Dobro jutro ☺ Reserved sretno na pregledu.
I ja sam budna od 5.30h,ne mogu nikako zaspati,sad sam vec ljuta na sebe zbog toga jer cu cijeli dan biti fuj 😫.
I ja imam dosta stvari iz prosle trudnoce,sumnjam da cu ista kupovati. Zima je to,svakako se slojevito oblaci 😁 a imam dosta svojih sirih majica i dzempera. 😁
Mama nova ima webshop ako nekoga zanima, dostava im je 19kn koliko sam vidjela... Meni se svakako isplati kupovati jer planiram raditi do kraja i planiram jos trudnoca. Vidim da zene masovno prodaju na njuskalu pa ako mi bas vise nece trebati tako cu to rijesiti 😊
Ja moram otici u shopping i kupiti si hlace za posao, to mi je najveci problem.
Iva drago mi je da se osjecas bolje! I mene zna sve to dolje zabolit kad pretjeram, cak i uz trbuh moram se podsjetiti da moram usporiti. Jao da moram mirovati, izludila bih sebe i sve oko sebe 😁
Omerta meni je prva trudnoca i tek sam prije tjedan dana malog pocela osjecati onako pravo, da ne mogu pomisliti da ssm zabrijala. I svaki dan mi se javlja i pricam s njim, jedino mi je zao sto su to sad jos rijetki udarci da dok pozovem mm da osjeti, mali se smiri 🤣
Dovro jutro cure! Zelim vam ugodan bezbolan dan svima! Reserved sretno na pregledu! Ja imam sutra pa mi se vec sad od jutra ne da nis radit na poslu, samo razmisljam o sutrasnjem pregledu. Ocemo sad za ozbac saznat spol valjda il ce se sramit opet?! A i htela bi da moze mm damnom, a nisam sigurna oce ga pustit obzirom da je bolnicki uzv.. Ne znam nikoga ko je isao u bolnicu Bracak na anomaly..
Jutro svima!
Danas jedan pregled (sretno Reserved), a sutra SEDAM!!!
Nova, i moji imaju doma u dvoristu ogroman grm aronije, bas sam neki dan nabrala preko 3kg i to samo sa grana koje su se vec bile objesile od tezine.. ima za jos bar toliko ako ne i vise. Ocistila, oprala i u zamrzivac pa mozda napravimo sok/pekmez. Mislila sam povremeno u neki smoothie, vocnu salatu ili zobenu kasu staviti... Jako je zdrava, ali ne znam koliko je preporucljiva u trudnoci, vjerojatno manje kolicine ne mogu nastetiti.
A to sto se tice bebinih udaraca, ne osjetim ni ja sad stalno nego uglavnom ujutro i navecer kad se primirim, legnem na ledja i cekam. U svakom slucaju super mi je to dok cekam sljedeci pregled.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro curke! Mislim da sam vidla da nam je danas samo Reserved na pregledu kojoj zelimo srecu i da sve uredno prođe...al sutra smo se bome zaredale...🙃
Sad uz kavicu idem citat zaostatke...🙋🏻♀️
Jutro cure odgodili su mi pregled za drugi ponedeljak da doktor nemoze 🤐😡
Iva treba malo usporit vidi da smo ko 🐳 sa ovo kilaze 🤣🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Mislim da nam je ovo prvi dan da nitko nema pregled
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bome još se nije dogodio dan bez pregleda :)
Ja ujutro ponovno zaspala i evo morala sam se dići jer sam toliko gladna da me zeludac počinje boliti xD A jučer sam baš jela cijeli dan 😴
Ne znam kako vi ali ja baš uživam u trbuščiću i falit će mi kad ga ne bude haha u biti bit ce tu al će promijenit slovo u B 😁
Mozda su se danas doktori vratili s godisnjeg pa sve za sutra narucili 😀
Ja isto radim i ovaj tjedan imam vazno izlaganje i sad pokusavam kupit hlace pa mi bas ne ide 😫 Bas tajice i traperice nidu opcija. Ko da sve trgovine misle da su trudnice doma i ne rade 😀
Sta se aronije tice... ona jest zdrava no treba pazit, ona se pije max 1dcl hladno presanog soka dnevno. Takoder treba pazit od koga se kupuje... ako je hladno presan nekad nije pasteriziran pa mozda i nije najbolji izbor. A iskreno, mislim da je aronija precijenjena... s obzirom da prirodni sok apsolutno po okusu ne valja onako trpak, a da se dobije donekle okus stave hrpu secera sto bas i nije preporucljivo. Aronija je jako reklamirana jer se lako uzgaja pa je zato dosta forsiraju proizvodaci. Pred nekih 10 godina je jedna studija pokazala da ona ima najjacu antioksidacijsku aktivnost mjereno u labosu no kasnije se pokazalo da ta aktivnost bas i ne korelira s aktivnosti u nasem organizmu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji