Laviceuh ja sam isto takva ne daj boze da mi netko kupi nesto osim ako je to tocno specificirano. Znaci muz dobi popis sa tocno specificiranim opisima i bolje da ne kupi nego da donese krivo. 🤣 Al to moram bas biti skroz nesposobna da bi on umjesto mene isao u shopping.
Isto ne volim kad se djeca oblace samo rozo ili plavo. Inace ja obozavam plavo pa me već svi zezaju da bez obzira na spol nama ce beba biti obucena u plavo. Al slatko mi je neutralne boje ili zelenkasto zuto i tako svasta nesto od boja koristiti.
Za trgovinu Next nisam cula, al naravno upoznat cu ju. Jedva cekam da prodje sezona pa narajcam muza da idemo na vikend u Zg "posjetit" njegovu tetu. 🤭
E jel ima koja da je kupovala ranije ili cula negdje iskustva za posteljinu za krevetice ikee, meni je jedna preslatka pa sad nisam sigurna dal da lad idemo ju stavik na popis ili ne? Inace doma imam za nas krevet njihovu posteljinu i super mi je al ne znam kakva je ta za bebe.
Što se tiče Ikeeine posteljine za bebe, kvalitetna je. Imali su klinci u vrtiću gdje radim, ali je drugačijih dimenzija od svih ostalih, tako da bi ti pasali unutra samo njihovi poplunčići jer je inače puno šira. Meni osobno nespretna za kimbić tako široka, klinci u vrtiću zauzeli s njom 2 kreveta.

Ajme meni su cike skroz u strijama 😥 a mazala sam se.. zasad trbuh je super iako je dosta veliki, nadam se da ce tak i ostat 🤞
Sto se tice robice, cim sam vidla medu sam poslala kumi da mi naruči kod sebe u Austriju jer kod nas pise da nema, al zato ne mogu stat dodavati ostatak stvari u košaricu hahaha
Ici cu u 10 mj u austriju u primark, oni stvarno imaju super stvari pa cu probat do tad ne pretjerati
Jao taj Primark otkako je u sloveniji stalno dosadujem svojima tamo da idu vidjet sta ima za bebace
Super stvari imaju, i sa svima s kojima sa pričala kazu da su se pokazale jako kvalitetne.
I cijene su stvarno prihvatljive, npr paket od 7 bodija - 11 €
Joj lupe ja već screenshotala sve iz primarka što nije svidja al ne znam hoću li moći ići :( Pa možda frendici narucim. Vezano uz Primark Slo bila je sad na ljeto i rekla da je izbor baš loš pa sam se zbedirala :/ Ja ako mogu onda bi otišla do Graza kad već idem...

Ja isto imam izražene vene i kapilare. Nikad me to nije estetski smetalo, ali bolovi užasni i otečenost da. Operirala sam ih na desnoj nogi, sad su počele izlaziti na lijepoj. Ginić mi je rekao da imam pravo na kompresijske čarape pa sam se 16.09. naručila kod kirurga da čujem što će reći. Mrzim nositi te kao hula hopke jer ih ni inače nikad ne nosim, smetaju mi i sve me svrbi u njima. Inače, možete mazati Lioton gelom. Neće se kapilare i vene povući, ali će vam znatno olakšati. To je heparinski gel, nije kao oni biljni-meni nažalost su ti biljni sveta vodica.

Joj lupe ja već screenshotala sve iz primarka što nije svidja al ne znam hoću li moći ići :( Pa možda frendici narucim. Vezano uz Primark Slo bila je sad na ljeto i rekla da je izbor baš loš pa sam se zbedirala :/ Ja ako mogu onda bi otišla do Graza kad već idem…
I ja sam čula da je loš Primark u Sloveniji. Zato smo mi i išli u Graz i brdo toga našli. Moglo bi se reći kompletnu odjeću, 56,62 i 68.Čak i dobar dio 74

I ja sam cula to za Slo :/
Ja uvijek radije odem u Austriju u Seiersberg, i to preko tjedna jer nema puno ljudi.
Ma jedno pitanje dal je ok za početak kupiti velicinu 56 većinu toga, a samo par stvarcica 62 a onda ostalo kupovat u hodu? Ili mislite da treba odmah kupiti vise velicina. Nekako mi se cini da te vece velicine ce i ljudi nam poklanjat. A i neznam kojom brzinom ce rast beba, pa mi bezveze kupovat zimsku ako ce trebat tanju robu u velicini 62.

Ma jedno pitanje dal je ok za početak kupiti velicinu 56 većinu toga, a samo par stvarcica 62 a onda ostalo kupovat u hodu? Ili mislite da treba odmah kupiti vise velicina. Nekako mi se cini da te vece velicine ce i ljudi nam poklanjat. A i neznam kojom brzinom ce rast beba, pa mi bezveze kupovat zimsku ako ce trebat tanju robu u velicini 62.
Velicinu 50 kupi par tpga i velicinu 56 isto par toga pa ces dok dodes do 62 vec skuzit kako beba napreduje i raste. Bebe obicnu imaju oko 50cm kad se rode 56 im preveliko odmah u startu. Napisala sam ranije 50 mi je nosio 3 tjedna tek onda 56 a 62 68 i vise od 3 mj
Grizli u globalu se djeca ne radaju sa 56cm nego prosjek 50cm... noj prvi je 4230 i 52 cm i njemu je velicina 50 bila taman za tih prvih 2, 3 tjedna... u 56 je plivao a bio je ogroman...tak da procjeni sama.ja cu svakako par bodica br 50 do52uzet

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji