Ja od početka pijem Novalac prenatal uz zadnji obrok u danu (cesce se ustanem iz kreveta popit jer zaboravim🙈) i nikakvih zelucanih problema, a inace sam osjetljiva. Bila sam procitala da umanjuje jutarnje mucnine ako se popije navečer pa sam tako počela i nastavila..
[/url
Lavice mislim koliko sam vidila da su neke normalne dimezije. Iako ja zapravo ne znam koje su dimezije poplona za bebe. 🤭🤔 Navlake vidim da su za madrac 60x120 sta mi odgovara za krevetic kakvih bi dimenzija uzela.
A za muza hahahha moj se ne bi usudio doma doc s time jer bi da pojeo skupa sa tetrapakom. 😈 Neki dan ga poslala samo po kruh pa zvao 3 puta da bude siguran da je dobro uzeo. I kad je dosao doma reko uh hvala bogu pa nemas neke želje specijalne jer bi najeb*
Tinika Čestitam na curici 😆
Ne znam koja je cura pitala za peckanje, koristi antibiotik, kao što je Grizli rekla trebaš i probiotik jer su možda gljivice koje su posljedica antibiotika. A možda možeš i nešto protiv gljivica, meni je doktor dao nystatin vaginalete, ne znam imaju li u Hr
Angie Drago mi je da ste prešli u novi dom, uživajte tamo, a brokulu ćeš već negdje naći, ne sumnjam u tebe 😂
Lavice Ovo je taaako slatko, da nemam riječi 😊 Ja bih sad sve pokupovala, ali odlučili smo u desetom mjesecu, mislim da ćemo to brzo završiti
Cima Super ti je ideja od početka i baš mi je drago da je tako uspjela, pomislio je curica, kad ono dečko i još suze 😄
Nasty Imaš li i izražene vene? Ja to godinama već imam, i vene i kapilare, sad kao da imam i malo više, pa ne znam trebam li ići da mi to neko pogleda. Ne volim ih nikako, baš ružno izgledaju, jedino se manje primjete u toku ljeta kad dobijem boje
Hahahahah mikio i Grizli svi su isti znaci🙈🙈🙈
Ma bilo koji koji ima ili 100% udio voća (brusnice ne jagode maline, ribizla i sve sto lici na brusnice bojom😂😂😂😂) ili visoki udio.
Cure Ja imam od pubertrta na unutrašnjoj strani bedara te male strijice a po boobies sam dobila u nekoj od masu svojih faza "deblja se-mrsavim suludo" i prilično ih ima al su iste boje ko cicke pa ono...ne obraćam pozornost.
Joj ovo meda odjelce iz h&m-a je prva stvar koju sam kupila jos prije nekih mj dana 🙈 stvarno mi je preslatko 😊
Laviceuh ja sam isto takva ne daj boze da mi netko kupi nesto osim ako je to tocno specificirano. Znaci muz dobi popis sa tocno specificiranim opisima i bolje da ne kupi nego da donese krivo. 🤣 Al to moram bas biti skroz nesposobna da bi on umjesto mene isao u shopping.
Isto ne volim kad se djeca oblace samo rozo ili plavo. Inace ja obozavam plavo pa me već svi zezaju da bez obzira na spol nama ce beba biti obucena u plavo. Al slatko mi je neutralne boje ili zelenkasto zuto i tako svasta nesto od boja koristiti.
Za trgovinu Next nisam cula, al naravno upoznat cu ju. Jedva cekam da prodje sezona pa narajcam muza da idemo na vikend u Zg "posjetit" njegovu tetu. 🤭
E jel ima koja da je kupovala ranije ili cula negdje iskustva za posteljinu za krevetice ikee, meni je jedna preslatka pa sad nisam sigurna dal da lad idemo ju stavik na popis ili ne? Inace doma imam za nas krevet njihovu posteljinu i super mi je al ne znam kakva je ta za bebe.
Što se tiče Ikeeine posteljine za bebe, kvalitetna je. Imali su klinci u vrtiću gdje radim, ali je drugačijih dimenzija od svih ostalih, tako da bi ti pasali unutra samo njihovi poplunčići jer je inače puno šira. Meni osobno nespretna za kimbić tako široka, klinci u vrtiću zauzeli s njom 2 kreveta.
Ajme meni su cike skroz u strijama 😥 a mazala sam se.. zasad trbuh je super iako je dosta veliki, nadam se da ce tak i ostat 🤞
Sto se tice robice, cim sam vidla medu sam poslala kumi da mi naruči kod sebe u Austriju jer kod nas pise da nema, al zato ne mogu stat dodavati ostatak stvari u košaricu hahaha
Ici cu u 10 mj u austriju u primark, oni stvarno imaju super stvari pa cu probat do tad ne pretjerati
Jao taj Primark otkako je u sloveniji stalno dosadujem svojima tamo da idu vidjet sta ima za bebace
Super stvari imaju, i sa svima s kojima sa pričala kazu da su se pokazale jako kvalitetne.
I cijene su stvarno prihvatljive, npr paket od 7 bodija - 11 €
Joj lupe ja već screenshotala sve iz primarka što nije svidja al ne znam hoću li moći ići :( Pa možda frendici narucim. Vezano uz Primark Slo bila je sad na ljeto i rekla da je izbor baš loš pa sam se zbedirala :/ Ja ako mogu onda bi otišla do Graza kad već idem...
Ja isto imam izražene vene i kapilare. Nikad me to nije estetski smetalo, ali bolovi užasni i otečenost da. Operirala sam ih na desnoj nogi, sad su počele izlaziti na lijepoj. Ginić mi je rekao da imam pravo na kompresijske čarape pa sam se 16.09. naručila kod kirurga da čujem što će reći. Mrzim nositi te kao hula hopke jer ih ni inače nikad ne nosim, smetaju mi i sve me svrbi u njima. Inače, možete mazati Lioton gelom. Neće se kapilare i vene povući, ali će vam znatno olakšati. To je heparinski gel, nije kao oni biljni-meni nažalost su ti biljni sveta vodica.
Sortiraj odgovore
Najstariji