ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    03. Veljača 2020. 10:48

Mrgud ja ti jos od male imam DM Babylove torbu. Dosta je velika, ima dva bocna dzepa za bocice, unutra jedan veliki pretinac, jedan manji, dva jos manja mrezasta, jedan manji obicni i vanjski jedan onak sa straznje strane sa cifom i jedan naprijed. Meni je odlicna, dodje sa podlogom za prematanje koju sam stvarno znala koristit npr kad bi bili kod dr ili u autu. I dandanas ju koristim kad npr idem s malcem kod dr ili po bolnicama na preglede jer mi sve stane... Od rezervne robe, vode, grickalica, par igracaka, fascikla s nalazima (a on je ogroman i pun) i onda samo ubacim svoj novcanik unutra da ne moram jos i svoj ruksak furat sa sobom. Vec je vise od 8 godina u opticaju i nastavit ce sad i za cure jer uz kolica je dosla samo jedna torba tak da morat cu imati jos jednu.
    Istu je sogorica trazila za babinje od nekoga godinu dana poslije za svog bebaca i isto joj je jos u opticaju i za drugog. Ma stvarno je super.

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    03. Veljača 2020. 10:49

Pozdrav curke... Terminuse sretno! Ja sam samo na brzinu popratila sto tko je pisao... Dakle moja vrtirepka je jucer do 16 do 2 ujutro bila budna, kenjkava, plakala al ne jako al je plakala, samo htjela cicu svakih 45 min. Na kraju u 22 joj ukinul cicu jer imala sam osjecaj da ce mi pocet krv sisat iz nje. Obje bile mlohave. Nekako jedva zaspala u 3 do 7,  s time da sam ju budila od 5.30 do 7. I sad opet spava. Ja se nadam da je to samo 1 dan takav joj bio. Idem spavat. 

Damnarexx 🌺
    03. Veljača 2020. 10:50

Jutro curke ✨
    Anna nadam se da se ipak nesto pokrenulo 😂 i ja imam taj rusksak! Mislim da ce bit super🤞
    Samojed ako te sve zivo boli, kod tebe se isto sigurno nesto pokrece.
    .
    Kod mene nista, al bas nista😂 tu i tamo kontrakcije koje jedva skuzim i tjt. Nocas sam bas lijepo spavala i dugo, iskoristavam zadnje dane 🥳
    .
    Annika nek curka brzo ozdravi :)
    Ostalim bebicama saljem pusu i da budu dobre i ne zezaju svoje mame😁😅

mala.le.90.
    03. Veljača 2020. 11:02

Da se nadovezem na grceve, mene su stvarno izludili...mislim da tu nista ne pomaze, jednostavno priroda...evo danas je treci dan da ih skoro pa i nema...beba uziva u ljulji, jucer mi spavao od 5 ipo popodne do 7 jutros🤣🤣 jeo 3x i odmah zaspe nakon toga...valjda jadno dijete docekalo da se naspava, popustili grcevi...
    Obicno kad mi tako puno spava po noci, jutri trazi stotinjak ml svako dva sata...
    Ps. trenutno mu kapam Epsumisan, al ko ce znat jel to stvarno pomaze ili crijeva pomalo sazrijevaju..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    03. Veljača 2020. 11:07

AnnA

https://www.google.com/search?q=diaper+bag+lequeen&client=safari&hl=en-hr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwidgYiAjLXnAhUl-yoKHWdYC7YQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=375&bih=553#imgrc=qWp2Y8M7FN0J7M

Evo ovaj

I ja imam takvu 😁 Jos je prazna, ceka prvi izlazak...ali mislim da ce biti dobra 😀

L 💛

03. Veljača 2020. 11:38

Grizli deveti ti je dan... skok u razvoju 
    Mrgud ja sam s wishanarucila torbu zapelene za 100kn i super je
    Moj je mali bio dugo u bolnici k naravno da ih tamo nisu uspavljivali tako da ja njeganakon hranjenja stavim da podrigne i spustim u krevetic. Ako se buni samo ga u krevetu tapsam i on zaspi. Ako i malo zaplace dam mu pusu i dragam ga u krevetu i eventualno dudu no ne dizem ga. I on se sam uspava. U rijetkim lucajevima ga uzmem na sebe, uspavam i prebscim u njegov krevet. Ne vidim apaolutno nista loseu tome. Takoder kroz dan mi vecinu vremena spava u kolicima. Danas smo se vec prosetali 7 km i sad mirno spava, nadisaovse svijezeg zraka :-)

03. Veljača 2020. 11:38

DeeSB

AnnA

https://www.google.com/search?q=diaper+bag+lequeen&client=safari&hl=en-hr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwidgYiAjLXnAhUl-yoKHWdYC7YQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=375&bih=553#imgrc=qWp2Y8M7FN0J7M

Evo ovaj

I ja imam takvu 😁 Jos je prazna, ceka prvi izlazak…ali mislim da ce biti dobra 😀

E takvu sam na wishu s postarinom 100 kn platila

Valkris
    03. Veljača 2020. 11:46

Jutro curke.. 
    Cini se da nismo iskoristile super datum 
    Ja danas pregled, nadam se da sam otvorena malo više od jednog prsta 🙈🙈
    Meni je CTG prosli tjedan bilježio trudove koje nisam osjetila-- Tako da, Samojed, bas mi je cudno da te ne stavljaju na ctg a prešla si i termin :/ svakako ih pitaj
    Torbu sam dobila uz kolica (peg perego) ima puno pretinaca i cini se da ce bit ok, a dobili smo i niveinu onu plavu isto s puno pretinaca, pa cemo vidjet koja ce nam biti bolja..

samojed
    03. Veljača 2020. 12:05

Damnarexx da doslovno se raspadam evo sad sam radila malo po kući i evo jedva sam legla bas se raspadam al čisto sumnjam da se to nešto pokreće 
    Nadam se da će se i tebi pokrenut i svim curama koje čekaju 
    Valkris stvarno je i meni to čudno od početka ali kad sam vdiejla da svima tako onda nisam ništa pitala ali ipak sutra ću da pitam evo vidiš ovako nam urade 

• Nita9999
    03. Veljača 2020. 15:02

Moj CTG očitava neke trudove koje ja ne osjetim, doktorica odmah pitala kao jel sigurno ne  osjetim kakva stezanja, a ja ništa.
    Mada je i ona rekla kao pošo sam zatvorena, ništa to ne znači, ali eto, vidjet ćemo kako će biti dalje... 
    Sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.