ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Veljača 2020. 22:49

Grizli ali to je sasvim dovoljno sto ona pojede! Moj jede tamo 60-70ml po obroku a tamo preracunavaju kalorije,masti,UH,energiju...ma sve. Do 10.dana je jeo 30ml. Ja ne jedem mahunarke ,grahorice i citruse,a cokoladu i ostalo jedem... ja sam vam probala bas sve. Od caja od piskavice,pa mljevene piskavice u prah 3×na dan u jogurtu, mamine kapi, hipp caj za dojilje, juha svaki dan, 2-3l vode i 9-10 izdajanja u danu i nemogu vise navuc nema sanse. Iako, pred par god mi je na uzv dojki neki stariji dr rekao da imam malo mlijecnih zlijezda i da necu inat puno mlijeka, a kcer sam dojila do njenih 9mj života (ne isključivo)... 

11. Veljača 2020. 22:59

Lavica27

Grizli ali to je sasvim dovoljno sto ona pojede! Moj jede tamo 60-70ml po obroku a tamo preracunavaju kalorije,masti,UH,energiju…ma sve. Do 10.dana je jeo 30ml. Ja ne jedem mahunarke ,grahorice i citruse,a cokoladu i ostalo jedem… ja sam vam probala bas sve. Od caja od piskavice,pa mljevene piskavice u prah 3×na dan u jogurtu, mamine kapi, hipp caj za dojilje, juha svaki dan, 2-3l vode i 9-10 izdajanja u danu i nemogu vise navuc nema sanse. Iako, pred par god mi je na uzv dojki neki stariji dr rekao da imam malo mlijecnih zlijezda i da necu inat puno mlijeka, a kcer sam dojila do njenih 9mj života (ne isključivo)…

Ja sam u bolnici prvih mjesec dana uz sve ovo sto si nabrojala izdajala max 60mL. Kad samdosla doma to se jednostavno povecalo. Sad se izdajam 6-8× dnevno i izdojim kroz 24h ukupnk oko 750-800 mL. Puno mi se povecalo kad sam ukljucila nocno dojenje.

Točkica37
    11. Veljača 2020. 23:05

Danas u 17 i 15 se rodio nas djecak 3360 i 51. Pisem sve kad nadodemo.💙♥️

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Damnarexx 🌺
    11. Veljača 2020. 23:27

Točkica37

Čestiiitam!! 🥰🥰🥰🥰

• Stelle123
    11. Veljača 2020. 23:53

Grizli

Petra drzim fige da se situacija smiri. Bas te zezaju curke. Al nadam se da cete ipak do 37.dogurati!
    Omerta moglo bi uskoro ha?! Sretno!
    Losa a znam ako bas sve seciram od prehrane jesti cu nis vodu, al ovo sam bas vidila da joj ne ide, a nisam ni neki ljubitelj pa nije bilo tesko odustati. Teze mi je coksi odoliti al to cu polako kad napuni mjesec dan a počet unositida vidimo reakcije.
    Curke koliko bi cca ml mlijeka dojena beba po obroku morala jesti? Beba od 15 tak dana kao moja sto je. Nekako mi se cini da ne pojede dosta jer zadnjih dana trazi cesce cicu i duze sisa. Kako povecat mlijeko, da se nakon sto ona doji jos izadajam? Baš imam osjecaj da joj je malo. I vagala sam prije poslije podoja i posisa cca 45-55 ml popodne, a ujutro i fo 80-90 ml. Kako da to popdnevno povecam.

Grizli, koliko ti je dobila u ovih 2 tjedna?
    Jq sam izbacila bila svo mlijecno pa sam neki dan primijetila da mu se treskaju nogice. Poslije sam procitala da to moze biti i od nedostatka kalcija, pa ti budi pametan koliko je pametno reducirati prehranu.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    11. Veljača 2020. 23:57

Točkica37

Cestitam! Jedan red cokse u to ime!

url=https://lilypie.com]

LoBi
    12. Veljača 2020. 00:06

Točkica37

Čestitam 🥰🎉🎊

DeeDee
    12. Veljača 2020. 00:25

Točkice čestitam 🥰
    Ostale cure na čekanju, sretno 🤞

Ja oprezno i tiho prijavljujem da je jučer i danas neusporedivo mirnija, uspavam je u 10-15 min nakon hranjenja. Očito joj mliječno nije pasalo, tjedan dana neću jest pa ću probat pojest jogurt da vidimo ako je do toga ili se samo poklopilo..

Grizli moja bude ful kratko na cici, 15 min maksimalno tako da nemam pojma šta navuče ali očito nešto da, rodila se s 3.200kg, otpusna 3.050kg, jučer s 14 dana imala 3.420kg.
    Kad jede izdojeno pojede od 40 do 100ml, ovisi koliko prođe od prošlog obroka, ali recimo da najčešće pojede 60ml.

[/url

Grizli
    12. Veljača 2020. 00:47

Tockice cestitam! Brz oporavak i nadam se da je pao i neki slatkis vec.
    Joj cure hvala za sve savjete. Thinkpink ja pijem ko deva min 3 l dnevno vode popijem uz to pijem cca 4 dcl mlijeka, jogurta i sl., juhe, kompot si kuham, caj za dojilje... Bas puno tekucine. Mislim da je problem sta popodne kad pocnem osjecat umor i cice se manje pune, a ne znam kako se odmoriti kad on ond bi vise dojila. Probat cu jos s tim izdajenajem. Ponoci i tokom jutra nema problema. Ako mi je pauza 3h izmedju dojenja onda se cica bas napuni, cak nakonnsta ona doji jos imam za izdojiti. Nocu dojim cca 2 puta oko 12 i oko 3, pa ujutro oko 6...
    Stella ti si pitala za gramazu... Rodila se sa 3110, doma dosla sa 2840. Jucer imala 3300. Prvi tjedan je dosla na vratila porodjajnu tezinu, a sad iducih 10 dana dobila 190 grama. Mislim nije ona malo dobila al nije bas ni nesto. Najgore mi je sto ocito joj fali to popodne sto manje mlijeka imam jer bas bude nezadovoljna. Vuce po 45 min i onda trazi jos. 

Lavica27
    12. Veljača 2020. 01:26

Tockice  čestitaaaaam🥳🥳🥳 Cekam detalje😍
    Grizli,brijes. Neka me Thinpink ispravi,ali gleda se koliko je dijete dobilo u prvih mjesec dana od najnize kilaze, tebi je u 2.5 tjedna dobila 460gr, ja ne znam kolko si ti mislila da dobije? Moja kcer je u prvom mjesecu dobila sve skups 550gr pa je bilo dovoljno. Ne obivaju sva djeca po 1.5kilu i to je sasvim normalno.. Mislim da si previse posla tovaris, imas dovoljno mlijeka po ovome sta pričaš, a da je na ad-u na svaka 3, sata sa zadanim ml nije garanciija da bi bila zadovoljna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.