ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    31. Siječanj 2020. 14:42

Losa malac utrostrucioo tezinu odlicno Bogu hvala to je najbitnije
    Beba ja dobila skoro 25 kg u trudnoci a povratku kuci je bilo 10 manje. Od tog dana skoro svaki dan imam 20 dkg vise a stvarno ne jedem puno tako da sam i ja u soku. Trenutno sam na tezini kao i u 9mj trudnoce 🙄🤐. Razmisljala sam o pustim djetama ali nemogu jer dojim. Valjda ce se to brzo izregulirat mozda je jednostavno hormonalni disbalans.
    Lavice jako mi je zao za bebaca ali glavno da sve prode u najboljem redu. Treba imati pozitivan stav jer oni sve osjete. Kad bilo mislim na tebe i nadam se da ce sto prije bebac ozdravit ♥️
    Grizli jedino ness i bezkofeinsku ja pijem. Neki dan popila 2 nessice nije mogao zaspat navecer. Mozda se samo potrefilo ali necu vise riskirat.
    Nasty ni meni nitko nije spominjo pregled vida.
    Mrgud njemu su zasad najbolja violeta a nedao ti Bog da ga obrisem s pampers maramicama odma pocne urlikat ocito ga peckaju neznam sta da kazem.

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

MaRe
    31. Siječanj 2020. 14:50

mrgud_zg

Ajme deedee svaka cast za platnene 💪 meni to u teoriji zvuci predivno al jednostavno nemrem 🙈 al fakat svaka cast 😁

Potpisujem...mene nekad muka uhvati kad ga taman presvucem pa čujem di kaka 🤣🤣🤣 ne bi mogla s platnenima na kraj
    Mi smo isto na Pampera PC a kad  pređemo na 2 ću probati s Baby love. Upiskio mi se par puta al moja krivica je jer nisam dovoljno zategla pelenu.
    Grizli bez brige nece joj nista biti sto je odspavala 4 sata...ja #nemajka sam jednu noc tako ukomirana bila da sam ja bila uvjerena da je on sisao...sva sreca pa je mama tad bila tu da mi kaze da sam to valjda sanjala i da nije jeo nego je sad vrijeme 🤣🤣🤣
    Što se hrane tiče jedem sve normalno...isto izbjegavam grah i to al eto neki dan sam mahune jela i nisam primjetila da mu zasmetalo...pojedem kolicinski malo pa mozda zato.A sta kad su nas u bolnici sopali s graskom i sta ti ja znam cime sto kao dojilje ne bi trebale jesti.

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2020. 14:57

Evo i mene s pregleda.
    Isti nalaz kao zadnji put, a ja se ponadala da cu bit makar mrvicuuu vise otvorena posto sam bila aktivna.🤪
    1 prst otvorena, na ctgu dva truda ocitana (koje nisam osjetila). Iduci pregled je u srijedu na termin, i onda svaka 2 dana...ako dodem (nedaj boze) do 41+2 onda indukcija. Čep jos uvjek lagano ispada..i neka igre cekanja zapocnu🤦😂
    Samojed nista specijalno se ne desava osim tog cepa, i laganih menstrualnih bolova u preponama🤷 kod tebe? Kad ides na pregled?
    Lunica koliko si ti otvorena?
    .
    Na ostatak se nemam sta nadovezat🥴 osim da vam zelim sve glatko s bebicama🥰 i da Sarita cestitam!!

• Hani
    31. Siječanj 2020. 15:00

Nasty, evo ja cijelo jutro zovem za narucit se na kontrolu vida, nitko se ne javlja, vec 7 dana zovem. Ne bih ga ni ja rado vucarala po bolnici bezveze.
    Di je neuropedijatrija? Tamo treba osobno doci za narucit se. 

Nasty
    31. Siječanj 2020. 15:02

Stelle123

Nasty u koga ste vi? Nisam cula da bebe salju na pregled vida, jedino mozda jer je prerano rodjen. Moja pedijatrica ne salje na preglede ako ne vidi neku indikaciju, ona je stara skola, tj. ne vidi neke koristi od pustog pregledavanja i kaze da se prije dica nisu toliko pregledavala pa su svi vise manje dobro ispali. Ja sam njega privatno odvela u neuropedijatrice u polikliniku Pediatri jer mi se cini da je malo mlohav, al za sada je rekla da je sve dobro. Vazno je rano pocet vjezbat ako nesto odstupa. A i mi smo za kukove naruceni 13., al srecom popodne pa valjda nece biti prevelika cirkulacija ljudi.

Nama je na otpusnom pismu stajalo pregled vida i kod neuropedijatra, jer je ranije rođen, srela sam još neke mame s neonatologije u čekaonici pa pretpostavljam da im je to protokol, pa mi je pedijatrica zato i dala uputnice.. A za kukove mi nije ništa spominjala još.. Ni za to drugo cjepljenje, i bolnici je primio prvo.. A za vid je bio jednom pa nam je dr. rekla da dođemo za mjesec dana opet al kao sve je u redu pa ću malo odgoditi. A u neuropedijatra smo naručeni u 5.2. u bolnici. Al njemu je motorika stvarno super da kucnem o kakvo drvo.. 

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 15:03

Kad se hvalimo s #nemajka trenucima. Ja njoj jučer na svakom hranjenju njuškam pelenu i kao ne smrdi mi i.. i oko 2 ona vrišti i vrišti i ne mogu je smirit a najela se i nema grčeve...i pogledam u bilježnicu jer si pišem kad je jela i popisane/pokakane pelene, ja ju glupača uopće nisam presvukla od 17 popodne, njoj je sirotoj ona pelena bila namočena od vrha do dna 😩😩
    A danas.. neće izdojeno mlijeko i neće i neće i neće i kaže mi šogi, pa šta bi ti pila ledeno?. A meni bed, apsolutno mi nije palo na pamet, ugrijala u banjamariji, popila sve i trazila još cicu nakon... 🙈
    A bit će toga još vjerojatno, brizna djeca s nama koje nikad bebu nismo vidjele izbliza 😂

[/url

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 15:07

Joj damnarexx suosjećam 😄 tako je meni bilo.. nema sta nisam izmisljala, i svaki pregled isto.. i na porod sam došla samo dva prsta otvorena.. nadam se da ćeš se otvorit i da će nešto krenuti, a i ako ne da prođe bezbolno kao meni 🤞

[/url

Nasty
    31. Siječanj 2020. 15:09

Hani

Nasty, evo ja cijelo jutro zovem za narucit se na kontrolu vida, nitko se ne javlja, vec 7 dana zovem.Ne bih ga ni ja rado vucarala po bolnici bezveze.
    Di je neuropedijatrija? Tamo treba osobno doci za narucit se.

Hani, da baš ih je teško dobiti.. Ja sam se naručila isto telefonski, čini mi se da sam ih dobila negdje pred kraj radnog vremena oko 13, tako nešto. Neuropedijatra ti je na firulama, ulaz lijevo od hitne pa ideš ravno dok ne prođeš most pa u prizemlje. Meni je pedijatrica zabilježila online prvi slobodan termin koji je bio tek u 5.mj. Pa mi je savjetovala da odemo tamo sa otpusnim pismom i njenom uputnicom i tražimo raniji termin jer je na otpusnom rok mjesec-mjesec ipo dana. Meni je muž otišao i naručili nas ranije. 

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2020. 15:16

DeeDee

Joj damnarexx suosjećam 😄 tako je meni bilo.. nema sta nisam izmisljala, i svaki pregled isto.. i na porod sam došla samo dva prsta otvorena.. nadam se da ćeš se otvorit i da će nešto krenuti, a i ako ne da prođe bezbolno kao meni 🤞

Joj nadam se tvom porodu😁💪😂😂 koliko si ti ono prenijela? 2-3 dana?

Lunica
    31. Siječanj 2020. 15:16

damnarexx

Evo i mene s pregleda.
    Isti nalaz kao zadnji put, a ja se ponadala da cu bit makar mrvicuuu vise otvorena posto sam bila aktivna.🤪
    1 prst otvorena, na ctgu dva truda ocitana (koje nisam osjetila). Iduci pregled je u srijedu na termin, i onda svaka 2 dana…ako dodem (nedaj boze) do 41+2 onda indukcija. Čep jos uvjek lagano ispada..i neka igre cekanja zapocnu🤦😂
    Samojednista specijalno se ne desava osim tog cepa, i laganih menstrualnih bolova u preponama🤷 kod tebe? Kad ides na pregled?
    Lunicakoliko si ti otvorena?
    .
    Na ostatak se nemam sta nadovezat🥴 osim da vam zelim sve glatko s bebicama🥰 i da Saritacestitam!!

Prst otvorena, ctg reaktivan, voda bistra mlijecna, jedino sto mi je taj čep jutros ispao drugo se nis ne događa sto se trudova tice... A zasto bi te inducirali?, meni ovaj dr danas govori.. Pih 40 plus 5 to jos nije nis strasno... 😂😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.