Da..beba se rodi sa oko 50 cm ali kad mu stavis pelene i siroko povijanje tu se jos nadoda koji cm i taman nam bude 56ica kad se rode..takvo je moje iskustvo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mrgud e bas ti hvala. Sutra bih se bas mogla zaletit do siska po ta sredstva.
Omerta ja nemam probavnih tegoba ali me cijeli dan danas probada desna strana trbuha iznad pupka. Kao da sijevne i prestane. I javlja se povremeno. Eh sad sto bi to moglo biti ne znam. Ali obecala sam si da necu panicariti. Necu vise nista istrazivati na netu. Necu citati o posljediama amnio. Jednostavno necu. Meni to nije nepodnosljiva bol i nije kontinuirana. Vidjet cemo sta ce biti
Mikio ja pijem nakon obroka. Tako se zapravo i preporuca
I da, ni mene do sada nista nije ni probadalo ni boljelo. Mozda to polako dolazi u tim tjednima u kojima jesmo
Bilo kakvi vitamini se nikad ne piju na prazan zeludac. Ako rade probleme najbolje ih je uzet navecer uz obrok. Prije sam uzimala od Dietpharma, sad imam Elebaby i oboje su mi ok. Pijem ih nakon dorucka.
Ja sam se isto preforsirala... prohodala sam 6000koraka prema mom mobu i sad su mi noge otekle i osjecam ko trnce. To mi se prvi puta dogodilo... lezim i nadam se da ce proci.... i u trbuhu imam lagane grceve.
Ne pijem nikakav dodatni magnezij osim onog u Solgaru 200 i nesto mg. Zabolilo oko podneva prvi put danas, taman bila u ducanu i posljepodne opet prije rucka. Znaci nije cijelo vrijeme nego ta dva puta onako lagano probadanje/bockanje dolje par puta za redom. Pa ne znam jel maternica il crijeva.. al rekla bi da je ovo prvo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Anna,Omerta ja sam skuzila ako je u ravninu s puškom,meni lijevo obavezno ispadne da su crijeva i bol mi dodje ovisno o položaju i ne prodje dok ne "napustim vjetrove"😂😂 A ja sam danas iza ručka budala popila magnezij i cijelo vrijeme dolje neko zbivanje kao pred stolicu,onako izmedju menge i sila mi na wc.. Već sam se i brinula al vidim svi iste boljke u ovim tjednima imamo.
Što se tiče veličine za medo odjelca,ja sam uzela 56 Jer će mi biti dosta prije termina beba a U 4.mj mi nema smisla oblaciti tako debelo...
I mislim da se više baš ne daje uputa o širokom povijanju, Btw imate umjesto motanja tetri pamucne podfutrane kao pelene na cicak umjesto motanja tetri (ja saznala prekasno) .thinkpink bude znala više oko povijanja.
Ooo sta ste se raspisale 😀 da krenemo iz pocetka.
Tinika cestitke na . Nek je ziva i zdrava.
Nasty budem rekla ako budem ponovo na carski. Zasada jos ne znam nista.
Lavice ja sam pila brusnicu sok iz ljekarne onaj 100%. Pa sam danas presla na caj od brusnice Cran Tea 30%. Nalaz mi je uvijek top!
Sto se tice kupnje,ne planiram jos uvijek nista. Istina da vec imam pola stvari od prvorodjenog ali cu je naravno osvjeziti malo 😂😂
Necu jos nista kupovati, vec cu cekati Bozicna snizenja,s obzirom da je termin u 2.mj.
Ovaj prvi je nas medo 😁 ali cu kupiti jos jedan manji za izlazak iz rodilista.
https://www.lidl.de/de/lupilu-baby-jungen-teddyoverall/p257066
Jel koja od vas u mojem tjednu imala onako dole bolove ko menstrulne ali lagane skroz??
Ne pamtim da sam imala.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva 🤣🤣🤣 i mene muči celulit na bedrima, u trudnoći mi se nakupilo ajme.. Radit će laser, ovaj moj neće imat pravo glasa.. Neću da izgledam ko baba. Lala nemam izražene vene za sad, samo kapilare one mrežaste paučaste i neke kao modrice, to mi tako ružno izgleda ajme, celulit mi je mila majka za to. Inače mi mama ima problema i sa venama i pok. baka s mamine strane tako da i meni ne ginu.. a tješi me da ih sestra još nema, ali nema ni ovih popucanih kapilara kao ja a tri puta je rađala. Spomenula ja to dr. za kapilare a kaže on da je to više estetski..Pitaj ti za vene, možda te pošalje kod nekog specjaliste ili preporuči čarape za vene ili neku krenu, vene ipak bole i zatežu..
Joj sta nam trudnoca radi- celulit, strije,kapilare.... 😡
Nedavno sam pricala s jednom dermatologicom i veli ona da se svakako treba mazat protiv da koza bude hidratizirana no ako nam je genetika losa da ponekad i uz mazanje nema pomoci 😣 imam frendicu koja ima troje djece i nije se s nicim mazala i nema ni jednu striju 😶 ja se mazem dva puta dnevno i vec imam na trbuhu par strija 😫 Ako tako nastavi meni nece ni laser pomoc.
Sortiraj odgovore
Najstariji