Ja i dalje mislim da mi je jako rano za robicu i opremu (iako zapisujem tips&tricks) 😊
Ali ono sto mene zanima, gdje kupujete ili planirate kupovat trudnicku odjecu? Ja do sad imam samo jedne trudnicke tajice iz lidla i super su mi za radit u njima al trebala bi se malo opremit za jesen/zimu. Još uvijek stanem u 90% toga ali mi smeta na trbuhu sve.
Gledala sam u par random ducana i nema nista,a nisam ljubitelj narucivanja na slijepo
[/url
Iva drago mi je da si bolje... ja sam sto uvijek za to da se provjeri no sama najbolje znas koliko je bilo jako.
Nasty jednom mi se na moru isto dogodilo, svasta sam zabrijala no na kraju je bio znoj od hodanja. 😀
DeeDee ima HM trudnicki odjel po meni s najboljim izborom. Vidjela sam i u Mani traperice za 80 kn no imali su samo svijetlo plave, a takve meni nisu bas nsjpogodnije za posao. Ja jos uvijek kupujem na normalnom odjelu...bas sam neki dan u NKD kupila za 70 kn crne hlace koje su bas kod trbuha jako siroke pa mi se cini da ce jos bit za par mjeseci 😀 Majice i tunike sam isto uzela veci broj pa su mi sire. Ipak ima na ne-trudnickim odjelima veci izbor i cijene su normalnije.
Iva Ja ne znam zašto bi se ti uopće zamarala sa time da li će netko misliti da si panicarka, ili ne.
Kako Tonkica kaze, to je tvoje dijete u pitanju, i apsolutno imaš pravo postupati kako god želiš.
Ma ako nakon svakog jačeg iscjetka, ili malo jače boli, trčiš u bolnicu, trči.
Ako ćeš tako biti mirnija, radi to.
Svi znamo da si prošla ružnu situaciju, i svi smo uz tebe!
A i mene bi mm ubio da sakrivam takvo nesto od njega!
Samo hrabro, ne brini se, sve će to proći! ❤
Evo jedan zanimljiv članak, baš sam razmišljala o tome nakon tečaja.. tako nam je i na tečaju žena govorila..
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/porodaj/vikanjem-se-gubi-energija-za-porod-a-idealno-bi-bilo-zaspati-izme-u-trudova-11758?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=11758&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
Meni isto treba neke za zimu robe sad.. jos nosim tajice i dimije i haljine duge za sad, nis trudnicko nisam jos kupovala, al sam prek wisha narucila onaj produzetak odnosno ko pojas elasticni koji pokrije raskopcane trapke.. i imam dost vunenih tunika za preko.. Mislim pogledat u H&M.
LoSa nisam se sjetila H&M-a tnx..jučer slučajno naletila na neka sniženja u Mani al nisam niš našla..
samonezelje jesi probala? Funkcionira? I ja si razmisljam to naručiti..
Ja sam inače, što se zime tiče traperice i hoodica tip, u svim prigodama gdje mogu.. Zapravo me najviše hlače muče. I vidim po netu dosta lijepih dugih majica/haljina tipa tunika pa bi i to uzela ako nađem
[/url
Ja sam do sad kupila samo 2 kratkih hlacica u hmu na teudnickom odjelu na snizenju po 50 kn i totano su mi otkrice. Stanem u stare suknje i haljine. Al nekak kroz zadnja 2 tj mi je trbuh bas buknuo. Prosli tj na poslu me 5 ljudi pitalo kaj sam trudna, a prije 3 tj znaci prije neg sam isla na go nitko nije nis skuzio. Ja ne stanem ni u jedne hlace vise, morat cu u pohod na traperice u hm da vidim koji bi mi br trebao. A za ovu svadbu kaj sam isla sam narucila trudnicku haljinu s asosa.
Mene isto veceras sve zateze i bolucka 🙈 ocito sam pretjerala na svadbi nocas. Imam jos jednu svadbu za 2 tj. Tad cu morat ocito malo smanjit tempo...
mrgud_zg i meni je sve ljetno dobro, osim kupaceg iz kojeg cice bježe jako al nek se ljudi vesele, nije mi se za tih par dana tražilo novi 😂😂
I neke majice su mi postale preuske za moj ukus, iako ih mogu obući.
Vidjela sam bila u Lidlu traperice ali s nekakvim visokim elasticnim strukom kao našivenim, e to mislim da je to što mi treba ali ne znam ako ce opet imat ni di da drugdje tražim, probaz cu h&m
Mozda ipak treba usporit malo, i ja se zaboravim pa se navecer čudim 😏
[/url
Iva nadam se da je najgora bol prosla i da te nece viae muciti. Magnezij su i meni rkeli da moze do 1000 mg dnevno, al ne na duge staze. Vazno uz to piti vit C i B6 jer je onda najbolji učinak.
Nasty vjerujem da je to bio samo znoj od hodanja ipaj si po vrucini prosla dosta puta. Meni se danas dogodilo da kad sam lezala doma skuzila ko da mi se nesto cjedi medju nogama poslije vise nista. Prvo se uspanicila pa skulirala da je moguce znoj jer se bas dosta znojim zadnjih par dana. I imala zatezanja misica jaka bas u trbuhu i onda otisli na plazu jos nisam bas bila za to al me necak nagovorio i ajde isla u more lezat i sad mi misici na trbuhu lagani i uopce vise nisu tako napeti. Spasilo me, s time da nisam plivala vec samo lezala ili stajala u moru.
Za trudnicku robu neke cure su spominjale i neku trgovinu u arena centru onom novom dijelu al nisam zapamtila ime trgovine. Znam za neku Mama Nova trgovinu u west gate ako jos postoji ta trgovina tamo ja daaavno nesto kupovala prikateljici tamo. I ako se varam za malo skuplje stvari i finije zna imati benetton e sad ne sjecam se dal isto west gate ili mozda onaj outlet prema Krapini.
Grizli, zaboravih napomenuti, ja sam iz Ri pa mi Zg dućani ne znace puno, ako ih nema i kod nas. I def. mi ne treba ništa finjak:)
Ali puno hvala na trudu
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji