Petra sretno. Kako god da bude 🤞 drzim fige u najbolji moguci ishod. Mozda se ipak sve smiri 🤞 Saljem pozitivne vibre i drzte se 🤗❤️💪
Petra i ja se nadam da ce se smiriti, a ako se ipak ne smiri da prodje sve u najboljem redu. Drz nam se i javi novosti
Opaaa nesto se desava.. drzim fige Petra da bude sve ok🤞 meni ovo tu i tamo iscuri..vise ne, nego da...tako da sutra ujutro cu na pregled u TA. ako izguram noc😂🤷
Cure moje, ja na brzinu spremila torbu, trudovi na 3-7 min vec nekih 3 sata. Pokusat cemo produrati noc radi klinaca. Popila normabel, na zalost nije pomogao, sada sam uzela dodatni magnezij pa se nadam da ce on malo smirit i da cu uspjeti zaspati. A ujutro cemo vidjeti situaciju. 🙈 Ako bude panika, spremna sam valjda 🤷🏻♀️
Sretno!! Nadam se da je lažno i da ćete još malo uspjeti, ali držim fige ako krene da sve bude odlično!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Petra 🤞🤞🤞 da bude sve ok
Damnarexx 🤞🤞🤞 isto ak se sto pokrece da prođe sto brze i bezbolnije 😊
Ajme Petra nadam se da sublazni... drzim foge da sve bude ok.
Mrgud ma kakvi doma...jos je par dana na antb.terapiji, pa ponavljamo briseve na bakterije pa onsa ako je "cist" i to disanje i saturacija se normalizira prate ga dva tri dana na post intenzivnoj i tek onda mozemo pricati o tome da idemo doma... dani su ko godine🙄
Petra držim 🤞 da sve dobro prođe kako god ispalo.
Damnarexx svakako odi ujutro na pregled jer ako curka to je to 🤞💪
Lavice ajoj pa nikak da se to privede kraju. Nisam znala da to promatranje jos tolko traje. Nadam se da ce var svi nalazi sad bit ok 🤞. Vjerujem da ti je koma. Sokirala sam se sad kad sam ti vidla potpis da pise 2 tjedna. Mogu mislit kako brojis dane. Saljem pozitivne vibre malom lavicu, da cim prije to sve bude iza vas ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji