Petra i Damnarexx 🤞🤞🤞 sretno!!! Javljajte situaciju!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Di su nocne ptice? :D
Isla sam na wc i kroz sluz je bilo krvi...idem u bolnicu..ocito je krenulo 🙈
Isla sam na wc i kroz sluz je bilo krvi…idem u bolnicu..ocito je krenulo 🙈
Sretno 😊
Isla sam na wc i kroz sluz je bilo krvi…idem u bolnicu..ocito je krenulo 🙈
Sretno 😊
Evo i mene s nocnog podoja. Uveli smo BioGaia kapi zbog grcica. Cini mi se da je mali sve bolji sto se toga tice. Prije bi satima znao vristat, sada se to svrlo na uglavnom period dok bas kaka. Nisu kapi pomogle s obzirom da ih pijemo tek 2 dana, al mu vjerojarno malo sazrijevaju crijeva. Takodjer smo dobili vitamin D od pedijatrice, nisam imala pojma da bebe na prsima to moraju pit.
Sto se tice plakanja imamo boljih i losijih dana. Kada budu losiji trudimo se umiriti ga, ali kada se uvjerimo da je sit i premotan i da nisu grcici a i dalje kenjka bez prestanka, pustimo ga da place. Najcesce se samo uspava s tim, a i dobro je za pluca. Draze mi je to nego da nocima spavam dok cica.
Sretno curke s porodima :)
Damnarexx sretnoooo!! Da prode sto brze i bezbolnije 🤞🎉🎉💪
Petra nadam se da si prespavala noc 🤞
Moj napokon spavao 4 sata u komadu, valjda iscrpljen od cjelodnevnog plakanja jucer. Nadam se da je ovaj skok pri kraju i da se vracamo mirnijoj fazi
Ps-cure jeste vi prestale krvarit? Kad su govorili 6 tj ja sam fkt misla da je to pretjerivanje. Al fkt nije. Ja sad ulazim u 6.tj, zadnjih par dana nosim dnevni ulozak (2kom), sad je to vise ko iscjedak, par kapi, al jos ubijek nije skroz proslo.. vec je fkt iritantno 🙄
Petra sretno i da se smiri, al i da se porodis mislim da nije puno prerano za blizance. Drzi se i 🤞 da ipak idzrite jos koji dan u komadu.
Damnarexx sretno! Da porod bude lagan i u stilu DeeDee...
Ja u nocnoj smjeni izdajanja jer iako je madam 30 min sisala 1 sisu jos ju nije ispraznila. Meni se samo kroz noc tako napune cice tokom dana imam duplo manje ja mislim.
Noc cak dobro i prosla, nije sinoc bilo onog ludovanja, pa ocito je stvarno bilo do skoka u razvoju.
Ostali sisavci kako stojite? Cure kako vi stojite s gubljenjem kg nakon poroda tj sad u dojenju? Ja sumanuto gubim kile, a jedem valjda 10 obroka dnevno. Svako dojenje jedem.
Damnarexxsretnoooo!! Da prode sto brze i bezbolnije 🤞🎉🎉💪
Petranadam se da si prespavala noc 🤞
Moj napokon spavao 4 sata u komadu, valjda iscrpljen od cjelodnevnog plakanja jucer. Nadam se da je ovaj skok pri kraju i da se vracamo mirnijoj fazi
Ps-cure jeste vi prestale krvarit? Kad su govorili 6 tj ja sam fkt misla da je to pretjerivanje. Al fkt nije. Ja sad ulazim u 6.tj, zadnjih par dana nosim dnevni ulozak (2kom), sad je to vise ko iscjedak, par kapi, al jos ubijek nije skroz proslo.. vec je fkt iritantno 🙄
Ja i dalje krvarim. i to naizmjenicno jedan dan jace, jedan da par kapi. I dalje bude tu i tamo koja lohija. A tako sam i ocekivala s obzirom na rane koje sam imala... Nadam se da bu se smirilo do pregleda:P Bar napokon mogu sjest vise manje normalno:)
Petrasretno i da se smiri, al i da se porodis mislim da nije puno prerano za blizance. Drzi se i 🤞 da ipak idzrite jos koji dan u komadu.
Damnarexx sretno! Da porod bude lagan i u stilu DeeDee…
Ja u nocnoj smjeni izdajanja jer iako je madam 30 min sisala 1 sisu jos ju nije ispraznila. Meni se samo kroz noc tako napune cice tokom dana imam duplo manje ja mislim.
Noc cak dobro i prosla, nije sinoc bilo onog ludovanja, pa ocito je stvarno bilo do skoka u razvoju.
Ostali sisavci kako stojite? Cure kako vi stojite s gubljenjem kg nakon poroda tj sad u dojenju? Ja sumanuto gubim kile, a jedem valjda 10 obroka dnevno. Svako dojenje jedem.
Rekla mi patronazna da se tokom noci sise pune 200% jace pa da tekucinu ne pijem puno po noci, ali da jako puno pijem po danu. Ja ti pijem onaj sokic za dojilje iz dma i caj za dojilje i puuuno vode. Fakat dosta mlijeka imam, rekla bih tocno kolko mi treba. Takodjer nemam potrebu izdajat, mislim da se ustabilila ponuda i potraznja. Manje ga je bilo jedino kad smo imali crijevnu virozu (proljev, povracanje itd), ali i to smo zgurali bez dohrane nekako.
Sto se tice kila, izgubila sam cca 10 od poroda (koji dan bude i vise od 10). Sto je zapravo otprilike koliko sam i dobila. Jos kilu dvije. Nemam pojma, nisam jela tesku hranu jer bi on odmah poceo vristat od bolova, tako da uglavnom bude to povrce na pari, piletina, riba i takve stvari(virozu da ne spominjem). Kile se topile i topile...
Sortiraj odgovore
Najstariji