Jutro curke! Mislim da sam vidla da nam je danas samo Reserved na pregledu kojoj zelimo srecu i da sve uredno prođe...al sutra smo se bome zaredale...🙃
Sad uz kavicu idem citat zaostatke...🙋🏻♀️

Jutro cure odgodili su mi pregled za drugi ponedeljak da doktor nemoze 🤐😡
Iva treba malo usporit vidi da smo ko 🐳 sa ovo kilaze 🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Mislim da nam je ovo prvi dan da nitko nema pregled

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bome još se nije dogodio dan bez pregleda :)
Ja ujutro ponovno zaspala i evo morala sam se dići jer sam toliko gladna da me zeludac počinje boliti xD A jučer sam baš jela cijeli dan 😴
Ne znam kako vi ali ja baš uživam u trbuščiću i falit će mi kad ga ne bude haha u biti bit ce tu al će promijenit slovo u B 😁

Mozda su se danas doktori vratili s godisnjeg pa sve za sutra narucili 😀
Ja isto radim i ovaj tjedan imam vazno izlaganje i sad pokusavam kupit hlace pa mi bas ne ide 😫 Bas tajice i traperice nidu opcija. Ko da sve trgovine misle da su trudnice doma i ne rade 😀
Sta se aronije tice... ona jest zdrava no treba pazit, ona se pije max 1dcl hladno presanog soka dnevno. Takoder treba pazit od koga se kupuje... ako je hladno presan nekad nije pasteriziran pa mozda i nije najbolji izbor. A iskreno, mislim da je aronija precijenjena... s obzirom da prirodni sok apsolutno po okusu ne valja onako trpak, a da se dobije donekle okus stave hrpu secera sto bas i nije preporucljivo. Aronija je jako reklamirana jer se lako uzgaja pa je zato dosta forsiraju proizvodaci. Pred nekih 10 godina je jedna studija pokazala da ona ima najjacu antioksidacijsku aktivnost mjereno u labosu no kasnije se pokazalo da ta aktivnost bas i ne korelira s aktivnosti u nasem organizmu 😀
Cure, pogledajte H&M web shop, tamo ima dosta toga za trudnice.. jedino trebate naravno znati svoju velicinu..
Ja sam curku počela osjećati prošlu nedjelju, s točno 21tt. Javi se isključivo kad mirno ležim - navečer, po noći i ujutro. Zna biti vrlo aktivna, npr noć s subote na nedjelju nisam gotovo ništa spavala koliko me lupala. Prekrasno mi je to, sva se raznjeznim.
Noćas sam jako loše spavala, vrtila se, bila budna stalna i curka je bila jako mirna. Nisam ju uopće osjetila i sad se brinem :( jel imate vi tako dana da se manje javlja?

Evo cure da javim da sam jutros otišla u dom zdravlja jer mi se vratila primarna gin, i dobila uputnicu D1 bez problema, koja pokriva sve potrebe do kraja trudnoće pa tako i Clexane! Pao mi je kamen sa srca... njezina zamjena je pričao gluposti da oni to nikada ne rade, to je do čovjeka nažalost.
Ugl, moram ići po Clexane u trudničku ambulantu...
Omerta čitala sam noćas dosta o njima jer nisam imala mira. Jako su zdrave i bogate vitaminima... treba pripaziti od koga se nabavljaju ali pošto su iz vrta i znamo da nije špricano sve ok... ali ga treba jesti u malim količinama...
Meni je želudac jako jako osjetljiv od početka trudnoće pa sam tako i na njih reagirala i rekla da ih neću jesti tako skoro 😁🤗

Iva drago mi je da si bolje! 🙈
Reserved ajme koji peh, baš za poluditi! 😫😫
Nova eto, super vijest za početak tjedna! Drago mi je da je tako! 😉
Želim Vam svima ugodan tjedan!

Nije baš tako jednostavno... moram sa tom uputnicom u bolnicu, gdje će oni napisati zamolbu po kojoj ću moći uzimati Clexane... ali dobro, bar mi je sada jasnija situacija i ima pomaka pa samo je pitanje vremena kada

Evo cure da javim da sam jutros otišla u dom zdravlja jer mi se vratila primarna gin, i dobila uputnicu D1 bez problema, koja pokriva sve potrebe do kraja trudnoće pa tako i Clexane! Pao mi je kamen sa srca… njezina zamjena je pričao gluposti da oni to nikada ne rade, to je do čovjeka nažalost.
Ugl, moram ići po Clexane u trudničku ambulantu…
Super, tako i ja podizem, samo ih ja nazovem cca 2 dana ranije da mi naruce preko bolnicke ljekarne da ne idem bzvze do amb.i poljubim vrata. Mozda da ih i ti nazoves da ti naruce da ne ides do amb.samo naruciti pa opet podignuti, jer oni narucene kolicine moraju pravdati i razduziti po pacijentima, nemaju previse lijekova na zalihi. Bas sam happy kaj ces dobivat preko bolnice i neces morat kupovat☺️😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji