ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 15:15

I ja odradila turu po stanu 😪  samojed ma cim te sve boli, mora da se nesto događa 🤷
    Valkris kako prosao pregled?
    Ja zeljno iscekujem srijedu, ujedno pregled i termin😂🙈
    Nita drzim fige da uskoro bude nesto, mada imas jos vremena :)

Lavica27
    03. Veljača 2020. 15:17

Cure vidim.nema novih beba...mi po bolnici cijeli dan. Danas su mi rekli da mu apsolutno ništa (osim bakterija i upale pluca koja i nije neka) ne nalaze i da su dosli donzakljucka da je prerano izvadjen van (37+3) i da budemo strpljivi da ss razviju pluca. Ja sam povecala broj izdajanja na 10 denvno po 30ml a on pije  60ijeml po obroku (svaka 2.5h,samo to radim po cijele dane). Pitanje za thinkpink i ako netko zna, cula sam za syntocin sprej za nos da poboljsava let down. Ima li nuspojava? 

Valkris
    03. Veljača 2020. 15:57

https://postimg.cc/yDPTpxrp
    to je moj danasnji ctg. trudove i dalje ne osjetim. zatvorena. ne bum tak skoro :(
    sljedeci pregled u subotu...

Valkris
    03. Veljača 2020. 16:04

samojed

Damnarexxda doslovno se raspadam evo sad sam radila malo po kući i evo jedva sam legla bas se raspadam al čisto sumnjam da se to nešto pokreće
    Nadam se da će se i tebi pokrenut i svim curama koje čekaju
    Valkrisstvarnoje i meni to čudno od početka ali kad sam vdiejla da svima tako onda nisam ništa pitala ali ipak sutra ću da pitam evo vidiš ovako nam urade

ne kuzim stvarno. 10 minuta? i samo otkucaji? meni pola sata snimaju ctg. i reko je da ce mi na termin i vodu gledat, ne sjecam se jesi li pisala, jesu tebi gledali vodu?

Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 16:13

Valkris

to je moj danasnji ctg. trudove i dalje ne osjetim. zatvorena. ne bum tak skoro :(
    sljedeci pregled u subotu…

Opa, pa ti si imala jedan fini trud.
    Ajde do subote ces se sigurno otvorit :)
    .
    Ja sam malo prije imala neki maleni nalet tekucine koji mi je izletio..nisam sigurna sta je 🤷 sumnjam na visoko puknuce vodenjaka. Nebi sad panicarila i trcala u bolnicu, jer idem u sri ujutro. Sta vi mislite? 🤔 Pratit cu tokom dana..ako bude opet, onda idem.

Omerta
    03. Veljača 2020. 16:27

Prati ako ti se ponovi, promjeni polozaje, zakaslji se itd. Moze i ne mora biti..
    A Valkris, tek su subotu?? 

Moje ono rozo je stalo, danas nista na ulosku..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• garfild007
    03. Veljača 2020. 17:25

Pozdrav novopecene mame u trudnice koje trebaju rodit. Imam jedno pitanue ako mi netko moze pomoc, termin za porod mi je za 15 dana a ja zadnja dva dana gubim na tezini dali se to i vama desavalo. Hvala

Valkris
    03. Veljača 2020. 17:30

damnarexx

Valkris

.
    Ja sam malo prije imala neki maleni nalet tekucine koji mi je izletio..nisam sigurna sta je 🤷 sumnjam na visoko puknuce vodenjaka. Nebi sad panicarila i trcala u bolnicu, jer idem u sri ujutro. Sta vi mislite? 🤔 Pratit cu tokom dana..ako bude opet, onda idem.

da, jedan fini i dosta ovih siljastih i nista nisam osjetila....

napravi to sto je omerta savjetovala da, tekucina je prozirne boje bila?
    omerta, u subotu, na termin kao idem.. taman ti je i meni tak 4 dana islo to rozo/smeđe/zuto/fujavo
    i da, nije mi termin 11.2. nego 8.2.

DeeDee
    03. Veljača 2020. 18:00

damnarexx

Valkris

.

Prati..meni je tako bilo jedno 3,4 sata da nisam znala je voda ili iscjedak i onda je krenulo baš jako.. želim ti da i kraj bude kao kod mene 🤞

[/url

• AnnA
    03. Veljača 2020. 19:06

Evo kod mene se apsolutno nista ne desava. Sutra cu pitati koji je plan ako ne krene samo kroz par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.