Mame, jel koja beba ovdje već imala krštenje?
Di ste kupili robicu?
Mi imamo u nedilju..u koka sam uzela haljinicu i jos se dobjju cipelice koje su velike🤣...
Hvala cure! Javim stanje! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro curke...
Moj je odlucio da nece ipak jos van , lijepo mu je 🙈🙈
Jucer sam imala pregled, pa imam sljedeci sutra, svaka 2 dana za sad.
Lavice sve ce to bit ok :)
Petra, jos malooooo
Samojed kako ste ti i bebac?
Jutro ženice... Vidim da ima novih brbica i mama, pa im čeetitam od srca ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🍻... Mi svaki dan nešto novo, toliko je bebač žilav da kad ga stavimo na trbuh drži glavicu gore po 5 min, kad ga stavimo na bok usili se i okrene na ledja 🤭 stalno mora netko biti uz njega... Mi smo uveli ad, odbija sisu, ja visim dan noć na izdajalici, izgledam ko mrtvac, ne znam kad sam odspavala 2 h u komadu, po noći mu probam utrpat sisu i samo urla.. Preko dana ju uhvati tu i tamo, al poslije jos bocu mora popit. Iako ja na izdajalici ne mogu izdojiti kolko curi kad on malo samo povuce sisu 😫 jako sam nervozna zbog toga, još mi je jučer krepala sušilica koju nemam 3 mj.. Prije tjedan i pol smo bili na 1.pregledu,dobio je 1150 g u mj dana, i 4 cm narasao.. Dr je rekla kako je bebica super, cijelog ga je pregledala 🤭 a prije nas je bila jedna curka nju je onako ofrlje 🤬... Noćas je počeo bljuckati, podrigne poslije svakog obroka, bila to sisa ili boca i maltene pred novi obrok bljucne i to dosta.. Ima li još koja mama takav slučaj!?
Ako sam ista naucila u ovih 2 mjeseca, to je da ne smijes hvaliti bebu. Cim kazes kako je super, istu ti noc vrati🤣 moj se sinoc natezao za pokakit od 2 do 5, nismo spavali od režanja...a usli smo u deveti tjedan, tako se bojim skoka u razvoju jer me onaj u sestom tjednu na tisucu komadica rastavio...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud moj je par puta znao tako svadat se sa sisom..onda bih ga digla pa zna podrignut ili je samo nervozan pa ni nije gladan. Vec drugi put sve normalno. Tko bi znao sta njima dođe a mi se pojedemo razmisljajuci 😁
Lorena vec par dana tako bljucka i odmah poslije jela i naknadno ono usireno..al to mu valjda visak i sad ga zna izbacit...dosad mi je plakao jer bi mu se to dizalo gore a nista nije mogao izbaciti...sad bljucne i mir.
Bok svima☺
Evo da se ja malo priključim,s mojom mrvicom nema baš nekih problema.Još nisam ni uspijela čuti kako zvuči njen plač,odkako se rodila nije baš plakala,plakala..više je znala ponekad biti nervozna i zacvilit kako se kaže😀,no znala je po noći uopče ne spavat ali onda samo leži i gleda okolo.Nisam uspijela pohvatat koliko vaše bebice papaju..moja jede po 90 mililitara svaka 2 do 3 sata.Ja sam prestala dojiti zbog mastitisa..bila sam muku mučila,iz bradavica mi je išla krv,krastice sam dobila ma strava je bilo.Tako da smo ukinuli dojenje još u bolnici na njihovu preporuku i uveli joj adaptirano mljeko i sada je na Nanu 1.
Bila nam je patronažna i bila je oduševljena jer je mala rođena sa 3500 grama s toliko mi je i izašla iz bolnice bez obzira šta ne dojim i evo dobila je doma 200 grama..kaže da odlično napreduje i ja sam presretna.Hvala bogu ona od rođenja nije uopče padala na kilaži a bilo me svega strah s obzirom da smo ukinuli dojenje.
Preko dana nam je isto super,stvarno mirna bebica...kakamo jednom na dan i stolica nam je a kao neki senf😂..i obožavamo babylove pelene.
Jedino što sam vas htijela pitat dali neka od vas kapa nosić bebici sa Sterimanom? Mojoj se zna desiti da joj se nekad zaštopa no kaže patronažna da je to zbog suhog zraka u sobi,imate li vi neki uređaj u sobi za to? Kako vlažiti zrak?😣
Bok svima☺
Evo da se ja malo priključim,s mojom mrvicom nema baš nekih problema.Još nisam ni uspijela čuti kako zvuči njen plač,odkako se rodila nije baš plakala,plakala..više je znala ponekad biti nervozna i zacvilit kako se kaže😀,no znala je po noći uopče ne spavat ali onda samo leži i gleda okolo.Nisam uspijela pohvatat koliko vaše bebice papaju..moja jede po 90 mililitara svaka 2 do 3 sata.Ja sam prestala dojiti zbog mastitisa..bila sam muku mučila,iz bradavica mi je išla krv,krastice sam dobila ma strava je bilo.Tako da smo ukinuli dojenje još u bolnici na njihovu preporuku i uveli joj adaptirano mljeko i sada je na Nanu 1.
Bila nam je patronažna i bila je oduševljena jer je mala rođena sa 3500 grama s toliko mi je i izašla iz bolnice bez obzira šta ne dojim i evo dobila je doma 200 grama..kaže da odlično napreduje i ja sam presretna.Hvala bogu ona od rođenja nije uopče padala na kilaži a bilo me svega strah s obzirom da smo ukinuli dojenje.
Preko dana nam je isto super,stvarno mirna bebica…kakamo jednom na dan i stolica nam je a kao neki senf😂..i obožavamo babylove pelene.
Jedino što sam vas htijela pitat dali neka od vas kapa nosić bebici sa Sterimanom? Mojoj se zna desiti da joj se nekad zaštopa no kaže patronažna da je to zbog suhog zraka u sobi,imate li vi neki uređaj u sobi za to? Kako vlažiti zrak?😣
Koliko ti je stara beba? Moj je 8 tjedana, samo ad uzima. Do neki dan smo isto tako jeli, sad jedemo 120 al svako 3 do 4 sata, po noci zna i 6 sati da se ne budi.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le.90. stara je 2 tjedna ,mene samo muči što ona nekad traži jelo več nakon sat vremena pa nisam sigurna dali da ja njoj samo povečam dozu..ja se držim uputa na Nanu haha,pa ne znam ni sama šta je najbolje da napravim.
Bok svima☺
Preko dana nam je isto super,stvarno mirna bebica…kakamo jednom na dan i stolica nam je a kao neki senf😂..i obožavamo babylove pelene.
Ja koristim ovlazivac zraka, super stvar. U njega se ubaci voda pa on ispusta paru. Na termometru u sobu imamo naposanu i vlaznost zraka pa po tome pratimo. Samo zguglaj, nac ces sigurno na netu.
Sortiraj odgovore
Najstariji