Evo i nas sa pregleda. Otvorena dobra 3 cm. Malac dost visoko.ctg uredan. Kontrola za tj dana ak ne krene prije i onda odmah i ostajem na indukciji radi secera 😁
Opa Tockice, to je super :) daj nam odaj tajnu…kako si toliko vec otvorena 😂🙈
Ma joj uz njihove prognoze sam.vec trebala i roditi hahaha. Bila prije 2.tjedna otvorena sa 2 na 3 prsta pa sam.ocekivala sad malo veci pomak iskreno ali ajde i ovo je dosta dobro. Koliko si ti?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo i nas sa pregleda. Otvorena dobra 3 cm. Malac dost visoko.ctg uredan. Kontrola za tj dana ak ne krene prije i onda odmah i ostajem na indukciji radi secera 😁
Opa Tockice, to je super :) daj nam odaj tajnu…kako si toliko vec otvorena 😂🙈
Ma joj uz njihove prognoze sam.vec trebala i roditi hahaha. Bila prije 2.tjedna otvorena sa 2 na 3 prsta pa sam.ocekivala sad malo veci pomak iskreno ali ajde i ovo je dosta dobro. Koliko si ti?
Ovo je super. Ja sam 1 prst vec 2 tjedna 😪
.
Ja msm da je ipak meni ovo sluzni cep sa sukrvicom..sad je stalo. Pa cu odgodit odlazak i pratit dalje..nemam trudova, bolova..nista.
Pozz curke, ja opetimala problema s logiranjem, izludit cu s tim...🙄
Mi smo domeka od nedjelje, jucer nam pao pup.bataljak, ima mali granulom pupka pa cu ga lapizirat da ima sto ljepsi pupak da moze nosit kratke majice kad odraste 😆 Grdo mi ke kod curki vidjet kratku pamjicu a ispod se nazire pupak koji nije bas nest vizualno...
Ova mala prozdrljivka za svaki obrok skoro svaka 3h pojede oko 50-60ml. Mlijeka imam tak da se moram izdajat, mala mrva je navukla mlijeka i cice su buknule ziher za 2 broja
Petra znači sfinkteri jos dobro rade pa stiskanje buže funkcionira🤭😁 Neka vas je sto duze u komadu🥳💖😘
Lavice ja sam si kupila sprey. Jer ak se ne izdojim na vrijeme sve se zažari da mogu jajca na njima spec. On služi za poticanje izlučivanja mm kod dojilja te prevenira začeplje dojki i mastitis. Preporuka je max.2-3 ustrcaja dnevno i max.korištenje 2 tjedna jer suprimira laktaciju. Od nuspojava koje su rijetke al se mogu javiti u obliku glavobolja i mucnina.
Ostalo što sam procitala je bye bye🙈🙊😁
Curw to vam je super u vasim tjednima da je krenulo se otvarat pomalo. Tockice jos malo i pda coksa, a?
Lovebaby znam kako ti je. Meni su u 38tt rekli da ima prosiren pijelon taj kanalic bubrezni. I dr mi je lijepo obajsnila da nije velika panika al se nakon poroda radi dodatan uzv bubrega kod bebe i onda dalje ovisi o prosirenju. E sad ako je bubreg uvećana to je onda druga stvar, al da je nešto strasno i sto sr ne moze cekat ili da ugrozava zivot bebe onda bi te pripremili za carski. Tako je mene moja gin uputila. Kontrolu plodne rade vejrojatno da vide kako bebi funkcioniraju bubrezi jer koliko sam ja svoju shvatila ako su bubrezi u losem stanju plodna se zamucuje. Koliko plodne imas? Onaj AFI ako ti je gin negdje napisao. Na probelem s bubrezima kod bebe ukazuje i niski AFI. U svakom slucaju sretno. Ako je prosiren kanalic onda ne brini nije tako strasno moj muz je rođen s time i do 3 godine to više nije bilo vidljivo na uzv.
Uf grizli moja brljam ti ja junacki sad pred kraj al jedva cekam da bez griznje savijesti smanđam punoooo slatkisaaaa
Kako ti sa secerom? Jel papas svasta?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samojed cerviks mora skroz nestat i onda ces se pocet otvarat. Brzo ce to😊
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja i dalje zatvorena. Cerviks je postojan, ne da se. Trudova nema. Sljedeca kontrola u petak.
Tockice jedem ko termit sve od reda. Secer nataste nisam mjerila ne sjetim se ujutro jos i to a trebala bi bas probati. Mozda se sjetim koji put sad 2h nakon obroka. A kolaca sam pojela hrpu od kad sam rodila. Mislim da me oni i drze budnom i na zivotu kako kile gubim.
Anna a joooj ti jos zatvorena skroz. Nadam se da ces pocet uskoro se otvarat ili da kad krene porod onda krene sve brzinski.
Evo da podjelim i svoje iskustvo ako će kojoj posluziti... Nakon 7 dana doma moram rec da meni je Babylove kremica za bradavici u kombinaciji sa kompesama multi mam super. Purelan mi je pregusta krema, jako ga teško namazem pa stavim na jastucic al mi onda nije bas za bradavice to idealno. A mazat po njima 😥. Drugo jastučići su mi najbolji od dm-a isto Babylove. Tommy i mullerovi su mi preveliki za moje male cice iako su sad dosta napuhane, opet od dm manji mi vise pasu. I pelene Pampers PC neka je napisala da smrde po plastici, tocno to. Miris im je ocajan. Bas mi se i ne svidjaju. Do sad sve isprobane su dobro drzale i sve joj pasu.
E sad pitanje s cime mazete bebi kozu? Moja ima jako suhu na nogicama i trbuhu gdje dodje tub od pelena joj se sve ljuska koza. Jel to s necim mazat ili pustiti jer se jos ljuska? Perem je samo s vodom i bademovim.
Grizli nigdje mi nije napisao kolika je količina plodne..
Dao mi je samo dvije uputnice, na jednoj je pregled, uzv, amnioskopija i brisevi , a na drugoj piše hospitalizacija.. E sad, ja koliko se sjećam iz prve trudnoće pisalo mi je porod na uputnici za porod, a ne hospitalizacija 🤔 Kakve ste vi uputnice dobile? Bojim se i da me nebi ostavili odmah 😢
I mojoj se koza kao ljustila samo sam je namazala nakon kupanja 1 2 puta sa mustelinim mlijekom...mislim da ih netreba bas mazat da to nije dobro vise sam zbog mirisa mazala jer mi je savrsen...ugl nestalo je to al mislim da vise samo od sebe prode...to se bebe ciste...
Sortiraj odgovore
Najstariji