Anna,Omerta ja sam skuzila ako je u ravninu s puškom,meni lijevo obavezno ispadne da su crijeva i bol mi dodje ovisno o položaju i ne prodje dok ne "napustim vjetrove"😂😂 A ja sam danas iza ručka budala popila magnezij i cijelo vrijeme dolje neko zbivanje kao pred stolicu,onako izmedju menge i sila mi na wc.. Već sam se i brinula al vidim svi iste boljke u ovim tjednima imamo.
Što se tiče veličine za medo odjelca,ja sam uzela 56 Jer će mi biti dosta prije termina beba a U 4.mj mi nema smisla oblaciti tako debelo...
I mislim da se više baš ne daje uputa o širokom povijanju, Btw imate umjesto motanja tetri pamucne podfutrane kao pelene na cicak umjesto motanja tetri (ja saznala prekasno) .thinkpink bude znala više oko povijanja.

Ooo sta ste se raspisale 😀 da krenemo iz pocetka.
Tinika cestitke na . Nek je ziva i zdrava.
Nasty budem rekla ako budem ponovo na carski. Zasada jos ne znam nista.
Lavice ja sam pila brusnicu sok iz ljekarne onaj 100%. Pa sam danas presla na caj od brusnice Cran Tea 30%. Nalaz mi je uvijek top!
Sto se tice kupnje,ne planiram jos uvijek nista. Istina da vec imam pola stvari od prvorodjenog ali cu je naravno osvjeziti malo 😂😂
Necu jos nista kupovati, vec cu cekati Bozicna snizenja,s obzirom da je termin u 2.mj.
Ovaj prvi je nas medo 😁 ali cu kupiti jos jedan manji za izlazak iz rodilista.
https://www.lidl.de/de/lupilu-baby-jungen-teddyoverall/p257066
Jel koja od vas u mojem tjednu imala onako dole bolove ko menstrulne ali lagane skroz??
Ne pamtim da sam imala.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva 🤣🤣🤣 i mene muči celulit na bedrima, u trudnoći mi se nakupilo ajme.. Radit će laser, ovaj moj neće imat pravo glasa.. Neću da izgledam ko baba. Lala nemam izražene vene za sad, samo kapilare one mrežaste paučaste i neke kao modrice, to mi tako ružno izgleda ajme, celulit mi je mila majka za to. Inače mi mama ima problema i sa venama i pok. baka s mamine strane tako da i meni ne ginu.. a tješi me da ih sestra još nema, ali nema ni ovih popucanih kapilara kao ja a tri puta je rađala. Spomenula ja to dr. za kapilare a kaže on da je to više estetski..Pitaj ti za vene, možda te pošalje kod nekog specjaliste ili preporuči čarape za vene ili neku krenu, vene ipak bole i zatežu..

Joj sta nam trudnoca radi- celulit, strije,kapilare.... 😡
Nedavno sam pricala s jednom dermatologicom i veli ona da se svakako treba mazat protiv da koza bude hidratizirana no ako nam je genetika losa da ponekad i uz mazanje nema pomoci 😣 imam frendicu koja ima troje djece i nije se s nicim mazala i nema ni jednu striju 😶 ja se mazem dva puta dnevno i vec imam na trbuhu par strija 😫 Ako tako nastavi meni nece ni laser pomoc.
Juno super si objasnila.. Ja naručila neku biljnu kremu za kapilare, a vidit ćemo..
Sandra pretpostavljam da si otišla na hitnu?
Netko je pitao za zatezanja nakon dugog šetanja.. I ja imam.. Dr. mi samo kaže da usporim tempo..legnem i popijem magnezij.. Uvijek prođe. A treba se malo pripaziti.

Uf iva...a najbolje sama procijeni po instinktu da li je za hitnu ili ne... ja bi na tvom mjestu legla krkla magnezij i normabel la ako za pol sata nije bolje isla bih

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva lezi i miruj.. Pričekaj pola sata pa ćeš vidit..
Mene isto paranoja danas oprala, išla pješke do plaže nekih po ure-45 min laganim hodom. I dođem na plažu i skidam se u badić, a na tajicama fleka na 2 mjesta kao da mi je bio pojačan iscjedak.. Odmah sam išla gledat u gaćice od kupaćeg, al vidio se kao iscjedak bijeli i mokro.. A nemam pojma, samo se nadam da nije plodna voda.. Još sam na plaži, ležim ko klada... sad ću krenut nazad kući pa ću baš pratit..

Sandra, napravi test, ako je i dalje pozitivan na hitnu, ako nije, zao mi je.
Iva Tockica ti nakbolje kaze, lezi i odmori i ako ne prolazi ipak odi na pregled. Ako imas normabel popij.
Anna ja sam u 16tt i oko njega imala najvise bolova. Npr ako hodam dulje, sve me dole u trbuhu boli. Imala sam sijevanja u rodnici, vise nekako lijevo i mislila sa me bole jajnici medjutim dr je rekao da su to ligamenti i da mu se najvise na bolove zale zene u 16tt. E sad, znam da si bila na amnio pa moras vise paziti, ali mislim da ces sama znati ako nekako bol nije normalna.
.
Nasmijala sam se neki autocorrectovima ili tipfelerima, umjesto lijeva noga je netko napisao da sad se vene pojavljuju i na lijepoj nozi. 😊😝

Iva slažem se sa curama... odmori i lezi a ako ne prođe kroz pola sata-sat Odi na hitnu... kažeš da sada i jedva hodaš... ti procjeni, samo polako 🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji