Opet se ja ubacujem malo jer naravno da se čitamo sve popreko Švedske za šioroko povijanje, one debele kaj se stavi samo jedna umjesto tetrica su super stvar, ali kad se završi povijanje ne možeš ih iskoristiti za niš drugo, dok obične tetre možeš za svašta. Ja sam isto skoro pala na to, ali sam razmišljala što ću kasnije s njima...
Meni je doktor rekao da nikakva krvarenja ma koliko bila slaba ni bolovi od kojih ne mozes stajat nisu normalni tijekom trudnoce te se treba provjeriti sto je. Moze biti bezopasno a ni ne mora. Da ne mogu stajat od bolova ja bi otisla na hitnu, posebno ako mi ne bi popustilo nakon pola sata ležanja. No ti najbolje znas jel to nest lagano ili jace. Sretno!
Iva, kao što su već cure rekle, leti, odmori, vidi.. ako ne prođe otidi rade zbog svoje sigurnosti na hitnu.
Anna, meni su točno na 16tt počeli užasni bolovi i zatezanja, nisam se mogla ispraviti koliko me bolilo, otišla sam na hitnu, rekli su mi da se između 16 i 18tt inzenzivno istezu ligamenti.
Nasty, ako si hodala toliko dugo do plaže vjerojatno si se i oznojila, meni znaju gace biti cijele mokre od znoja.
Piba "leti"
Iva možda si se samo preforsirala pošto si dugo mirovala...svakako odmori pa ćeš vidjet kako će ti biti i javi nam.
Ja se danas nisam pomakla s kreveta osim što sam skuhala...baš mi je prisjeo odlazak u trgovinu..sve mi nekak čudno..nije da me boli boli nego neka tupa bol..ne znam kako to ni objasniti. Dok ležim dobro je, kad sjednem javi se i to više sa svake strane,iznad kuka.
Nasty meni su objasnili da plodna voda nije tako kao mliječni iscjedak... Ako sumljas otidji provjeri mada sumpjam. Meni se desava skoro od početka trudnoće kad malo duže hodam nakon lezanja isto tako, pa evo sve ok.
Iva odmori pa vidi stanje, ako ne bude bolje isto otidji provjeri zbog vec jedne hospitalizacije, nije zgoreg.
Nemojte mi zamjetiti što nekako volim preusmjeriti svaku boljku na provjeru, ne da vas uplasim nego poucena prijasnjim iskustvom ovde i komentarom jedne od nas "e sad se osjecam krivom što sam ti tipkala da je sve ok" ...
Reserved preporucena dnevna je 400 cini mi se, a ja pijem vec mjesec 1000 svaki dan, tako da joj nece smetati ni da popije jos jedan od 300. Vjerovatno mi ne bi prepisali da se od toga moze predozirati vjerujem da je to baš neka visoka doza onda... Što se to ce robice za bebu ja sam planirala isto negdje u 10.mjesecu pa se nadam da cemo i tad tipkati o tome, iako i sad zapisujem savjete. 🙈
Sandra takodjer nadam se da si ok
Iva jel bolje?
Cure, hvala na vasim osvrtima. To sam i pretpostavila, da se u tim tjednima dogadjaju velike promjene.
Sarita isla sam na amnio zbog loseg rezultata probira i zbog loseg rezultata niftya
Od srca se nadam da ce rezultat amnio pobiti te lose 🤞
Piba"leti"Iva možda si se samo preforsirala pošto si dugo mirovala…svakako odmori pa ćeš vidjet kako će ti biti i javi nam.
Ja se danas nisam pomakla s kreveta osim što sam skuhala…baš mi je prisjeo odlazak u trgovinu..sve mi nekak čudno..nije da me boli boli nego neka tupa bol..ne znam kako to ni objasniti. Dok ležim dobro je, kad sjednem javi se i to više sa svake strane,iznad kuka.
Da, auto correct na mobitelu 😂😂
Ajoj Iva nemoj tako molim te, sta te briga da te netko i prozove panicarkom! Tvoja briga ste ti i tvoje dijete!
Ja vjerujem da si se preforsirala kao sto kazes i uvijek trebas poslusati svoje instinkte i svoje tijelo.
Apropo magnezija, to je valjda jedina stvar koje se ne mozes predozirati jer visak izade kroz mokracu, tako je meni rekla moja dr opce prakse kad sam mm kupovala zbog grceva.
Iva drzim fige da prođe, vjerujem da je samo preforsiranje. I ja sam nakon onih dana hc hodanja bila koma, sad bome laganini, dok mogu birat, minimum minimuma.
[/url
Hvala ti Goga, evo sad kad sam se vraćala ništa nije bilo.. A kad sam išla bilo je vruće, pa je možda i zato od znoja i svega.. Al me šokirala količina..
Sad idem u krpe, a sutra ću pratit.. Idem na posao, ali imamo samo sjednicu pa će biti ok. Prekosutra idem na oggt.
Sortiraj odgovore
Najstariji