ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    26. Kolovoz 2019. 07:11

MaRe hvala draga, očito nisam dugo nosila tajice na plažu pa me ušokalo.. Onako u haljini ne bi kužila..
    Iva kako si jutros? 

Nasty
    26. Kolovoz 2019. 07:14

Dobro jutro žene, ugodan vam dan želim i da malo zahladi konačno! Ja evo nosim urin na analizu, pa na posao.. 

Lavica27
    26. Kolovoz 2019. 07:17

Ja sam.u prošloj uzela tajice u lidlu, 2majice u hmu i 2traperica (crne uske i plave) i te plave su mi bile udobnije od bilo kojih tajica,neki mekani traper. Imam puno haljina i tunika pa sam kupila i trudnicke grilonke, zapravo mi majice nisu trebale ali hlače jesu. I sad ih opet planiram koristit tako da sam ih stvarno iskoristila. Posudila sam ih i frendicu al su se njoj od trenja medju bedrima plave potrgale pa sam uzela kao i mikio u LC Waikikiju traperice za 79 kn,predivne! A imam jedan kaput iz manga već par godina na preklop bez gumbi( ono ko šlafruk) i to me i u prošloj T spasilo :) Inače do kraja sam nosila većinu svojih majica i košulja.
    Eventualno bi si kupila one trudnicke kao potkosulje sa širokim naramenicama (bijelu i crnu) na aliexpressu pa preko toga mogu bilo kaj kombinirati raskopcano. 
    Omerta ja na dane osjećam non stop udarce ili ništa. Al preeeslatko!

Točkica37
    26. Kolovoz 2019. 07:20

Ja nemam nis trudnicko, nosim dvoje obicnih tajci. Morat cu i ja po neke trapke. Sogi mi radi u tom waikikiju bas cu pitat kaj ima tamo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    26. Kolovoz 2019. 07:22

PREGLEDI

26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    27.8.- samonezelje
    27.8.- Kengurica
    27.8.- Tonkica1
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    30.8.- Nova19
    30.8.- Lavica27
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    02.9.- aarauch
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    03.9.- lucille9
    03.9.- Nasty
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    12.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    17.9.- lorija
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    30.9.- Seni1985

lorija
    26. Kolovoz 2019. 07:27

Dobro jutro ☺ Reserved sretno na pregledu.
    I ja sam budna od 5.30h,ne mogu nikako zaspati,sad sam vec ljuta na sebe zbog toga jer cu cijeli dan biti fuj 😫.
    I ja imam dosta stvari iz prosle trudnoce,sumnjam da cu ista kupovati. Zima je to,svakako se slojevito oblaci 😁 a imam dosta svojih sirih majica i dzempera. 😁

• Tonkica1
    26. Kolovoz 2019. 07:54

Mama nova ima webshop ako nekoga zanima, dostava im je 19kn koliko sam vidjela... Meni se svakako isplati kupovati jer planiram raditi do kraja i planiram jos trudnoca. Vidim da zene masovno prodaju na njuskalu pa ako mi bas vise nece trebati tako cu to rijesiti 😊
    Ja moram otici u shopping i kupiti si hlace za posao, to mi je najveci problem.
    Iva drago mi je da se osjecas bolje! I mene zna sve to dolje zabolit kad pretjeram, cak i uz trbuh moram se podsjetiti da moram usporiti. Jao da moram mirovati, izludila bih sebe i sve oko sebe 😁
    Omerta meni je prva trudnoca i tek sam prije tjedan dana malog pocela osjecati onako pravo, da ne mogu pomisliti da ssm zabrijala. I svaki dan mi se javlja i pricam s njim, jedino mi je zao sto su to sad jos rijetki udarci da dok pozovem mm da osjeti, mali se smiri 🤣

• Tonkica1
    26. Kolovoz 2019. 07:56

Reserved123 sretno na pregledu danas! 🤞🤞🤞

samonezelje
    26. Kolovoz 2019. 08:09

Dovro jutro cure! Zelim vam ugodan bezbolan dan svima! Reserved sretno na pregledu! Ja imam sutra pa mi se vec sad od jutra ne da nis radit na poslu, samo razmisljam o sutrasnjem pregledu. Ocemo sad za ozbac saznat spol valjda il ce se sramit opet?!  A i htela bi da moze mm damnom, a nisam sigurna oce ga pustit obzirom da je bolnicki uzv.. Ne znam nikoga ko je isao u bolnicu Bracak na anomaly..

Omerta
    26. Kolovoz 2019. 08:10

Jutro svima!
    Danas jedan pregled (sretno Reserved), a sutra SEDAM!!! 
    Nova, i moji imaju doma u dvoristu ogroman grm aronije, bas sam neki dan nabrala preko 3kg i to samo sa grana koje su se vec bile objesile od tezine.. ima za jos bar toliko ako ne i vise. Ocistila, oprala i u zamrzivac pa mozda napravimo sok/pekmez. Mislila sam povremeno u neki smoothie, vocnu salatu ili zobenu kasu staviti... Jako je zdrava, ali ne znam koliko je preporucljiva u trudnoci, vjerojatno manje kolicine ne mogu nastetiti. 
    A to sto se tice bebinih udaraca, ne osjetim ni ja sad stalno nego uglavnom ujutro i navecer kad se primirim, legnem na ledja i cekam. U svakom slucaju super mi je to dok cekam sljedeci pregled.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI