ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    25. Kolovoz 2019. 20:36

AnnA

Iva jel bolje?
    Cure, hvala na vasim osvrtima. To sam i pretpostavila, da se u tim tjednima dogadjaju velike promjene.
    Sarita isla sam na amnio zbog loseg rezultata probira i zbog loseg rezultata niftya

Od srca se nadam da ce rezultat amnio pobiti te lose 🤞

• piba7
    25. Kolovoz 2019. 20:41

MaRe

Piba"leti"Iva možda si se samo preforsirala pošto si dugo mirovala…svakako odmori pa ćeš vidjet kako će ti biti i javi nam.
    Ja se danas nisam pomakla s kreveta osim što sam skuhala…baš mi je prisjeo odlazak u trgovinu..sve mi nekak čudno..nije da me boli boli nego neka tupa bol..ne znam kako to ni objasniti. Dok ležim dobro je, kad sjednem javi se i to više sa svake strane,iznad kuka.

Da, auto correct na mobitelu 😂😂

• Tonkica1
    25. Kolovoz 2019. 21:31

Ajoj Iva nemoj tako molim te, sta te briga da te netko i prozove panicarkom! Tvoja briga ste ti i tvoje dijete!
    Ja vjerujem da si se preforsirala kao sto kazes i uvijek trebas poslusati svoje instinkte i svoje tijelo.
    Apropo magnezija, to je valjda jedina stvar koje se ne mozes predozirati jer visak izade kroz mokracu, tako je meni rekla moja dr opce prakse kad sam mm kupovala zbog grceva.

DeeDee
    25. Kolovoz 2019. 21:52

Iva drzim fige da prođe, vjerujem da je samo preforsiranje. I ja sam nakon onih dana hc hodanja bila koma, sad bome laganini, dok mogu birat, minimum minimuma.

[/url

Nasty
    25. Kolovoz 2019. 21:53

Hvala ti Goga, evo sad kad sam se vraćala ništa nije bilo.. A kad sam išla bilo je vruće, pa je možda i zato od znoja i svega.. Al me šokirala količina.. 
    Sad idem u krpe, a sutra ću pratit.. Idem na posao, ali imamo samo sjednicu pa će biti ok. Prekosutra idem na oggt. 

DeeDee
    25. Kolovoz 2019. 21:57

Ja i dalje mislim da mi je jako rano za robicu i opremu (iako zapisujem tips&tricks) 😊

Ali ono sto mene zanima, gdje kupujete ili planirate kupovat trudnicku odjecu? Ja do sad imam samo jedne trudnicke tajice iz lidla i super su mi za radit u njima al trebala bi se malo opremit za jesen/zimu. Još uvijek stanem u 90% toga ali mi smeta na trbuhu sve.
    Gledala sam u par random ducana i nema nista,a nisam ljubitelj narucivanja na slijepo

[/url

25. Kolovoz 2019. 22:12

Iva drago mi je da si bolje... ja sam sto uvijek za to da se provjeri no sama najbolje znas koliko je bilo jako. 
    Nasty jednom mi se na moru isto dogodilo, svasta sam zabrijala no na kraju je bio znoj od hodanja. 😀
    DeeDee  ima HM trudnicki odjel po meni s najboljim izborom. Vidjela sam i u Mani traperice za 80 kn no imali su samo svijetlo plave, a takve meni nisu bas nsjpogodnije za posao. Ja jos uvijek kupujem na normalnom odjelu...bas sam neki dan u NKD kupila za 70 kn crne hlace koje su bas kod trbuha jako siroke pa mi se cini da ce jos bit za par mjeseci 😀 Majice i tunike sam isto uzela veci broj pa su mi sire. Ipak ima na ne-trudnickim odjelima veci izbor i cijene su normalnije.

ena10
    25. Kolovoz 2019. 22:13

Iva Ja ne znam zašto bi se ti uopće zamarala sa time da li će netko misliti da si panicarka, ili ne.
    Kako Tonkica kaze, to je tvoje dijete u pitanju,  i apsolutno imaš pravo postupati kako god želiš.
    Ma ako nakon svakog jačeg iscjetka, ili malo jače boli, trčiš u bolnicu, trči.
    Ako ćeš tako biti mirnija, radi to.
    Svi znamo da si prošla ružnu situaciju, i svi smo uz tebe! 
    A i mene bi mm ubio da sakrivam takvo nesto od njega! 
    Samo hrabro, ne brini se, sve će to proći! ❤

Evo jedan zanimljiv članak, baš sam razmišljala o tome nakon tečaja..  tako nam je i na tečaju žena govorila..

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/porodaj/vikanjem-se-gubi-energija-za-porod-a-idealno-bi-bilo-zaspati-izme-u-trudova-11758?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=11758&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

samonezelje
    25. Kolovoz 2019. 22:14

Meni isto treba neke za zimu robe sad.. jos nosim tajice i dimije i haljine duge za sad, nis trudnicko nisam jos kupovala, al sam prek wisha narucila onaj produzetak odnosno ko pojas elasticni koji pokrije raskopcane trapke.. i imam dost vunenih tunika za preko.. Mislim pogledat u H&M.

DeeDee
    25. Kolovoz 2019. 22:24

LoSa nisam se sjetila H&M-a tnx..jučer slučajno naletila na neka sniženja u Mani al nisam niš našla..
    samonezelje jesi probala? Funkcionira? I ja si razmisljam to naručiti..

Ja sam inače, što se zime tiče traperice i hoodica tip, u svim prigodama gdje mogu.. Zapravo me najviše hlače muče. I vidim po netu dosta lijepih dugih majica/haljina tipa tunika pa bi i to uzela ako nađem

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI