ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    26. Kolovoz 2019. 09:13

Cure, pogledajte H&M web shop, tamo ima dosta toga za trudnice.. jedino trebate naravno znati svoju velicinu..
    Ja sam curku počela osjećati prošlu nedjelju, s točno 21tt. Javi se isključivo kad mirno ležim - navečer, po noći i ujutro. Zna biti vrlo aktivna, npr noć s subote na nedjelju nisam gotovo ništa spavala koliko me lupala. Prekrasno mi je to, sva se raznjeznim.
    Noćas sam jako loše spavala, vrtila se, bila budna stalna i curka je bila jako mirna. Nisam ju uopće osjetila i sad se brinem :( jel imate vi tako dana da se manje javlja?

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 09:31

Evo cure da javim da sam jutros otišla u dom zdravlja jer mi se vratila primarna gin, i dobila uputnicu D1 bez problema, koja pokriva sve potrebe do kraja trudnoće pa tako i Clexane! Pao mi je kamen sa srca... njezina zamjena je pričao gluposti da oni to nikada ne rade, to je do čovjeka nažalost.
    Ugl, moram ići po Clexane u trudničku ambulantu...
    Omerta čitala sam noćas dosta o njima jer nisam imala mira. Jako su zdrave i bogate vitaminima... treba pripaziti od koga se nabavljaju ali pošto su iz vrta i znamo da nije špricano sve ok... ali ga treba jesti u malim količinama...
    Meni je želudac jako jako osjetljiv od početka trudnoće pa sam tako i na njih reagirala i rekla da ih neću jesti tako skoro 😁🤗

ena10
    26. Kolovoz 2019. 09:36

Iva drago mi je da si bolje! 🙈

Reserved ajme koji peh, baš za poluditi! 😫😫

Nova eto, super vijest za početak tjedna! Drago mi je da je tako! 😉

Želim Vam svima ugodan tjedan! 

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 09:48

Nije baš tako jednostavno... moram sa tom uputnicom u bolnicu, gdje će oni napisati zamolbu po kojoj ću moći uzimati Clexane... ali dobro, bar mi je sada jasnija situacija i ima pomaka pa samo je pitanje vremena kada 

• thinkpink1
    26. Kolovoz 2019. 09:48

Nova19

Evo cure da javim da sam jutros otišla u dom zdravlja jer mi se vratila primarna gin, i dobila uputnicu D1 bez problema, koja pokriva sve potrebe do kraja trudnoće pa tako i Clexane! Pao mi je kamen sa srca… njezina zamjena je pričao gluposti da oni to nikada ne rade, to je do čovjeka nažalost.
    Ugl, moram ići po Clexane u trudničku ambulantu…

Super, tako i ja podizem, samo ih ja nazovem cca 2 dana ranije da mi naruce preko bolnicke ljekarne da ne idem bzvze do amb.i poljubim vrata. Mozda da ih i ti nazoves da ti naruce da ne ides do amb.samo naruciti pa opet podignuti, jer oni narucene kolicine moraju pravdati i razduziti po pacijentima, nemaju previse lijekova na zalihi. Bas sam happy kaj ces dobivat preko bolnice i neces morat kupovat☺️😊

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 09:49

Thinkpink baš sam napisala da prvo bolnica mora napisati zamolbu, ali bit će nešto od toga, sada je samo pitanje vremena 🤞🏻
    Hvala ti! 🤗🤗

• Lala27
    26. Kolovoz 2019. 09:55

Taman sam ušla da poželim sreću na pregledu, ali ipak niko danas nema, zato sutra mašala 😁 

Iva Drago mi je da si bolje 

Piba I ja nekad ne osjećam po cijeli dan, ako više sjedim ili sam sa nekim, pa onda valjda i ne obraćam toliko pažnju, pa onda se naravno pitam zašto se ne javlja, ali kasnije se javi i sve bude normalno, zato se ne brini 😄

• thinkpink1
    26. Kolovoz 2019. 10:09

Nova19

Thinkpink baš sam napisala da prvo bolnica mora napisati zamolbu, ali bit će nešto od toga, sada je samo pitanje vremena 🤞🏻
    Hvala ti! 🤗🤗

Da, pisale smo u isto vrijeme 😂😂
    Meni su pisali prijedlog za Clexane koji je isao na bolnicko povjerenstvo na odobrenje, a odobrenje sam cekala cca 7 dana.

• Lala27
    26. Kolovoz 2019. 10:16

Ja sam jutros predala urin za urinokulutru, da vidim ima li ona beštija ešerihija i dalje 😬 I usput sam izmjerila šećer iz prsta, jer mi je na kontroli doktorica rekla da se sad treba obratiti pažnja na ishranu, izbjegavati slatko, bijeli hljeb, itd. Pa mi je mm od tad stalno za vratom kad bih uzela nešto slatko 😂 Zato sam izmjerila šećer da vidim koliki je, kad ono 4.0 🙌 Valjda je mjerodavno iz prsta kao i iz vene 

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 10:59

thinkpink1

Nova19

Hvala ti! 🤗🤗

Da, pisale smo u isto vrijeme 😂😂
    Meni su pisali prijedlog za Clexane koji je isao na bolnicko povjerenstvo na odobrenje, a odobrenje sam cekala cca 7 dana.

Hehe 😁
    Hvala ti na info! Znaci sve je to dio procedure...
    Idem u 1 u bolnicu da napišu zamolbu a Kupit ću privatno jednu kutiju Clexane jer sam imala samo do danas 👌🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.