Čestitke Eleonorisna ekspresnom porodu!!!🎉👏
Cure u terminu, sretno, da krene vec jednom!! 🤞🤞🤞
Danasnji ctg uredan, nema trudova.. ali ima mrvu pomaka od prosli put pola prsta vise otvorena, ako sam dobro shvatila doktoricu, znaci skooooro dva. Valjda su pomogle nesto i te povremene bh kontrakcije. I rekla mi je da samo sto vise hodam…
Bas je bio brzinski pregled opet.. osim sto smo cekale sat i pol da se zena pojavi.. navodno su popravljali ili mjenjali prozore u ambulanti.
I pitanjce, malo prije primjetila rozasti iscjedak na ulosku.. to bi trebalo biti normalno nakon pregleda? Iako, nije uopce bila gruba.
Omerta ja sam nakon svakog pregleda od 36 tt pa do kraja, krvarila nakon pregleda.
Eleonoris cestitam :)
Lavice bas preeeedivne vijesti :)
Petra nadam se da cete sto duze ostati u komadu. Iako evo vec ste i vi u lijepim tjednima. Jos samo malo nek se strpe :)
Kod mene nema nikakvih pomaka. Uzasavam se indukcije. U utorak imam opet pregled pa vjerujem da ce mi tada reci koji je plan za dalje
Žemske, koliko često ste vi hranile bebice kad su se tek rodile, znači prvih par dana? I ako se neka izdajala, koliko po obroku? Ja sam sve više sigurna da je mojoj ovo što su mi preporučili previše..i ako je koja imala žuticu kako ste ih budile? Malo me počinje brinut to njeno spavanje
[/url
Mislim da nisam cestitala pa evo..Eleonoris čestitam i bas super zvuči porod 🎉🎉🎉
Mi smo isto od jučer krenuli s kapima ali nama je u startu dala samo D3 a te k1d3 smo izbjegli...mozda zato sto je primao terapiju kalcija u bolnici.
Omerta rekla bih da ti je to normalno nakon pregleda.
Drzim fige da vam se nešto pokrene. 🤞 Prst po prst i evo 10 prstiju 😁
Jedino Petra tebi drzim 🤞 da se malo smiri i da se curke strpe koji tjedan.
Žemske, koliko često ste vi hranile bebice kad su se tek rodile, znači prvih par dana? I ako se neka izdajala, koliko po obroku? Ja sam sve više sigurna da je mojoj ovo što su mi preporučili previše..i ako je koja imala žuticu kako ste ih budile? Malo me počinje brinut to njeno spavanje
Ja svog i u bolnici dok smo bili i sad doma budim svaka tri sata..tako su mi rekle u bolnici i tako sam nastavila i sad doma. Uvijek ga prvo presvucem i tako ga razbudim...a sad zadnjih 2-3 dana mu je neka fora da ceka dok ga krenem presvlacit da me pokaka 🤣🤣🤣 Rekla sam da cu pregacu morat poceti nositi. I kad se izdajam dobije 40-50 ml minimalno ma da ako hoce popije i više nekad.
Deedee ja svog ne budim. Znalo se desit vec u prvom tj kad smo dosli doma da odspava 4 sata u komadu, al zato ima faze nervoze kad bi jeo svakih sat. Patronazna je na prvom vaganju rekla da dok god dobiva da ga se ne mora budit cesce. A kad nam je bila zadnji put, inao je 3 tjedna i tad je predlagala da probam po noci doc do tog da odspava 4-5 sati (da mu pojacam zadnji obrok prije spavanja). Tak da ja mislim da dok napreduje, ima pokakane pelene, da su to malo pretjerivanja s budenjem. Al naravno, svak ce po svom 😉
Kad sam rodila trazila sam mamu svoju radosnicu, i bas kako mikio kaze, dobili smo batak s prvim zubom. Ja jela bananu s 3 mj. I nitko me nije budio po noci. A eto me. Zdrava odrasla osoba 🙈
E i kako je losha danas rekla 🙊 ja ne znam kako ljudi koji ne koriste dudu umiruju svoju djecu 😊😁. Totalno potpisujem 😊. Mi cak imamo 3 koje cirkuliraju jer ak ju pljune da ne moram trcat prat 😂 #nemajka 🙈
Ja svog i u bolnici dok smo bili i sad doma budim svaka tri sata..tako su mi rekle u bolnici i tako sam nastavila i sad doma. Uvijek ga prvo presvucem i tako ga razbudim…a sad zadnjih 2-3 dana mu je neka fora da ceka dok ga krenem presvlacit da me pokaka 🤣🤣🤣 Rekla sam da cu pregacu morat poceti nositi. I kad se izdajam dobije 40-50 ml minimalno ma da ako hoce popije i više nekad.
Pa tako cu i ja jer ovo je fakat previše. Meni su u bolnici rekli svakih sat i pol?! A patronazna mi je rekla 2, 2i30 ali da pratim kako pita. A ona brizna ne pita nego je ja silim i otprilike svaki drugi podoj nije hranjenje nego ju tjeram i na kraju se izbljuca. Npr. nahranim je u 10, pojede 50ml + cica malo, probudim je u 12, pojede 10ml na jedvite jade, probudim je u 14i30 pojede 40 + cica malo, probudim je u 17, pojede 50ml al izbljuca sve..
Karikiram taj malo ali taj princip, imam osjecaj da joj je taj svaki drugi ili svaki treći doslovno viška.
A pokakanih i popišanih pelena milijun. 4-5 pokakanih, od toga jedna bude baš jako, i svako svako presvlačenje popišana pelena.
[/url
Deedee ja svog ne budim. Znalo se desit vec u prvom tj kad smo dosli doma da odspava 4 sata u komadu, al zato ima faze nervoze kad bi jeo svakih sat. Patronazna je na prvom vaganju rekla da dok god dobiva da ga se ne mora budit cesce. A kad nam je bila zadnji put, inao je 3 tjedna i tad je predlagala da probam po noci doc do tog da odspava 4-5 sati (da mu pojacam zadnji obrok prije spavanja). Tak da ja mislim da dok napreduje, ima pokakane pelene, da su to malo pretjerivanja s budenjem. Al naravno, svak ce po svom 😉
Kad sam rodila trazila sam mamu svoju radosnicu, i bas kako mikio kaze, dobili smo batak s prvim zubom. Ja jela bananu s 3 mj. I nitko me nije budio po noci. A eto me. Zdrava odrasla osoba 🙈
E i kako je losha danas rekla 🙊 ja ne znam kako ljudi koji ne koriste dudu umiruju svoju djecu 😊😁. Totalno potpisujem 😊. Mi cak imamo 3 koje cirkuliraju jer ak ju pljune da ne moram trcat prat 😂 #nemajka 🙈
Pa meni to zvuči puno razumnije ne znam. Ovako kao da je tovim...
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji