ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2020. 09:10

I da Petra za curke jevec to visoki terminsobziromda su dvije. Sretno!

DeeDee
    04. Veljača 2020. 09:25

Je ovo još uvijek točno? Za prijavu djeteta? 

[/url

mrgud_zg
    04. Veljača 2020. 09:50

Lavice imas apsolutno pravo kukat, to tvoje su pravi problemi. Nadam se da je danas bolje nego jucer 😉. Mozda stvarno nije los savjet da preskocis jedno izdajanje nocu. Fuckas tolko kmsto ce vise dohrane dobit, ako se ti mozes malo odmorit. Da ne pregoris od stresa uz takav tempo 
    Damanrexx ja bas iscekivala jutros neki live prijenos kad ono nista 😜
    Petra drago mi je da se smirilo i 🤞 da izdrzis do petka 😉
    Deedee ides samo u maticni ured i nosis otpusno pismo iz bolnice i vase osobne. Zdravstvena ti dode postom doma

mrgud_zg
    04. Veljača 2020. 09:54

Stisla prerano posalji 🙊
    Deedee te papire za islunit ti daju oni tamo-zapisnik o odredivanju imena, i papir za ispunit na ciju pk ide dijete i za hzzo. Trebas kupit 60 kn biljega. Nas nitko nije pitao vjencani list (ni ne kuzim mu svrhu jer zasto bi morali bit vjencani?)
    Dobijes od njih: papir o oibu, domovnicu, rodni list, izvod iz matice rodenih, i prijavu prebivalista

DeeDee
    04. Veljača 2020. 09:54

Tnx mrgud 😘

[/url

Damnarexx 🌺
    04. Veljača 2020. 10:18

Mrgud ja sam vam i mislila prisutit neki Live 😂😂 dugo ga nije bilo...
    .
    Msm da cu ja nazad danas tokom dana, kaze doktor ako se nastavi sa tom sukrvicom da se vratim.. sad bila na wcu i opet 🤦
    .
    Sta oni sad tu mogu? Ostavit me da lezim i cekam trudove ili? Nece me valjda bacit na indukciju ako je sve ok. (Plodne vode ima dovoljno, ctg uredan) jedino sto bi mi ju dns mogli provjeravat..

04. Veljača 2020. 10:24

DeeDee

Je ovo još uvijek točno? Za prijavu djeteta?

Trebas samo otic na najblizi maticni. Obavezno i ti i otac djeteta.

DeeDee
    04. Veljača 2020. 10:25

damnarexx

Mrgudja sam vam i mislila prisutit neki Live 😂😂 dugo ga nije bilo…
    .
    Msm da cu ja nazad danas tokom dana, kaze doktor ako se nastavi sa tom sukrvicom da se vratim.. sad bila na wcu i opet 🤦
    .
    Sta oni sad tu mogu? Ostavit me da lezim i cekam trudove ili? Nece me valjda bacit na indukciju ako je sve ok. (Plodne vode ima dovoljno, ctg uredan) jedino sto bi mi ju dns mogli provjeravat..

Vjerojatno ces dobit intravenozno isto što i ja, traje 4 sata i služi otvaranju. Ja se otvorila s 2 na 4/5. Nije drip i ne potiče trudove, bar mislim da meni nije, ja sam prvi trud imala pola sata nakon što je to isteklo..

[/url

DeeDee
    04. Veljača 2020. 10:44

Da, da, evo obavljamo..samo osobne trebaju, otpusno im je u programu pa ni to ne treba.. Rijeseno zdravstveno, pk, domovnica, rodni list, prebivalište, oib.. sve u šutu, bar negdje da ne kompliciraju

[/url

DeeDee
    04. Veljača 2020. 10:47

Aha evo na kraju su nas pitali 40kn biljega ipak.. 
    Znači osobne i 40kn biljega treba, tko bude išao 😊

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.