Mrgudja sam vam i mislila prisutit neki Live 😂😂 dugo ga nije bilo…
.
Msm da cu ja nazad danas tokom dana, kaze doktor ako se nastavi sa tom sukrvicom da se vratim.. sad bila na wcu i opet 🤦
.
Sta oni sad tu mogu? Ostavit me da lezim i cekam trudove ili? Nece me valjda bacit na indukciju ako je sve ok. (Plodne vode ima dovoljno, ctg uredan) jedino sto bi mi ju dns mogli provjeravat..
Vjerojatno ces dobit intravenozno isto što i ja, traje 4 sata i služi otvaranju. Ja se otvorila s 2 na 4/5. Nije drip i ne potiče trudove, bar mislim da meni nije, ja sam prvi trud imala pola sata nakon što je to isteklo..
Da da, mogla bi 🤔 ajde bas me zanima...
Mozda mala izadje bas na termin😁✨
Mrgudja sam vam i mislila prisutit neki Live 😂😂 dugo ga nije bilo…
.
Msm da cu ja nazad danas tokom dana, kaze doktor ako se nastavi sa tom sukrvicom da se vratim.. sad bila na wcu i opet 🤦
.
Sta oni sad tu mogu? Ostavit me da lezim i cekam trudove ili? Nece me valjda bacit na indukciju ako je sve ok. (Plodne vode ima dovoljno, ctg uredan) jedino sto bi mi ju dns mogli provjeravat..
Vjerojatno ces dobit intravenozno isto što i ja, traje 4 sata i služi otvaranju. Ja se otvorila s 2 na 4/5. Nije drip i ne potiče trudove, bar mislim da meni nije, ja sam prvi trud imala pola sata nakon što je to isteklo..
Da da, mogla bi 🤔 ajde bas me zanima…
Mozda mala izadje bas na termin😁✨
🤞🤞🤞🤞
[/url
Damnarexx sretno sto god odlučili
Lavice nadam se da ce biti dobro sve pa da mozete uskoro doma. Vidis nisam znala to za postotak kislika, al ako je dobro reagirao onda je ok.
Za kile ja dosla na porod sa +3kg, doma se vratila sa - 5kg, sad sam izgubila jos 4kg. Ja sam u manjku od pocetka trudnoc3 5 kg. I gubim i dalje. Znaci uvela u obroke i one proteinske pudinge,nekoliko vocki dnevno, kolace... Svasta pokusavam. Najvise me brine sto osjecam slabost u nekim momentima pa me strah malu duze ni nosat, a kod presvlacenja mi vec par puta slabo doslo za past u nesvjest.
Lohije mi se smanjilo skroz. I mogu potvrditi da ona terapija bioenergije je ocito odradila dobar posao. Mogu sjest na wc skoljku normalno, hodat sa malom u narucju, sjediti na boku duze vrijeme, nema krvi uz rana uopce vise, na dodir boli samo di su ne cvaknuli. Patronazna je odusevljena oporavkom mojim pitala sto sam radila. Obloge od hrastove kore nisam dozivila jer caja nigdje, a kantarion sam do sad samo na hemice stavljala, sad mi rekla da porbam i na te savove da koža manje zateze.
Damnarexx 🤞da se što prije pokrene ali ako ti se nastavi ta sukrvica bolje je da odeš ako je već doktor tako rekao
Lavica nadam da je mali lavic bolje i da ćete ubrzo da nadoknadite ovu razdvojenost
..
Ja bila na pregledu ctg uredan, ginekološki i dalje sam zatvorena zeneee 😕🤔 i rekao je cerviks 25%ocuvan dal se koja razumije prošli pregled je rekao zatvorena ali uloziva za prst a danas isto zatvorena a cerviks 25% očuvan
I kontrola opet za dva dana uh do kad viseee, tad će mi biti tacno 41tt sigurno će me htjet inducirati 😞
Bokić, povremeno sam vas čitala i evo sad se tek odlučila javiti jer trebam savjet.. Nadam se da ne smetam.. Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svog gin i spomenuo je nešto da sumnja na proširene bubrege kod bebe ali kao nije to ništa strašno.. No rekao je da odmah u pon odem u bolnicu na pregled.. Na uputnici piše pregled i amnioskopija, a sa prvim djetetom su mi je radili tek na dan termina pa me ipak strah da nešto nije u redu..? 😒 Da li koja ima iskustva s time?
Hvalaa curke 😊
Samojed drz se..vjerujem da di vec luuda.
Lavice i ti isto. Da sto prije dode doma💜
Grizli takodjer se cuvaj i pazi..malena te treba💕
Lovebaby mojoj bebi su otkrili u 35tt proširene izvodne kanaliće bubrega tacnije pielektazija pa sad ne znam da li je i kod tebe tako il je proširen bubreg u glavnom takodje kažu da niej ništa opasno da je samo bitno da se beba prati poslije porođaja i kao bitno je da joj bubrezi rade da joj se puni mokraćni mjehur što se može vidjeti na uzv
Damnarexx malo je rec da ludim vjeruj
Lovebaby mojoj bebi su otkrili u 35tt proširene izvodne kanaliće bubrega tacnije pielektazija pa sad ne znam da li je i kod tebe tako il je proširen bubreg u glavnom takodje kažu da niej ništa opasno da je samo bitno da se beba prati poslije porođaja i kao bitno je da joj bubrezi rade da joj se puni mokraćni mjehur što se može vidjeti na uzv
Ne znam točno, samo je to spomenuo.. No dovoljno da se zabrinem pošto njemu nikada nije ništa strašno, a na kraju se ispostavi drugačije.. Najviše mi je dalo sumnju to što me već šalje na pregled plodne vode..
Evo i nas sa pregleda. Otvorena dobra 3 cm. Malac dost visoko.ctg uredan. Kontrola za tj dana ak ne krene prije i onda odmah i ostajem na indukciji radi secera 😁
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo i nas sa pregleda. Otvorena dobra 3 cm. Malac dost visoko.ctg uredan. Kontrola za tj dana ak ne krene prije i onda odmah i ostajem na indukciji radi secera 😁
Opa Tockice, to je super :) daj nam odaj tajnu...kako si toliko vec otvorena 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji