DeeDee nije mi jos doslo, trebalo bi tokom obog tjedna pa prijavim dojmove! 😉
Grizli i Losa, cure utješile ste me hvala vam, kad vidim da se i vama slično događa odmah mi je lakše.. Izgledala sam ko popišanko🤣 Malo sam postala paranoična od zadnjeg pregleda zbog tog viška plodne vode i omekšanog cerviksa.. Sva sreća da idem 3.9.kod tog specjaliste u bolnicu pa ću ga detaljno ispitat za vježbe i sve, prije toga neću ić..
Ja uopće nemam jesenske i zimske robe za trudnice, morat ću uskoro u nabavku.. U ništa ne mogu stat preko stomka, vidila sam taj nekakav dodatak za hlače, pa sam mislila naručiti i preko nešto duže nositi da se ne vidi..Mislim da ću si uzeti duge đempere, tunike i zimske tajice za zimu.. Za sad nosim haljine, suknje i tajice..
DeeDee tebi se onda mozda jos vise isplati zaletit do trsta. U njihovom hm-u ima trudnicki odjel. Jer znam da u rijeci nema
samonezelje javi, javi, bilo bi bas praktično da funkcionira 😊
Anna stvarno ne znam, ja inace traperice uzimam u lidlu ili c&a, a majice pretežno u sportskim dućanima, nežena i nemajka 🙈😂
Ali da, ako ne iskopam u Rijeci ništa, Trst mi je kad se ide autom puno jeftinija, a u biti i malo bliža destinacija
[/url
DeeDee a joj da ti si ond ako i meni nemam bas neki izbor u Istri. H&M u Puli ima doslovno 2 stvari za trudnice i to je to. Al nekako si planiram do Zg zaletit na neki vikend pa onda obaviti kupovinu zato sam i trazila di sve ima u Zg tih trgovina. U Ts znam da ima u centru Pernatale mislim da se zove trgovina u centru i imaju jako lijepu robu. Nekako se nadam da ce mi za zimu biti ok 2 tajice iz lidla sta sam kupila i sestra mi dala 1 odjelo trudnicko bas i neke rifle doduse meni su te rifle jaaako velike sada pa mislim da od toga ne bude koristi. I 1 trenerku. Ostalo cu se krpat imam dosta hladlca sportskih kupila u decatlonu donjih djelova za pilates kolekcija ja mislim niskog substruka a imaju onaj materijal na preklop pa mislim da ce mi to kad trbuh naraste biti dobra opcija za po doma, a za gore imam dosta sirokih majica od treberki ako se ne snadjem za pp doma rekla vec muzu da oblacim njegove. A sad za rifle to cu kupiti 2 para i bit ce ok, a poslovno imam dosta haljina jakoo sirokih pa se nadam da ce bar neka posluziti svrsi.
Vecer cure! Kako mi je fora sto me to malo cudo vec neko vrijeme lupka.. onako bas nisko dolje iznad stidne kosti lijevo. Cak sam i golim okom vidjela.
Sto se tice trudnicke odjece, imam tog jos iz prve trudnoce.. tajice, hlace, neke rastezljive haljine koje nisu striktno trudnicke.. za sad mi je to ok.
Iva, nadam se da ce bit sve ok tokom noci, javi kako si sutra..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli bravo zaboravila sam na decathlon i tajice za pilates, to bi moglo bit skroz ok, da. Ipak se skupilo ideja, evo, super super 😊
Ma iskreno ja mrzim shopping i apsolutno mi se neda / ne isplati samo zato u Zg ali riješit ću i to u koracima.
Joj večeras sam sva neka posebno uzbuđena oko trudnoce i bebice i svega toga, jedva čekam 3. i pregled ☺
[/url
Nasty ja sam uvijek ko popisanko dok izađem negdje van kuće..al se ne zabrinem jer mi budu mokre skoro cijele gaće pa znam da je znoj..par puta sam se prepala al kasnije kad bi promijenila gace ne bi bilo pa bi znala od cega je.
Trudnicku zimsku robu mislim da necu kupovati..sam tajce i mozda jednu trenerku a gore cu neke siroke majice i tunike...za po doma imam samo jos za doktora cu uzeti.Jedino me jakna brine al dobro tih par min od zgrade do auta ne moram ju zakopcati.
Omerta 😍😍😍
Ja kao manijak stalno gladim trbuh i pričam i nagovaram, sinoć kao da sam osjetila 3 blaga blaga udarca ispod pupka i danas u nekom trenutku kao mjehurice al koliko sam opsjednuta, možda mi se i pričinjava. Kaze mi dečko da se dijete skriva jer je na vrijeme otkrilo da sam psihopat 😂😂😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji