Valkris, bebi bas lijepo u trbuscicu!
Bome ni moja se neda... Ctg, uzv uredan.. 4 prsta smo sad, al nisam sigurna jel to prije ili nakon sto nas je dr. Vasilj procackao (cak me i pitao prije ako uopce zelim pregled). Ja reko pa htjela bih znati na cemu sam.. I s obzirom na, po njegovim rijecima, lijepe i uredne dosadasnje nalaze ponudio mi je na izbor indukciju ili cekanje, ovisno kako se osjecam. Ja odabrala ovo drugo, tako da sam u cetvrtak opet u TA. Stvarno ugodan i susretljiv doktor. E da, plodnu vodu mi nije gledao, kaze da to vise nije praksa, objasnio je zasto iako se sad ne mogu sjetiti tocno sto je rekao. To me jedino malo brinulo sto ako se beba pokaka.. I rekao je da slobodno hopsamo, da nema bojazni od infekcija, kao "najgore" sto se moze desiti je da mi pukne vodenjak. A mi se suzdrzavali, reko necemo ako sam otvorena, pogotovo ne bez zastite. Vidjet cemo ako ce mi se uopce htjet sad, haha...
Eleonoris, super sve zvuci, bas neka dobra i mirna bebica! 👍
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bok cure! Meni isto nije dao prijavu na forum, vec sam htjela novi profil napravit..
Puno je novih mamica od kad sam se zadnji put javila, ceestiitaam sviimaa 😊😊😊😊
Pokusavam vam se javit vec danima, vise sam ocajna, ovaj soor ne odlazi 😱 vec 2.tuba rojazola skoro gotova, a meni gore nego ikad. Desna bradavica me tak boli na pocetku hranjenja da mi suze idu 😔 vise ne znam kaj da radim, vec se mjesec dana borimo s tim. Njemu je jedno vrijeme bilo malo bolje i sad vidim opet proklete naslage po jeziku. Kak ste vi to rjesavale? Ne znam jel on i cendrav i od toga jos?
Bok cure! Meni isto nije dao prijavu na forum, vec sam htjela novi profil napravit..
Pokusavam vam se javit vec danima, vise sam ocajna, ovaj soor ne odlazi 😱 vec 2.tuba rojazola skoro gotova, a meni gore nego ikad. Desna bradavica me tak boli na pocetku hranjenja da mi suze idu 😔 vise ne znam kaj da radim, vec se mjesec dana borimo s tim. Njemu je jedno vrijeme bilo malo bolje i sad vidim opet proklete naslage po jeziku. Kak ste vi to rjesavale? Ne znam jel on i cendrav i od toga jos?
Ak si iz zg, javi se u laktacijsku amb.na sv.duhu pa da ti uzmu uzorak mlijeka na analizu. Tak se kolegica patila sa soorom, otisla i na kraju joj se zavukla bestija i rijesila kurom antibiotika.
Ak si iz zg, javi se u laktacijsku amb.na sv.duhu pa da ti uzmu uzorak mlijeka na analizu. Tak se kolegica patila sa soorom, otisla i na kraju joj se zavukla bestija i rijesila kurom antibiotika.
Nisam znala da tak nekaj i postoji, budem sutra probala ili otic do njih ili nazvat pa da to probam rjesit vise jer cu poludit 😔
Hvala ti 😄
Mrgud moj je par puta znao tako svadat se sa sisom..onda bih ga digla pa zna podrignut ili je samo nervozan pa ni nije gladan. Vec drugi put sve normalno. Tko bi znao sta njima dođe a mi se pojedemo razmisljajuci 😁
Lorena vec par dana tako bljucka i odmah poslije jela i naknadno ono usireno..al to mu valjda visak i sad ga zna izbacit…dosad mi je plakao jer bi mu se to dizalo gore a nista nije mogao izbaciti…sad bljucne i mir.
Bebal je 7 tjedna sad, i tek je noćas počeo bljuckat,2 h poslije papice on bljucne.. Malo me to zabrinulo, jer mi se čini da jako bljucne..mi se još uvijek borimo sa sisanjem 1 dan hoće, drugi ni pod razno...
Eto mene opet s trudovima, koliko su vase tvrdoglave da ne zele van, toliko ove moje zezaju i bas bi one ranije. Dobila ketonal i normabel u guzicu, da prostite, skupila noge i cekam da se smiri 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Ženice, jel ste vi čule da mušku dječicu ne treba nositi u klokanicama? Meni sad svekrva uletila u kuću sa tom pričom..
Valkris, bebi bas lijepo u trbuscicu!
Bome ni moja se neda… Ctg, uzv uredan.. 4 prsta smo sad, al nisam sigurna jel to prije ili nakon sto nas je dr. Vasilj procackao(cak me i pitao prije ako uopce zelim pregled). Ja reko pa htjela bih znati na cemu sam.. I s obzirom na, po njegovim rijecima, lijepe i uredne dosadasnje nalaze ponudio mi je na izbor indukciju ili cekanje, ovisno kako se osjecam. Ja odabrala ovo drugo, tako da sam u cetvrtak opet u TA. Stvarno ugodan i susretljiv doktor. E da, plodnu vodu mi nije gledao, kaze da to vise nije praksa, objasnio je zasto iako se sad ne mogu sjetiti tocno sto je rekao. To me jedino malo brinulo sto ako se beba pokaka.. I rekao je da slobodno hopsamo, da nema bojazni od infekcija, kao "najgore" sto se moze desiti je da mi pukne vodenjak. A mi se suzdrzavali, reko necemo ako sam otvorena, pogotovo ne bez zastite. Vidjet cemo ako ce mi se uopce htjet sad, haha…
Eleonoris, super sve zvuci, bas neka dobra i mirna bebica!
👍
Ne kuzim, 4 prsta si otvorena??
Kakve su to fore sa vodom, iskreno, da mi to ne gledaju ne znam jel bi bila mirna.. Drago mi je sto idem u "zastarjelu" bolnicu onda..
Oooooo uposljavam ja muza onda isto danas 😂😂😂 (ja sam to naravno zaboravila i pitati)
Sve u svemu, drago mi je da ti je ok prosao taj pregled 😊😊
___
Petra... Jebemu..., 🤦♀️🤦♀️ drz noge, mi drzimo fige da sto duze izdrzite 🤞🤞🤞🤞
Ženice, jel ste vi čule da mušku dječicu ne treba nositi u klokanicama? Meni sad svekrva uletila u kuću sa tom pričom..
Ne znam kaj bi komentirala uopce...🙈
Petra opet tebe krenulo? Drz' se!
Thinkpink promjeni browser pa ces moci uci... vjerojatno. Nadam se da ste dobro❤
Mi imamo dobre vijesti, sutra nas sele na postintenzivnu,danas sam ga dojila, po meni je aktivno gutao 5-10min,na vagi je imao samo 15gr vise nakon dojenja,aj ti znaj... inace je velika spavalica,lijen za povuci ko i sestra mu. I jos je malo zut pa mu sutra rade bilirubin opet i nekakvu genotipizaciju za svaki slucaj al da kao 99,9% nije to (nesto s jetrom jer mu je gama bila uvecana al sumnjaju da je od sumameda). Nadam se da cemo vise odahnuti sa 101 kvazi dijagnozom i maziti se doma! Jos cekamo nalaz za bakterije al izgleda da su obje kolonizacije pa se uopce tu ne uzbudjuju oko toga...
Za Aptamil ne znam to po potrebi, al mi se 170ml u toj dobi cini puno. Svako dijete je individualno,al npr moja kcer je bila (i jos je) veliki gurman al i sa godinu dana nije mogla vise od 180ml AD-a popiti.
Eto mene opet s trudovima, koliko su vase tvrdoglave da ne zele van, toliko ove moje zezaju i bas bi one ranije. Dobila ketonal i normabel u guzicu, da prostite, skupila noge i cekam da se smiri 🤦🏻♀️
Ajoj Petra, pa one bi silom van, ali doktori ne daju, ha?Zar nije sad vec sasvim ok? Znam da je za blizance "normalno" da izadju i vec sa neka 32 tjedna.. tako da ti si fakat u super terminu. Ajde neka bude onda kako si zelis pa da izdrzite jos koliko ide. Bitno da su one ok unutra. 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji