ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    03. Veljača 2020. 22:08

Petra sretno. Kako god da bude 🤞 drzim fige u najbolji moguci ishod. Mozda se ipak sve smiri 🤞 Saljem pozitivne vibre i drzte se 🤗❤️💪

• AnnA
    03. Veljača 2020. 22:13

Petra i ja se nadam da ce se smiriti, a ako se ipak ne smiri da prodje sve u najboljem redu. Drz nam se i javi novosti

DeeDee
    03. Veljača 2020. 22:16

Sretnoooo Petra 💓💓

[/url

Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 22:39

Opaaa nesto se desava.. drzim fige Petra da bude sve ok🤞 meni ovo tu i tamo iscuri..vise ne, nego da...tako da sutra ujutro cu na pregled u TA. ako izguram noc😂🤷

• piba7
    03. Veljača 2020. 22:50

Petra sretno 😊😊 javljaj nam se..

Simbalija
    03. Veljača 2020. 22:57

PetraB

Cure moje, ja na brzinu spremila torbu, trudovi na 3-7 min vec nekih 3 sata. Pokusat cemo produrati noc radi klinaca. Popila normabel, na zalost nije pomogao, sada sam uzela dodatni magnezij pa se nadam da ce on malo smirit i da cu uspjeti zaspati. A ujutro cemo vidjeti situaciju. 🙈 Ako bude panika, spremna sam valjda 🤷🏻‍♀️

Sretno!! Nadam se da je lažno i da ćete još malo uspjeti, ali držim fige ako krene da sve bude odlično!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    03. Veljača 2020. 23:02

Petra 🤞🤞🤞 da bude sve ok
    Damnarexx 🤞🤞🤞 isto ak se sto pokrece da prođe sto brze i bezbolnije 😊

Lavica27
    03. Veljača 2020. 23:36

Ajme Petra nadam se da sublazni... drzim foge da sve bude ok.
    Mrgud ma kakvi doma...jos je par dana na antb.terapiji, pa ponavljamo briseve na bakterije pa onsa ako je "cist" i to disanje i saturacija se normalizira prate ga dva tri dana na post intenzivnoj i tek onda mozemo pricati o tome da idemo doma... dani su ko godine🙄

MaRe
    03. Veljača 2020. 23:42

Petra držim 🤞 da sve dobro prođe kako god ispalo.
    Damnarexx svakako odi ujutro na pregled jer ako curka to je to 🤞💪 

mrgud_zg
    04. Veljača 2020. 01:20

Lavice ajoj pa nikak da se to privede kraju. Nisam znala da to promatranje jos tolko traje. Nadam se da ce var svi nalazi sad bit ok 🤞. Vjerujem da ti je koma. Sokirala sam se sad kad sam ti vidla potpis da pise 2 tjedna. Mogu mislit kako brojis dane. Saljem pozitivne vibre malom lavicu, da cim prije to sve bude iza vas ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.