ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    31. Siječanj 2020. 15:30

Nasty

Nama je na otpusnom pismu stajalo pregled vida i kod neuropedijatra, jer je ranije rođen, srela sam još neke mame s neonatologije u čekaonici pa pretpostavljam da im je to protokol, pa mi je pedijatrica zato i dala uputnice.. A za kukove mi nije ništa spominjala još.. Ni za to drugo cjepljenje, i bolnici je primio prvo.. A za vid je bio jednom pa nam je dr. rekla da dođemo za mjesec dana opet al kao sve je u redu pa ću malo odgoditi. A u neuropedijatra smo naručeni u 5.2. u bolnici. Al njemu je motorika stvarno super da kucnem o kakvo drvo..

A spomenila si vjezbice pa sam zato mislila.

url=https://lilypie.com]

Valkris
    31. Siječanj 2020. 15:30

Lunica

damnarexx

Evo i mene s pregleda.
    Isti nalaz kao zadnji put, a ja se ponadala da cu bit makar mrvicuuu vise otvorena posto sam bila aktivna.🤪
    1 prst otvorena, na ctgu dva truda ocitana (koje nisam osjetila). Iduci pregled je u srijedu na termin, i onda svaka 2 dana…ako dodem (nedaj boze) do 41+2 onda indukcija. Čep jos uvjek lagano ispada..i neka igre cekanja zapocnu🤦😂
    Samojednista specijalno se ne desava osim tog cepa, i laganih menstrualnih bolova u preponama🤷 kod tebe? Kad ides na pregled?
    Lunicakoliko si ti otvorena?
    .
    Na ostatak se nemam sta nadovezat🥴 osim da vam zelim sve glatko s bebicama🥰 i da Saritacestitam!!

Prst otvorena, ctg reaktivan, voda bistra mlijecna, jedino sto mi je taj čep jutros ispao drugo se nis ne događa sto se trudova tice… A zasto bi te inducirali?, meni ovaj dr danas govori.. Pih 40 plus 5 to jos nije nis strasno… 😂😅

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Cekamo........ 
    Znaci, nas koje smo imali visestruke operacije na maternici ne induciraju nego salju na carski? Onda to isto ide na 41+2?
    Isuse.. Meni je taj sluzni prestao ispadat. Nema nist. Samo menstrualni bolovi. 
    Dosta mi je hahahha

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 15:32

Damnarexx i ja ga svima vama koje ste još u komadu od srca želim 😁
    3 dana, da

[/url

PetraB
    31. Siječanj 2020. 15:54

Eto i mene s pregleda... Mozda ipak ne docekam uzv 13.2. doma 🙄
    Otvorena prst do glavice ove koja je vec skroz dolje. Za tjedan dana ponovno pa ce vidjeti idem li taj tjedan iza u bolnicu ili ce cekati 17.2. 🙈
    Al eto, ove zadnje kontrakcije ipak nekaj delaju, mamicu im.
    Lunice nije moguce da se pokrece nesto 🤣... Drzim fige da je to to sad i da zbavis to brzo i lako.
    Damnarexx i Valkris takodjer sreeetnooo... Da krene brzo
    Jao, kog sam zabravila 🙈 mozaaak mi ne raaadiii 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Lavice jos jednom 🤗😘❤️

url=https://lilypie.com][/url

Eleonoris
    31. Siječanj 2020. 15:57

Pozdrav svima!
    Evo htijela bih s vama podjelit svoje iskustvo.Ja sam rodila 26.01 svoju Amadeu,tesku 3500 grama i 51 dugacku.Prvorotka sam i doktori u bolnici su ostali u sok..rodila sam ekspresno.Uhvatili me trudovi u 5 ujutro,dosla u bolnicu,otvorena 5 prstiju,napravljen klistir,u radaoni sam jos sat vremena pricala sa babicom o zivotu😂..dosla mi doktorica probusit vodenjak i u 8 sati je stigla moja mrvica.U svega 3 tiska.Imam samo par savova iznutra.Sve je u 3 sata bilo gotovo,nije boljelo toliko i to mi je bas jedno veliko predivno iskustvo!
    Nadam se da ste vi dobro i sretno svima koje jos nisu upoznale svoje bebice.
    Bilo mi je drago pricat s vama❤😇

Lavica27
    31. Siječanj 2020. 16:06

Cestitam Eleonoris!
    Lunice navijam da krene a ti PetraB drzi noge skupa😂
    Inace cure ja sam presretna. Bakterije nisu bolnicke i maleni je super. Od jucer dobio 60 grama,sad smo na 3190:) I poceo frajer jesti 50ml a ja nemogu iscjediti vise od ,35ml iz obje za pola sata izdajanja... Drzala sam ga sad dva sata i srce mi je puno. Hvala svima sto mislite na nas!
    Hani ovdje je sve tako lijepo poslozeno. Imas izdajaliste,njihovih 20 izdajalica na raspolaganje, vec pripremljeno sve za dezinfekciju grudi, fotelju na razvlacenje...sve da se mama opusti. Frizidere,zamrzivace...ma na sve su mislili. 
    Oprostite ako puno o nama pricam al i ovo je ispusni ventil.
    Al vi cekalice kad sve u dva dana rodite😁😁🤞

