Ja neznam dal su ovo preveliki razmaci za jest i prekratki..danas u nas opci poremecaj sa hranom...dakle sinoc sam joj dala jest oko ponoc...pa je jela jutros oko 6...pa se probudila oko podne ipo...pa je trazila oko 2ipo al sam sacekala do tri...pa je zaspala oko 4 pa jela oko 7ipo...pojede oko 140...
Eh cure moje danas bila na pregledu kaže zatvorena skroz :( samo nešto uloziva za prst al to kao nije otvorena već nez ni ja pojasnio mi je ugl zatvorena :( kao do četvrtka čekamo onda ako ništa trebam na komisiju pa da vidimo da li indukcija ili sta
Meni stvarno nije jasno znači kosti mi se razdvajaju sve me boli ledja stomak konstantno a da još ništa ne pokreće se od kad me je danas pregledao zdjelica me ne prestaje boliti evo jedva ustajem i sedam patuljaka kontam možda se sta pokrene evo pojela sam veliku konzervu ananasa nadam se da će se nešto pokrenuti
Eleonoris cestitam na bebacu 🎇🎊🎇
Deedee ka sam bila ful opterecena do prvog vaganja. Dosla bi mi svekrva on bi njoj na rukama uzivao i spavao. A ja ludila, kao moramo ga budit. Ona mo nije dala 🙈. Na kraju i bolje da nije. I kad sam na vagi vidla da je sve ok prestala sam se opterecivat. Sad dosovno jede kad trazi. A vidim da raste jer mi je bas na ocigled prerastao prvu robicu. I sad sam sretna kad kad odspava 4 sata u komadu 🤪😁😊
Deedee ja svog ne budim. Znalo se desit vec u prvom tj kad smo dosli doma da odspava 4 sata u komadu, al zato ima faze nervoze kad bi jeo svakih sat. Patronazna je na prvom vaganju rekla da dok god dobiva da ga se ne mora budit cesce. A kad nam je bila zadnji put, inao je 3 tjedna i tad je predlagala da probam po noci doc do tog da odspava 4-5 sati (da mu pojacam zadnji obrok prije spavanja). Tak da ja mislim da dok napreduje, ima pokakane pelene, da su to malo pretjerivanja s budenjem. Al naravno, svak ce po svom 😉
Kad sam rodila trazila sam mamu svoju radosnicu, i bas kako mikio kaze, dobili smo batak s prvim zubom. Ja jela bananu s 3 mj. I nitko me nije budio po noci. A eto me. Zdrava odrasla osoba 🙈
E i kako je losha danas rekla 🙊 ja ne znam kako ljudi koji ne koriste dudu umiruju svoju djecu 😊😁. Totalno potpisujem 😊. Mi cak imamo 3 koje cirkuliraju jer ak ju pljune da ne moram trcat prat 😂 #nemajka 🙈
Pa meni to zvuči puno razumnije ne znam. Ovako kao da je tovim…
Pa bas..kao da ju sopas..to je stvarno cesto i kratko razdoblje izmedu hranjenja.Sad ne znam dali su ti to zbog zutice rekli tako cesto ali kako Mrgud kaže...ako napreduje i ima mokre pelene sve je ok..meni mama stalno govori da kad bude gladan ce se probuditi..i tako i je...krene se sam lagano buditi kad mu je vrijeme. Evo sad u 11 treba jesti i vec ga cujem kako se pocinje meskoljiti. :)
Samojed sedam patuljaka 🤣🤣🤣
ove zadnje bebe se bas ne daju vanka..fino im unutra..cekaju proljeće 😊 Jesi oprala prozore? 😋
Ma super ste cure hvala vam, probat ću sa svaka 3 sata do prvog kontrolnog vaganja idući tjedan pa odlučiti prema rezultatima dalje. Btw, mrva ne zna matematiku na mamu i misli da je danas treći dan tako da od jedno 14 popodne vrišti, stenje, uzdiše, grči se, tim više me danas duša boli probudit je kad se napokon umiri
[/url
Thinkpink1 hvala draga na brizi, mislim se neces na mojoj temi procitat odg, pa da ovdje odg. Ugl. trudovi su bili lazni iako su bili jako bolni. Cx T oblik 38mm uloziv za vrh prsta. Velim ja dr. pa ja cu presisat sve termine termina 🙈😂 Svi ostali nalazi po skolski 😉, sad sam se bas opustila.
Lavica 👍🏻 za malca, neda se on 💪🏻💖
Sarita i Eleonoris čestitam na bebicama🌹🌹❤️❤️Lavice, nek brzo djeluje terapija da bebica bude bolje🥰🥰..
Puno ste pisale, pa ne znam tko je šta pisao..ali..za višak kilograma, jedva čekam proljeće, pa ću kolica i po malu pješice u školu.. Nešto će valjda otići.. Ovako se bas loše osjećam.. Kad sjednem i trbuh mi se preklopi.. Muka mi je!!
Pelene.. Ja se otprije držim Pampers Premium Care.. Ostale Pampersice mi ne valjaju.. Probala sam sve druge pelene i nekako svake imaju manu.. Pampers PC su mi najbolje jer kad skidam pelenu, vidim da je guza suha, npr. Beauty Baby kad joj stavim.. Uopće ne upijaju i to se vidi na koži.. Svakako ju presvlacim svakih dva sata, a po potrebi i češće, jer ne trpim da je imalo mokra..
Papanje.. Ja nikad nisam budila bebe da jedu.. Tako ni ovu sad.. Na početku je jela svakih sat vremena, sad svakih tri sata, a preko noći nekad spava i duže u komadu.. Nekako se ne mogu zamisliti da ju probudim da jede.. Druga stvar je ako beba ne dobiva na težini ili nešto, pa ju se mora udebljati.. Ali, ako je sve ok.. Ja ne budim😊cure koje ste u terminu.. Sretno da se što prije pokrene💪😄cure koje još niste u terminu, odmarajte ☺️☺️.. A ovima sa dojenjem i grčevima, ne dajte se, samo strpljenja i bit će to ok.. Joojj... Gledam koliko sam napisala.. Da se barem od pisanja može smršaviti.. Crkoh gladna, odoh jadna probati zaspati samo da ne jedem😄😭laku i mirnu noć svima❤️
Žemske, koliko često ste vi hranile bebice kad su se tek rodile, znači prvih par dana? I ako se neka izdajala, koliko po obroku? Ja sam sve više sigurna da je mojoj ovo što su mi preporučili previše..i ako je koja imala žuticu kako ste ih budile? Malo me počinje brinut to njeno spavanje
Normalno je da spava zbog zutice. Ja sam ga budila svako 3 sata iako je preporuka bila cak i manje, al bilo je nemoguce jer dok bi ga prominila i nacicala prosao bi sat. Cekas onu fazu REM-a kad se pocnu malo micat, treptat ocima i slicno pa na presvlacenje. Kad osjeti vodu po guzi se probudi. Nahranis i vrati se spavat.
url=https://lilypie.com]
Hvala stelle i tebi. Evo čini mi se da ovo super funkcionira, treba nekad slušati sebe (i imati podršku s foruma 🖤). U 22i40 je sama trazila papat, probudila sam je nakon 3 sata s tim da je bila u REM-u ili polubudna i neš njurgala već. Čim sam je digla otvorila oke (to je u onoj drugoj varijanti znalo potrajati do sat vremena) i tražila cicu, čak je probala bez šeširića povući.. papale malo cice i onda još 40ml, presvukle se bez drame i onda maženje 🥰
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji