vam sve nespricane jer nemaju prirodnih neprijatelja koji ih napadaju pa ih ni ne treba spricati 😀 Radila sam na projektu bas vezanom uz aronije.
    I ja ujutro nosila uzorak za urinokulturu i vadila sam TSH.

To je dobro znati! Hvala! 👌🏼👌🏼🤗🤗

• piba7
    26. Kolovoz 2019. 11:13

iva4

tak sam i ja zapela za tog medu i uzivo sam ga vidjela u lesnini i odusevila se prekrasan mi je ali sad neznam di da uzemem poplun jastuk i posteljinu…..jer tu na ekupi ako uzmem sa medom onda dobim sve rozo,sto opet mogu dat prijateljici ona treba rodit krajem 10 mj curicu,ali eto neznam di nabavit sve ostalo a da me ne oderu

Iva i ja sam uzela taj komplet ali 3-djelni, jer sam htjela rozu posteljinu. Cijena je odlična, gledala sam zasebno elemente i posteljina i te ogradice su čudo skupe tako da vjerujem da se ovo stvarno isplati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI