Joj lupe ja već screenshotala sve iz primarka što nije svidja al ne znam hoću li moći ići :( Pa možda frendici narucim. Vezano uz Primark Slo bila je sad na ljeto i rekla da je izbor baš loš pa sam se zbedirala :/ Ja ako mogu onda bi otišla do Graza kad već idem…
I ja sam čula da je loš Primark u Sloveniji. Zato smo mi i išli u Graz i brdo toga našli. Moglo bi se reći kompletnu odjeću, 56,62 i 68.Čak i dobar dio 74
I ja sam cula to za Slo :/
Ja uvijek radije odem u Austriju u Seiersberg, i to preko tjedna jer nema puno ljudi.
Ma jedno pitanje dal je ok za početak kupiti velicinu 56 većinu toga, a samo par stvarcica 62 a onda ostalo kupovat u hodu? Ili mislite da treba odmah kupiti vise velicina. Nekako mi se cini da te vece velicine ce i ljudi nam poklanjat. A i neznam kojom brzinom ce rast beba, pa mi bezveze kupovat zimsku ako ce trebat tanju robu u velicini 62.
Ma jedno pitanje dal je ok za početak kupiti velicinu 56 većinu toga, a samo par stvarcica 62 a onda ostalo kupovat u hodu? Ili mislite da treba odmah kupiti vise velicina. Nekako mi se cini da te vece velicine ce i ljudi nam poklanjat. A i neznam kojom brzinom ce rast beba, pa mi bezveze kupovat zimsku ako ce trebat tanju robu u velicini 62.
Velicinu 50 kupi par tpga i velicinu 56 isto par toga pa ces dok dodes do 62 vec skuzit kako beba napreduje i raste. Bebe obicnu imaju oko 50cm kad se rode 56 im preveliko odmah u startu. Napisala sam ranije 50 mi je nosio 3 tjedna tek onda 56 a 62 68 i vise od 3 mj
Grizli u globalu se djeca ne radaju sa 56cm nego prosjek 50cm... noj prvi je 4230 i 52 cm i njemu je velicina 50 bila taman za tih prvih 2, 3 tjedna... u 56 je plivao a bio je ogroman...tak da procjeni sama.ja cu svakako par bodica br 50 do52uzet
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Velicinu 50 kupi par tpga i velicinu 56 isto par toga pa ces dok dodes do 62 vec skuzit kako beba napreduje i raste. Bebe obicnu imaju oko 50cm kad se rode 56 im preveliko odmah u startu. Napisala sam ranije 50 mi je nosio 3 tjedna tek onda 56 a 62 68 i vise od 3 mj
Znači te veličine kao cm označavaju, otprilike? I ja sam pogubljena u njima al kontam da će nam znati to objasniti teta u trgovini :)
Mare preukusno je, to sam ja jednom slucajno našla recept i prepisala kad mi se jelo nešto ali da bude brzo gotovo.
Sastojci:
📌3 jaja
📌1/2 mlijeka
📌300 g brašna
📌2 kasicice soli
📌1 kasikica p.p
Umutis mikserom sastojke da ti bude srednje gustoce (kao za palačinke ali mrvicu gusce)
📌pileca prsa pakovanje (200 g)
Posolis i izrezes na manje komadiće.
Tijesto izlijes u tepsiju srednje velicine (da ti ne bude predebelo ako je mala tepsija) ali u vec ugrijano ulje pa da što bi rekli tijesto "cvrkne" kad ga ulijes.
Poredas piletinu da ti ljepo potone u tijesto na pola i peces 30 min 250°. Kad porumeni pita, pripremis za preliv vrhnje za kuvanje plus pola dl mlijeka i prelijes preko, vratis da se zapece jos desetak minuta na 200. I to je to. Preukusno, ja jedem sa paradaizom za salatu. 🤗
Mare negdje imaš po veličinama (svi dućani većinom imaju od 56 na dalje, a C&A, H&M, kik i ne znam tko još imaju te veličine za palčiće,od 42 cm ili 44cm na dalje),a negdje oznaku po mjesecima 0-1mj je ekvivalent 56cm. 2-4mj je 62cm, 4-6 je 68 cm onda ode 6-9mj je 74cm i 9-12mj je 80 cm. Djeca recimo prosječno od rođenja mjesečno rastu cca po 5 cm al opet kazem, prosječno. Zara vam ima malo manje kalupe brojeva dok Lidl ima veće, primjerice njima je većinom sve u dvobroj veličinama 50/56, pa 62/68 74/80 86/92 imajte na umu da je ta ribica uvijek ovaj veći broj (56,68,80,92). Osim one njihove bio pamuk kolekcije (dal lupilu?) Ona bude baš po jedan broj i odgovara veličini. Pohvala za Lidl štrample koje se ne cufaju i nemaju one mucice nakon par pranja, dok s carapama nemam to iskustvo. Zarine se cufaju, H&m sam zadovoljna. Malo sam vas udavila al eto da je meni ko htio tak objasnit bar :) E da,primark mi isto manji kalup ima, veliko da za bodije i pidjamice,majice bi se ocufale kroz par pranja (al i za velike de ocufaju pa ono...)
Grizli,ljudi jaaako vole kupovati 62 i 68 i mene je to izludilo jer sam se unaprijed nakrcala s tim brojevima. A 68 mi je doslovce preletila...i da nemojte si po brojevima slagat robu (ko ja budala) pa skuzim da je nešto broj veće na etiketi a zapravo je manji kalup i kad dodjem do te police lijepo je to prerasla...
Zdravo svima. Trudna sam tek 2-3 tjedna, radila sam test za trudnocu koji je pokazivao pozitivno a onda sam radila ultrazvuk gdje mi je doktorica rekla da trudnoca nije jos uvjek vidljiva i da trebam cekati jos 2 nedelje kako bi tad mogla potvrditi dali se radi o normalnoj ili vanmatericnoj trudnoci. 4 dana nakon pregleda dobila sam krvarenje. Ispocetka je bilo slabijeg intenziteta dok se kasnije kroz par sati sve vise pojacavalo i postalo tamne crvene boje. Zvala sam doktorku i ona mi je samo rekla da uzmem progesteron na svaka 3 dana i utrogestan 2×1 i da strogo mirujem. Evo vec drugi dan kako lezim i ne pomeram se. A krvarenje uopste nije stalo samo je postalo jos tamnije i obilnije. Ne znam sta da mislim. Molim vas dajte mi neki savjet inace cu izludit. Kontrola je tek za 6 dana. (inace prva trudnoca).
Sortiraj odgovore
Najstariji