ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 19:09

Valkris prozirno, bez mirisa.
    Deedee i ja se nadam tvom porodu :D
    "Izlilo" se oko 15.30 od tad nista slicno🥴 u sri ce mi provjeravat plodnu vodu, pa cu spomenuti i ovo..aal duga je noc, ko zna sta ce biti🤷😂😂😂

DeeDee
    03. Veljača 2020. 19:16

damnarexx

Valkrisprozirno, bez mirisa.
    Deedeei ja se nadam tvom porodu :D
    "Izlilo" se oko 15.30 od tad nista slicno🥴 u sri ce mi provjeravat plodnu vodu, pa cu spomenuti i ovo..aal duga je noc, ko zna sta ce biti🤷😂😂😂

Ako se nastavi odi ti prije srijede.. meni je počelo u 8, ful jako oko 14, u bolnicu sam došla u 15i30 i doktorica mi je dosta njurgala jer nisam došla odmah ujutro a isto je samo curilo, meni su vodenjak na kraju morali probušit.. i 12 sati od početka curenja, znači u 20, su mi dali antibiotik da ne bi došlo do neke infekcije..
    I sad sutra npr. moram s bebicom vaditi krv da se ponove svi nalazi jer oni računaju da je porod trajao 17 sati..

[/url

Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 19:23

DeeDee

damnarexx

Valkrisprozirno, bez mirisa.
    Deedeei ja se nadam tvom porodu :D

Ako se nastavi odi ti prije srijede.. meni je počelo u 8, ful jako oko 14, u bolnicu sam došla u 15i30 i doktorica mi je dosta njurgala jer nisam došla odmah ujutro a isto je samo curilo, meni su vodenjak na kraju morali probušit.. i 12 sati od početka curenja, znači u 20, su mi dali antibiotik da ne bi došlo do neke infekcije..
    I sad sutra npr. moram s bebicom vaditi krv da se ponove svi nalazi jer oni računaju da je porod trajao 17 sati..

Ocu, da...hvala ti :)
    Jesi ti svaki put osjetila 'izljev' ili si imala obican iscjedak za koji nisi znala jel voda ili iscjedak? 

DeeDee
    03. Veljača 2020. 19:27

Obican iscjedak jači, osim dva izljeva oko 14. Poslije u bolnici nisam ni imala, jedva iscjedak..

[/url

MaRe
    03. Veljača 2020. 20:29

Jel tu neka od vas jednom pisala kak je stavila rucnik pod madrac da bude malo povisen? 
    Ovog mog sirocica danas cijeli dan muči zeludac...sad dal se prejeda pa zato ili je nesto drugo ne znam  al zaspi i onda kao da mu se digne to gore al ne povrati nego kao da nazad gutne..naravno zaboli ga i udri u dreku...vise ne znam sta napraviti,otpadose mi i ruke i leđa od nosenja a ništa ne pomaže. 

mrgud_zg
    03. Veljača 2020. 21:02

Cure hvala za preporuke za torbu. 👍 sejvala si pa cu odlucit kad prode ova nervoza bebanu
    Moj danas place cijeli dan. Bio miran 2 sata koja smo izasli u setnju bmm doso s posla i preuzeo da ja 1 h odspavam. Znaci vristanje uzas 😣. Mikio supsjecam s tobom. Nas nema no grceve i ovo je rijetko ovakav dan, pa sam mrtva, divim se vama mamama koje to prolazite cesce 🙈 
    Nisam nis zapamtila osim lavice kakav je onda dalje plan? Idete skoro doma? Kolko jos prima terapiju?

mrgud_zg
    03. Veljača 2020. 21:04

E da. Mi smo stavili rucnik ispod madraca. To su nam i na tecaju i u rodilistu rekli. Da poslje hranjenja trebaju spavat na kosom i na boku. A s obzirom da po noci jede sto puta onda je je malo na koso. Imamo one trokut jastuke pa je fiksni u tom, nemre se jos iskobeljat van

MaRe
    03. Veljača 2020. 21:14

Pokusat cu s tim rucnikom ako ce sta pomoci...bas mi ga zao...siroce zaspi i kao da mu se kiselina digne gore i gotovo spavanje...Danas cijeli dan ako je sveukupno dva sata odspavao, sve po 5-10 minuta. Zaspat cu stojecki.
    Mikio i ja se nadam da je skok pa da ce ga popustiti.

Eleonoris
    03. Veljača 2020. 21:21

Bok svima,evo da se javim malo,citam vas ponekad ali nemam bas vremena.Mi kako koju noc muku mucimo..znam skoro zaspat sjedecki.Moja mrvica jede svaka 3 sata po 60 mililitara..dosta papa pa cak zna trazit jos u slucaju da se digne za sat vremena...papalica.Ona je i dalje na istoj kilazi kako se rodila 3500 grama..
    Danas smo bili u prvoj setnji i uzivala je..sad evo spava vec 4 sata pa ne znam dali da je probudim lagano jer mislim da ako prespava cijeli dan da mi zato po noci nece spavati.
    Vidim da i vi imate poteskoca sa spavanjem i neke grcici muce..
    Nadam se da uspijevate sve..😇
    A mame koje su jos u komadu zelim vas uskori porod!! Drzim fige ❤

PetraB
    03. Veljača 2020. 21:45

Cure moje, ja na brzinu spremila torbu, trudovi na 3-7 min vec nekih 3 sata. Pokusat cemo produrati noc radi klinaca. Popila normabel, na zalost nije pomogao, sada sam uzela dodatni magnezij pa se nadam da ce on malo smirit i da cu uspjeti zaspati. A ujutro cemo vidjeti situaciju. 🙈 Ako bude panika, spremna sam valjda 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.