• mom12
    31. Siječanj 2020. 16:07

miki0

Jao cure vi koje ste ostale medu zadnjima nedaju se te vase bebice van. 🙈 A imam osjecaj da smo sve druge prije rodile prije termina.
    Pelene… Meni su najbolje baby love, pampers mi je koma, a dobili na poklon valjda 5 paketa, a svaka druga joj procuri najcesce na leda. 🤦🏼‍♀️ Skuzila sam da koliko god stegnem da se olabavi oko struka i skliznu do pola guze. I jos ni imaju neki cudan miris tvornicki neznam kak bi opisala.
    Tako da sad stavljam te pampers dok smo doma i cesto ih mijenjam a preko noci i kad idemo van stavljam baby love cisto da ih potrosim.
    A ovih #nemajka poteza cemo sigurno imat redovito 🤪 kak ja kazem metoda pokusaj-promasaj 🙈🙈
    Grizli i moja je urlala na pocetku kod presvlacenja a sad je pocela gustat i najvise voli biti gola. Al mi isto kad ju skidamo smo ju prekrivali tetrom da joj nije sok i palilo je. I jos nesto sto nam je patronazna otkrila trik, s cim perete guze nek bude toplo, njima bude sok kad im hladnu maramicu stavite na guzu. Mi peremo toplom vodom i blazinicama, a izuzetno ako smo vani negdje maramice al uljne jer se one manje ohlade od vodenih.

A koji broj baby love pelena? One su manje po kilazi od pampersa?

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 16:09

Eleonoris

Pozdrav svima!
    Evo htijela bih s vama podjelit svoje iskustvo.Ja sam rodila 26.01 svoju Amadeu,tesku 3500 grama i 51 dugacku.Prvorotka sam i doktori u bolnici su ostali u sok..rodila sam ekspresno.Uhvatili me trudovi u 5 ujutro,dosla u bolnicu,otvorena 5 prstiju,napravljen klistir,u radaoni sam jos sat vremena pricala sa babicom o zivotu😂..dosla mi doktorica probusit vodenjak i u 8 sati je stigla moja mrvica.U svega 3 tiska.Imam samo par savova iznutra.Sve je u 3 sata bilo gotovo,nije boljelo toliko i to mi je bas jedno veliko predivno iskustvo!
    Nadam se da ste vi dobro i sretno svima koje jos nisu upoznale svoje bebice.
    Bilo mi je drago pricat s vama❤😇

Zakon! Ti si bila brža i od mene 😁
    Uzivaj s malenom i želim ti da se nastavi jednostavno i lako kako je i krenulo.

[/url

PetraB
    31. Siječanj 2020. 16:36

Ides Eleonoris braaavoooo!!!!! Cestitam ti od srca 🤗❤️🤗❤️
    Lavice kako mi je drago procitati ovako dobar post 😘😘😘
    Jos pogotovo kad vidim da si raspolozena za zaj... 😉🤭... Skupila, skupila noge, ne mrdam s kauca do petka. 😁
    Ima li smisla da vodimo listu pregleda? Ima nas stvarno malo a pregledi su nekima svaka dva dana cak ili cekamo bebace svaki cas kod nekih... Al ako treba ja ju preuzmem taj cas... Recite jeste za listu ili se pratimo ovak samo?

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    31. Siječanj 2020. 16:42

Lunica

damnarexx

Evo i mene s pregleda.
    Isti nalaz kao zadnji put, a ja se ponadala da cu bit makar mrvicuuu vise otvorena posto sam bila aktivna.🤪
    1 prst otvorena, na ctgu dva truda ocitana (koje nisam osjetila). Iduci pregled je u srijedu na termin, i onda svaka 2 dana…ako dodem (nedaj boze) do 41+2 onda indukcija. Čep jos uvjek lagano ispada..i neka igre cekanja zapocnu🤦😂
    Samojednista specijalno se ne desava osim tog cepa, i laganih menstrualnih bolova u preponama🤷 kod tebe? Kad ides na pregled?
    Lunicakoliko si ti otvorena?
    .
    Na ostatak se nemam sta nadovezat🥴 osim da vam zelim sve glatko s bebicama🥰 i da Saritacestitam!!

Prst otvorena, ctg reaktivan, voda bistra mlijecna, jedino sto mi je taj čep jutros ispao drugo se nis ne događa sto se trudova tice… A zasto bi te inducirali?, meni ovaj dr danas govori.. Pih 40 plus 5 to jos nije nis strasno… 😂😅

Ne znam zasto induciraju bas tada 🤷 ocito je to praksa na Merkuru.
    Valkris jesu ti spominjali carski do sada? Mislim da ne cekaju do tada (41+2)
    Eleonoris super iskustvo s poroda, blago ti se :) cestitam na malenoj👏😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.