ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    31. Siječanj 2020. 19:29

Stelle123

Zna li netko jel Eleovit D3 idu na recept?

Idu! 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• piba7
    31. Siječanj 2020. 19:31

Stelle123

Idu i nema nadoplate. 
    Cure koje ste krenule s kapima, jel vam izazivaju grceve kod beba? Mi smo ih jučer dobili od pedijatrice i strah me počet ih davat da ne krene opet s grcevima.
    Što se tiče pelena, nama su se najbolje pokazale pampersice. Violeta - previše je cvrst cicak i teško ga je odlijepiti kad se pelene stavljaju. Baby love su nam propustile više puta. Pampersice su najmekse i najlakše ih je staviti i nisu nam ni jednom pustile.
    Još smo probali neke Happy pelene (kupljene preko Bauerfinder web shopa). One su isto nekako previše tvrde, kao da su grube prema guzi. 
    Imamo još za isprobati Libero koje smo dobili na poklon.

mrgud_zg
    31. Siječanj 2020. 19:45

Eleonore cestitam!! Super iskustvo! Uzivajte 🎉
    Lavice izvrsne vijesti, cestitam!! 💪 mali lavic se sa svim izborio. Svaki cas cete vi kuci 🎉
    Od pelena su meni najvise propustale babylove. Ko da su mu premale. Bebac ocito ima prcastu guzicicu pa su mu preniske 😂. Imam jos paket i pol pampersica a sljedeci vikend nam je vaganje pa necu nis sad kupovat jos pa cu za veci broj isprobat jos kaj ima od ponude
    Ps. Cure iz zg, kak vi oblacite bebace za setnje? Ne danas kad je 16 stupnjeva, al ovih dana?

31. Siječanj 2020. 19:59

Danas mi iz firuma bas pozitiva vibra  Eleonoris cedtitke! Lavice super da sve ide na dobro 
    Ja kavu pijem i to do 3 salice dnevno iako dojim. Takoder ne mogu nikako povuci crtu izmedu moje hrane i grceva kod malog. Rekla bi da ne utijece.
    Pelene... mislim da odabir ovisi i o građi bebe. Meni su sve ok (Pampers PC, Mullerove, Lupilu, Hipp) osim babylove koje su mom malcu preplitke, a meni na osjecaj nekako plasticne. Nisam primijetila da ni jedne premacu no kad malom tokom presvlacenja ne stavim pišu prema dolje zna se smočiti jer piški prema gore. Također ako su neofgovarajuci broj premacu. Uglavnom, ja kupim pelene koje su na akciji da i malo isprobam razne. Ionako ga svaka 3h presvlacim. Kad bude veci i kad cu rijeđe mozda cu vidjet vecu razliku među brandovima pelena.

Grizli
    31. Siječanj 2020. 20:06

Eleonoris cestitam na bebici. Stvarno brz porod. Nek je i oporavak takav.
    Za pelene ja sam do sad probala samo violata to su nam u rodilistu dali i koristili pa sam isprobala i ok su, al sad doma prva krenula sa chicco pelenama. Mojoj su super jer su ocito dizajnirane za mrsavce. Uze su od svih ostalih pa joj pasu. Imam doma 6 vrsta pelena za isprobati 🙈 tako da sad imamo testiranja doma. 

Simbalija
    31. Siječanj 2020. 20:08

piba7

Stelle123

Idu i nema nadoplate.
    Cure koje ste krenule s kapima, jel vam izazivaju grceve kod beba? Mi smo ih jučer dobili od pedijatrice i strah me počet ih davat da ne krene opet s grcevima.
    Što se tiče pelena, nama su se najbolje pokazale pampersice. Violeta - previše je cvrst cicak i teško ga je odlijepiti kad se pelene stavljaju. Baby love su nam propustile više puta. Pampersice su najmekse i najlakše ih je staviti i nisu nam ni jednom pustile.
    Još smo probali neke Happy pelene (kupljene preko Bauerfinder web shopa). One su isto nekako previše tvrde, kao da su grube prema guzi.
    Imamo još za isprobati Libero koje smo dobili na poklon.

Mi smo jučer krenuli sa D3 do sada sam davala K1D3 pa je pedijatar rekao da sad možemo samo d3. Jučer je bila nervoznjikava i malo se grčila, ali mislim da sam ja kriva jer sam jela hobotnicu, a i zadnji put je malo grintala na nju. Danas je okej, ne primjetim da je nešto muči.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lorena94
    31. Siječanj 2020. 20:10

Nasty

Stelle123

Laviceja sam radila urinokilturu 10-ak dana nakon poroda zbog boli u mjehuru i dali su mi terapiju.
    Nasty jeste li bili na UZV kukova, jel to jos na Krizinama?

Draga, nemam ti blagog pojma. Nas pedijatrica još nije poslala na uzv kukova, samo nam je rekla za vježbice.. A idemo uskoro u neuropedijatra i na pregled vida, pa opet u pedijatrice jer puni 2 mj. Pretpostavljam da će mi onda dat i tu uputnicu..
    Sarita čestitam od💖, brz oporavak, uživaj s bebicom!
    Lorena pa to je mrvica mala, uskoro ide u pedijatra na prvi pregled? Mi koristimo espumisan i biogiaiu za grčeve..Sretno!

Mrvica koja bi i mene pojela kad je gladan... Danas preko 600 ml popio na bocu a di je noć još! 

• mom12
    31. Siječanj 2020. 20:19

Ja se zeznila za pelene...nakupovala jedninicu i nesto dvice od pampersa...tako da nisam nista probala jos...a di imaju te od chica pelene...i od hipa...prvi put cujem...i od kad idu samo d3 kapi...i jel k1d3 do 3mj?

Omerta
    31. Siječanj 2020. 20:35

Čestitke Eleonoris na ekspresnom porodu!!! 🎉👏
    Cure u terminu, sretno, da krene vec jednom!! 🤞🤞🤞
    Danasnji ctg uredan, nema trudova.. ali ima mrvu pomaka od prosli put pola prsta vise otvorena, ako sam dobro shvatila doktoricu, znaci skooooro dva. Valjda su pomogle nesto i te povremene bh kontrakcije. I rekla mi je da samo sto vise hodam... 
    Bas je bio brzinski pregled opet.. osim sto smo cekale sat i pol da se zena pojavi.. navodno su popravljali ili mjenjali prozore u ambulanti.
    I pitanjce, malo prije primjetila rozasti iscjedak na ulosku.. to bi trebalo biti normalno nakon pregleda? Iako, nije uopce bila gruba.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    31. Siječanj 2020. 20:43

Ps: Lavice, divne vijesti!!! 🙏  Mali lavic odlicno napreduje! 👏👏👏

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.