Ides Eleonoris braaavoooo!!!!! Cestitam ti od srca 🤗❤️🤗❤️
Lavice kako mi je drago procitati ovako dobar post 😘😘😘
Jos pogotovo kad vidim da si raspolozena za zaj… 😉🤭… Skupila, skupila noge, ne mrdam s kauca do petka. 😁
Ima li smisla da vodimo listu pregleda? Ima nas stvarno malo a pregledi su nekima svaka dva dana cak ili cekamo bebace svaki cas kod nekih… Al ako treba ja ju preuzmem taj cas… Recite jeste za listu ili se pratimo ovak samo?
Sto se mene tice, ne treba :)
Cure mi smo isprobali pampers, babylove, lumpilu i sad zadnje bebywell iz bipe i one mi uopće ne propuštaju..pa ću njih nastavit kupovati. Moj već koristi br. 3, od 4 do 9kg.. Više mi paše da su malo veće nego na knap, tada manje propuštaju definitivno.. Pampersice mi imaju lijep dizajn ali meni svaki put promočile.. Lumpilu i babylove su mi također bile ok.. Mislim probati još violetu. To sve ima veze i sa brojevima, dizajnom i sa građom bebe. Ovaj moj malac je imao uske bokove kad se rodio, a sad je dobio guzice i mišelin nogice..3.mu malo ima lufta ali mi ne promoči uopće..
Zna li netko jel Eleovit D3 idu na recept?
url=https://lilypie.com]
Damnarexx nisu mi nista spominjali. Rekli su nek dobijem trudove i dodjem hahaha
Pitat cu sve u ponedjeljak.
Petra, ma i ja mislim da ne treba 😃
mala jabi sad i 12 u komadu odspavala da mogu
Ja sam u trudnoci dobila 4 kg a nakon poroda imala -1 kg. Sad kad se izdajam nenormalno jedem ali se ne debljam. To je meni jako cudno jer sam inace podlozna debljanju.
Ova izdajanja su mi u pocetku bila koma no sad su mi ok. Navikla sam vec. Rekla mi u srijedu patronazna da ga sad opet pokusavam stavljat na cicu. Te patronazne mi nekad bas idu na zivce. Pije moje mlijeko, lijepo jede i dobio je u dva tjedna 540 g… ali ne… ona veli da mora na cicu. Nije mi jasno zbog cega? Da pocinje manje jest? Te patronazne nekad govore neke stvari bez razmisljanja. I meni bi bilo lakse da cica i probala sam no NE IDE. Svaki put iznova to moram objasnjavatiDrugi cu joj put rec da cica da ne moram opet objasnjavati
Meni ti je moja patronažna rekla da je mlijeko iz dojke "živo", a kad ga izdojimo da je "mrtvo".. Sad nemam više ni živo ni mrtvo.. Drž se ti te izdajalice, a njoj reci da dojiš.. Do kad će ti dolazit patronažna?
Ja sam znanstvenica... kod mene prolszi samo empirijski nutrtivna vrijednost
Ma ja sam zvala patronaznu da mi dode svaka dva tjedna izvagat malog. Bila mi u pocetku dolazila druga koja je bila ok... ova sad je samo od koristi da vaze
mala jabi sad i 12 u komadu odspavala da mogu
Ja sam u trudnoci dobila 4 kg a nakon poroda imala -1 kg. Sad kad se izdajam nenormalno jedem ali se ne debljam. To je meni jako cudno jer sam inace podlozna debljanju.
Ova izdajanja su mi u pocetku bila koma no sad su mi ok. Navikla sam vec. Rekla mi u srijedu patronazna da ga sad opet pokusavam stavljat na cicu. Te patronazne mi nekad bas idu na zivce. Pije moje mlijeko, lijepo jede i dobio je u dva tjedna 540 g… ali ne… ona veli da mora na cicu. Nije mi jasno zbog cega? Da pocinje manje jest? Te patronazne nekad govore neke stvari bez razmisljanja. I meni bi bilo lakse da cica i probala sam no NE IDE. Svaki put iznova to moram objasnjavatiDrugi cu joj put rec da cica da ne moram opet objasnjavati
Meni ti je moja patronažna rekla da je mlijeko iz dojke "živo", a kad ga izdojimo da je "mrtvo".. Sad nemam više ni živo ni mrtvo.. Drž se ti te izdajalice, a njoj reci da dojiš.. Do kad će ti dolazit patronažna?
Ja sam znanstvenica… kod mene prolszi samo empirijski nutrtivna vrijednost
Ma ja sam zvala patronaznu da mi dode svaka dva tjedna izvagat malog. Bila mi u pocetku dolazila druga koja je bila ok… ova sad je samo od koristi da vaze
🤣🤣🤣🤣🤣 Ma nek onda važe
Lavice 20 izdajalica, fotelje, teški relax.. da sam znala došla bi se kod vas izdajat..možda bi imala u startu 60ml za 45min izdajanja a ne 15🤣
Eleonoris čestitam od💖
Da se osvrnem još na presvlačenje.. Moj malac u početku je urlao kad bi ga presvlačila, tako da sam morala uvijek poslje hranjenja jer bi u kombinaciji sa gladi bilo neizdrživo.. A sad baš voli kad ga presvlačim tako da uspijem i prije hranjenja to obavit. Poslje hranjenja ne mogu odmah jer previše bljuca.. Mogu tek nakon nekog vremena.
Nasty vidis da meni ni to ne pomaze🙈
Kad smo kod kila, zatrudnila sa cca 68,ili 67.5🤔 isla roditi sa 78, jucer se vagala -8 kg.. znaci jos dvije lufta a pozeljno bi bilo -4.
A pelene vam jako o gradji bebe ovise. Nama s prvom Babylove DM i Puffies najbolje a od Pampersa je dobivala uzasan osip... a i one zelene smrde za poludit,bar meni.
Lavice super za malca...🤞 da ste cim prije doma.
Stelle rekla bih da da jer nama ih je pedijatrica pustila u ljekarnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji