ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    25. Kolovoz 2019. 19:44

Juno super si objasnila.. Ja naručila neku biljnu kremu za kapilare, a vidit ćemo.. 
    Sandra pretpostavljam da si otišla na hitnu? 
    Netko je pitao za zatezanja nakon dugog šetanja.. I ja imam.. Dr. mi samo kaže da usporim tempo..legnem i popijem magnezij.. Uvijek prođe. A treba se malo pripaziti. 

Točkica37
    25. Kolovoz 2019. 19:46

Uf iva...a najbolje sama procijeni po instinktu da li je za hitnu ili ne... ja bi na tvom mjestu legla krkla magnezij i normabel la ako za pol sata nije bolje isla bih

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    25. Kolovoz 2019. 19:51

Iva lezi i miruj.. Pričekaj pola sata pa ćeš vidit.. 
    Mene isto paranoja danas oprala, išla pješke do plaže nekih po ure-45 min laganim hodom. I dođem na plažu i skidam se u badić, a na tajicama fleka na 2 mjesta kao da mi je bio pojačan iscjedak.. Odmah sam išla gledat u gaćice od kupaćeg, al vidio se kao iscjedak bijeli i mokro.. A nemam pojma, samo se nadam da nije plodna voda.. Još sam na plaži, ležim ko klada... sad ću krenut nazad kući pa ću baš pratit.. 

• Kengurica
    25. Kolovoz 2019. 19:56

Sandra, napravi test, ako je i dalje pozitivan na hitnu, ako nije, zao mi je.
    Iva Tockica ti nakbolje kaze, lezi i odmori i ako ne prolazi ipak odi na pregled. Ako imas normabel popij.
    Anna ja sam u 16tt i oko njega imala najvise bolova. Npr ako hodam dulje, sve me dole u trbuhu boli. Imala sam sijevanja u rodnici, vise nekako lijevo i mislila sa me bole jajnici medjutim dr je rekao da su to ligamenti i da mu se najvise na bolove zale zene u 16tt. E sad, znam da si bila na amnio pa moras vise paziti, ali mislim da ces sama znati ako nekako bol nije normalna.
    .
    Nasmijala sam se neki autocorrectovima ili tipfelerima, umjesto lijeva noga je netko napisao da sad se vene pojavljuju i na lijepoj nozi. 😊😝

Nova19
    25. Kolovoz 2019. 19:57

Iva slažem se sa curama... odmori i lezi a ako ne prođe kroz pola sata-sat Odi na hitnu... kažeš da sada i jedva hodaš... ti procjeni, samo polako 🤗

Lavica27
    25. Kolovoz 2019. 19:59

Iva ako jedva hodas sumnjam da su lagani bolovi. Legni pola sata i normabel,ako ne ode hitna.

• Kengurica
    25. Kolovoz 2019. 19:59

Prerezah si poruku.
    Ja evo tjedan dana neke obaveze (i lijepe i ne lijepe pa ima tu i uzivanja) i jos tako bar dva dana, a bas lose spavam i sad malo mastam o tome da bas nista ne radim samo lezim. Doci ce i to.
    Bas volim citati ovaj forum i super mi je sto je uvijek živo i što su si žene baš potpora, a i naučim dosta od vas. 🤗

Reserved123
    25. Kolovoz 2019. 20:00

Iva dnevne doze magnezija se nesmiju prekoracit tako da ja nebi uzrla jos jedan. Uzmi normabel za opustanje misica i ako ne prode pravac bolnica. Nemogu te nego vratit kuci da nije nista sto bi bilo najbolje 🤞 javi sto je bilo svakako

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Sarita15
    25. Kolovoz 2019. 20:04

Anna ja sam tu slicno sa tjednima 15+4 i sve me zateze i boli pa nesto su crijeva nesto ligamenti ako pretjeran sve zateze plus sto mene bocka i rez od carskog jer se siri a sve se siri premjesta zato i boli. Uvijek nesto boli. Ja se vise zabrinem kad je mir i tisina i nis ne boli i ne javlja se beba onda tek nastupi panika ovako kad je sve nesto znam da beba porucuje da raste
    Oprosti vjerojatno sam propustila ali zasto si isla na amnio? 
    Ivice ako ne prode put hitne najsigurnije je

• AnnA
    25. Kolovoz 2019. 20:09

Iva jel bolje?
    Cure, hvala na vasim osvrtima. To sam i pretpostavila, da se u tim tjednima dogadjaju velike promjene.
    Sarita isla sam na amnio zbog loseg rezultata probira i zbog loseg rezultata niftya

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.