ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    04. Veljača 2020. 06:26

Jutro cure, ja sam imala tako grozno jučerašnje popodne i cjelu noć povraćanje mučnina bolovi i zdjelici tako sam bila loše da doslovno nisam mogla otići do hitne điz me je molio a ja sam sve neka priče jer sad idem svakako na kontrolu baš sam iscrpljena 
    Damnarexx superrrrrrr što se je pokrenulo i sretno ti javljaj sta se dešava 
    Valkris da snimanje traje samo 10 min al eto danas ću da pitam za sondu za kontrakcije 

samojed
    04. Veljača 2020. 06:27

Ups neke greške 
    Muž me je molio*
    A ja sve neka procice*

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 06:52

Ja vjv idem doma, cekam nalaze od krvi..ctg ne biljezi trudove, ja ih ne osjecam...pitali me ocu li ic doma il da ostanem, reko idem doma cekat trudove, a sutra je svakako pregled pa dodem. 
    A za tu sukrvicu/krv kazu da nije "nista", nego oznaka otvaranja..mozda i sluzni. 
    Ja jos uvjek 1 prst otvorena😪 i menst.bolovi u preponama.
    A bas sam mislila da se nesto ozbiljno desava!

PetraB
    04. Veljača 2020. 07:31

Jutro... Od doma ipak 😴
    Cijeli dan mi jucer bilo cudno i tesko i popodne su krenule kontrakcije na cesce nego inace. Popila normabel i pokusala zaspat, al su me budile pa sam vise kunjala. Oko 6 je krenulo jace i jos cesce pa sam skinula neku aplikaciju i pocela pratit. Aplikacija ima tri stupnja kao, safety, danger i emergency. Popila normabel. Uglavnom oko 8 smo vec bili na tom trecem i tu je mene oprala panika 😥 jer normabel ocito nije nis smirio. Spremili smo klince corit, ja na brzinu spremila torbu i uzela jos jedan magnezij i legla. I rekla cekamo jos sat vremena a onda idemo. Sva sreca nakon nekog vremena postajali su sve slabiji pa bi ja cak i zaspala tak da sam sterala muza u krevet a ja ostala spavat dolje u dnevnoj. Do 3 bi me jos koji probudio a od 4 sam eto bez trudova za sada. Nadam se da je to to i da cemo bar do petka izdrzat do pregleda. No ukoliko se danas ponovi scenarij od jucer idem odmah. Sad sam uzela magnezij i napravila si kavu i osluskujem samo. Hvala vam cure, koliko god mi je tesko i htjela bi da curke dodju ipak bi jos malo da su unutra... Bar do 36. tjedna punog.
    Damnarexx hvala kaj si "preuzela" ipak ti nocnu i sretno!!!! 😘❤️Idem popit kavu i jos malo odspavati.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Veljača 2020. 07:33

damnarexx

Ja vjv idem doma, cekam nalaze od krvi..ctg ne biljezi trudove, ja ih ne osjecam…pitali me ocu li ic doma il da ostanem, reko idem doma cekat trudove, a sutra je svakako pregled pa dodem.
    A za tu sukrvicu/krv kazu da nije "nista", nego oznaka otvaranja..mozda i sluzni.
    Ja jos uvjek 1 prst otvorena😪 i menst.bolovi u preponama.
    A bas sam mislila da se nesto ozbiljno desava!

Taman te spomenem a ti kuci ipak ides. Tak je meni bilo s malcem. S petka na subotu radjaona, smirilo se, sa srijede na cetvrtak rodila. Sretno draga u svakom slucaju! 🤗

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    04. Veljača 2020. 07:46

Dobro jutro
    Bome ove zadnje bebe tvrdoglave i nece i nece van.

