ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    25. Kolovoz 2019. 15:22

malabubamara

MaRe

malabubamara

Caoo,
    Nisam dugo pisala, ali vas detaljno pratim i citam :)
    Imam jedno pitanjce, mozda se neka od vas susrela sa istim.
    Juce sam malo vise hodala, jednostavjo mi vrijeme brzo proslo i nisam ni primijetila da setam po gradu vec 3 sata 🙄 i jos kasnije izasla do trznog centra nesto obaviti. Od jitros kada sam se probudila, osjecam povremeno bol u donjem stomaku, nije nista jako ali je prisutno i ponekad malo presjece . Da li je to samo do jucerasnjeg opterecenja ili sam nesto "poremetila" tolikim hodanjem? :(
    Trudna sam 25tt.

Nije ti to ništa strašno ako bol nije jaka i stalna…i ja sam se danas malo preforsirala do trgovine pa me baš ko zatezao trbuh al evo odležala sam i sad je mir, pojela malo čokolade da razbudim bebu i opustila se :) Samo nam malo teže sada pada dulje hodanje…popij si magnezija i zalegni i trebalo bi prići kad se opustiš.

Nije jaka i povremeno zaboli. Ma ja sam se isprepadala citajuce razne forume,a se uplasila da nije mozda doslo do otvaranja ili nesto slicno…

Bubamaro ako je bol slicna onoj koju si već  osjećala, ili kao neki grcevi, zatezanje  povremeno  mislim  da je normalno. Odmor i magnezijum. Ako sumljas  na otvaranje otidji  dr. mada ja predpostavljam da je ta bol vjerovatno jača od te koju  ti navodis. P.S Što manje googlaj. 

• AnnA
    25. Kolovoz 2019. 15:29

Cure, znam da je nesto bilo govora o ethereal proizvodima ali se ne sjecam kakva su vas iskustva. Jesu li kvalitetne teta pelene i opcenito sve sto imaju.
    Btw planiram i ja kupiti pero prirodna sredstva za ciscenje. Znate li mozda gdje toga ima osim webshopa

Angie1205
    25. Kolovoz 2019. 15:33

Eto i mene malo....zaboravila sam prijaviti sljedeći pregled 19.9., opet u 14h 
    Ima navodno tu neka pekara u blizini al neki mi kažu da je zatvorena a nisam išla istraživati, tak da nemam pojma još ima li igdje brokule 
    Mojim curama došla frendica/susjeda a pošto je vani pakao, fino ih sprašila na kat u sobu, naručila nam svima pizzu i sad ih nahranila, pustila crtić, ja zalegla dole u boravku a one imaju tulum gore..kak je dobro kad ih ne vidiš na pola sata/sat 
    Cima svi smo se privikli već nakon prvog spavanja, stvarno kuča ima ono nešto posebno...cure su bez problema spavale same, bitno im je bilo da smo na istom katu 
    Jedino kaj mi je mm do danas bio slobodan pa mi je sad malo čudno, još je danas popodne do 22h pa mi nekak pretiho sve 
    Imam ja tu još posla i slaganja i čiščenja al sad to sve laganini i kad se sjetim nekaj si posložim....stignem do 12 mj...valjda 

C1M4
    25. Kolovoz 2019. 15:39

Hvala vam cure hehe☺️😁 htjela sam da mu ostane u pamcenju haha🤭 a imam pitanje, koju ste vi velicinu tih medo odjelca uzele?🤷🏼‍♀️ ja ne znam uopce koju bi uzeli haha

• AnnA
    25. Kolovoz 2019. 15:40

Hvala mikio. Bas cu onda malo istraziti gdje ima. Ja sam u petrinji. Toga sigurno nema ni u sisku niti blizoj okolici. Ali kad budem isla u zg onda cu tamo sigurno negdje naci

C1M4
    25. Kolovoz 2019. 15:42

Angie1205

Eto i mene malo….zaboravila sam prijaviti sljedeći pregled 19.9., opet u 14h
    Ima navodno tu neka pekara u blizini al neki mi kažu da je zatvorena a nisam išla istraživati, tak da nemam pojma još ima li igdje brokule
    Mojim curama došla frendica/susjeda a pošto je vani pakao, fino ih sprašila na kat u sobu, naručila nam svima pizzu i sad ih nahranila, pustila crtić, ja zalegla dole u boravku a one imaju tulum gore..kak je dobro kad ih ne vidiš na pola sata/satCima svi smo se privikli već nakon prvog spavanja, stvarno kuča ima ono nešto posebno…cure su bez problema spavale same, bitno im je bilo da smo na istom katu
    Jedino kaj mi je mm do danas bio slobodan pa mi je sad malo čudno, još je danas popodne do 22h pa mi nekak pretiho sve
    Imam ja tu još posla i slaganja i čiščenja al sad to sve laganini i kad se sjetim nekaj si posložim….stignem do 12 mj…valjda

Joj super onda🥰 mi smo sad napokon malo na godisnjem i onda se vracam odradit tjedan dana na posao i onda na bolovanje, ne znam sta cu radit po cijele dane sama u stanu haha😔

mrgud_zg
    25. Kolovoz 2019. 16:26

AnnA

Hvala mikio. Bas cu onda malo istraziti gdje ima. Ja sam u petrinji. Toga sigurno nema ni u sisku niti blizoj okolici. Ali kad budem isla u zg onda cu tamo sigurno negdje naci

Evo na njihovim stranicama pise da ima u sisku u ducanu: 
    [ul]
    [li]Goodie
    Goodie j.d.o.o.
    Ul. Ante Starčevića 2, Sisak
    www.goodie.hr[/li]
    [/ul]

Cure svaka cast za sve savjete o robici 👍. Ja se jos nisam do kraja dala u nabavku ni proucavanje, ali nakon kaj ste tu jos prije napisale da se ne preporuca skafander u autosjedalicu, ja sam isto narucila medu s hm-a. Taman su bila ljetna snizenja pa sam ulovila. Smedeg s obzirom da cekamo decka 😁🐻 narucila sam velicinu 56, kao za izlazak iz rodilista https://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0624385002.html 
    To nam je druga stvar koju imamo. Prvo smo kupili jedan bodi ovu zimu kad smo bili na bracnom putovanju, nismo jos bili trudni al kao tad sko odlucili da zelimo djecu i kupili kao suvenir. Iskreno tad jos nisam imal pojma o velicinama pa ni ne znam koji sam uzela 😂 moram negdje iskopat u ormaru gdje smo pospremili

• Sarita15
    25. Kolovoz 2019. 16:27

C1M4

Hvala vam cure hehe☺️😁 htjela sam da mu ostane u pamcenju haha🤭 a imam pitanje, koju ste vi velicinu tih medo odjelca uzele?🤷🏼‍♀️ ja ne znam uopce koju bi uzeli haha

Tebi termin negdje u drugom jel? Medo ipak treba biti veci jer beba obucena ide u to pa sad zima moze trajat i duze i krace ja imam 62 i taman mi bilo do sredine 4og mj za malog. Tko ima termin u prvom mj bi uzela i veci br da potraje. Nema veze ko im se i rukice "izgube" u tome bit ce im toplije vani 

Omerta
    25. Kolovoz 2019. 16:40

Cure moram se i ja malo pozalit, taman pisala kak nemam nikakvih problema sa uzimanjem vitamina (a moguce da i nije od tog sad odjednom), ali evo od jutros vec tri puta na wc-u i jos me dole u par navrata nesto probada/bocka.. mozda nema veze jedno s drugim, al me svejedno malo paranoja uhvatila. Ne znam jesu crijeva/ligamenti ili nesto trece. Pocela sam uzimati i omegu pa si mislim da nije od tog.. pojma nemam. Do sad me stvarno nista nije boluckalo ni probadalo ni nista... a valjda je to normalno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    25. Kolovoz 2019. 16:48

Omerta meni je tako od magnezija ako ga pijem svakodnevno, a sad kako sam ovih dana stalno bila na nogama pila sam ga svaku večer i tri jutra za redom imala sam pro*ev, jelte...danas nisam tolko upregnula na sebe pa preskočim tabletu....očito mi je previše pa pijem svaki drugi dan kad sam "normalna" odnosno kad nisam na nekoj fizikaliji.
    Probaj smanjiti na svaki drugi dan ili promjeniš dio dana kad ju uzimaš inače pa ćeš vidjet kak ti najbolje odgovara.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.