Mi smo lijepo odspavali noć i podigla sam mu madrac s rucnikom pa mu mozda pomoglo..sad me dana opet strah. On siroce i dalje se muči s dizanjem jela..čika Google kaže da bi mogao biti refluks po simptomima..ja se nadam da mu ipak nesto u mlijeku ne pase...od dns cu vise paziti sto jedem 🙄
    Sto se tice krvarenja..kod mene je stalo..i vec sam nekoliko dana na dnevnim uloscima..vise kao neki iscjedak je. A kile stoje..minus 11 iz bolnice i tako zasad stoji. 
    I ja sam skuzila da po noci imam vise mlijeka..tad se i izdojim jer po danu nekako sve izmuze 😁 

DeeDee
    04. Veljača 2020. 08:06

Jutro. Naša curka očito ima skok u razvoju samo ne znam koji, se to računa pod 6 ili 9 😁
    U svakom slučaju bila je budna od jedno 19 do 00 s vrištanjem između hranjenja i u tom periodu je pojela abnormalnu količinu mlijeka, više doslovno nije išlo ni s dojenjem , ni izdajanjem a inače uvijek poplava.. i noćas sam zaboravila stavit alarm tako da je u šutu odspavala skoro 5 sati, opet se pristekala na cicu i opet drama dok nije zaspala. Sad sam izdojila 80ml i tata ju hrani, upravo viče iz druge prostorije da mu se čini da će i to sve pojesti 😮😮😮

[/url

DeeDee
    04. Veljača 2020. 08:09

Aha, još sam htjela iskomentirat lohije..ja to uopće nemam, tj. ja sam krvarila prvi dan kao najjači dan menstruacije, a od drugog na dalje mi bude flekica na ulošku.. jedino kad dojim osjetim da malo jače ide

[/url

Lavica27
    04. Veljača 2020. 08:33

Jutro cure. Damnarexx ipak kuci ha... bude to za koji cas! Kak se ovo izdogadjalo s nama pusem i na hladno, pa znam da ste nestrpljive ali oni su male pametnice i znaju zasto im svaki dan vise u vasim trbusima puno znaci, sve ce to za cas doci a bolje nek bude kad treba nego na silu😕
    Ja sam s prvom lohije imala 6tj tocno a sad krvavim jedno popodne ko sumanuta i onda dan dva skoro nista. Iritantno do bola. Pisala sam već,ja sam na -8,a dobila sam 10. Iskreno glad ne osjecam jer smo u muvingu tjeram se opsesivno jesti jušno i piti vode a ostalo jedem jer me svi tjeraju. Vjerojatno da smo doma jela bi sve pred sobom. 
    Mrgud znam da samo kukam,al se osjecam i s ovim i s prvom kao da mi je prvih mjesec dana ukradeno. S prvom sam bila ja okovana za krevet,sve je muz s njom radio dobra tri tjedna. A sad mi njega nema doma😥 Inace jucer je prvi put bi (jest na pola sata al i to je pomak)na 21% kisika (tolko kisika je van inkubatora inace). Nadam se kad dodjem danas da nam nisu puno povisivali... apropo izdajanja,uvela sam pretproslu noc dodatna dva izdajanja i to nemozes vjerovat,ja mogu izdojiti 15 puta u danu al vise od 30ml nikako,da se na trepavice postavim. Onda su me sestre prekorile da nek spavam malo po noci, jednu dozu nocss manje imam al bar sam odspavala. Izdojim kroz dan 300ml,njega nadohrane s jos 180ml...

04. Veljača 2020. 09:10

Lavice samo odspavaj po noci. Ja sam tako kad je bio ubolnici. Sad puno vise jede pa se moram i nocu izdajati jer inace dobijem otekline ispod pazuha 
    MaRe normalno je da oni bljucaju.moj je znao po par dsna bljucat tako da je sve ispod njega bilo mokro. Onda 10 dana nista. Sad jede 8puta dnevno po 120 mL sto je puno. No nocas je odspavao u komadu 2× 4h. Bit ce da mu je jucer setnja godila. A i sve je vise po danu budan i promatra sve oko sebe rasirenim ocima. Smije se nama i zvečci. Meni to jako puno znaci s obzirom kad je rođen jer je pokazatelj normalnog razvoja. 
    Pocele su mi papmersice 1 premakati... mozda je vrijeme za 2  Kad ste vi na dvojke prosli? On je sad naoko 4200 g no vidimda mu jedinica tijesna malo. Imam jos jedan paket pa cu potrositi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.