Laviceja sam radila urinokilturu 10-ak dana nakon poroda zbog boli u mjehuru i dali su mi terapiju.
Nasty jeste li bili na UZV kukova, jel to jos na Krizinama?
Draga, nemam ti blagog pojma. Nas pedijatrica još nije poslala na uzv kukova, samo nam je rekla za vježbice.. A idemo uskoro u neuropedijatra i na pregled vida, pa opet u pedijatrice jer puni 2 mj. Pretpostavljam da će mi onda dat i tu uputnicu..
Sarita čestitam od💖, brz oporavak, uživaj s bebicom!
Lorena pa to je mrvica mala, uskoro ide u pedijatra na prvi pregled? Mi koristimo espumisan i biogiaiu za grčeve..Sretno!
Lavice super da ide na bolje
Sarita cestitam na malenoj bebici. Brz oporavak i da ste sretni oboje.
Lunica 👍💪 sretno... Da krene sto prije onda...
E sad ja vise ne znam tko je sto pisao pa cemo ovako
Stucanje... Neka je dobro napisala ne podrigne nego stuca. Moja beba niti jedan jedini put nije podigla nakon dojenja. Stavim ju na rame, probala i neki polozaj za naprijed sta je patronazna pokazala al nista, po pol sta ju drzim tako nista. Niti ne bljucne. Nego krene stucat nakon obroka. A jako glasno zna stucat kad treba kakati.
Caj… Mislim da me Nita pitala. Ja sam kupila u bio&bio caj za dojile Stelltee pise kutija zuto zelena. Malina meni nije pomogla, al mislim da ne bi nista pomoglo za otvaranje u mom slucaju.
Za aspirator... Ja stavim 1-2 kapi fizioloske u nosnicu i onda s njime usisam. Obicno ujutro jer se tokom noci nakupi smrkljica. Nema zacepljen nosic za sada.
Kilaza na porod dosla sa 72kg, doma dosla sa 66 kg. Dobro je bojala sam se da cu vise izgubiti s porodom. Sad samo da dalje ne gubim 🤞.
Vidila sam da se Nasty javila 👋... Nadam se da st3 sve dobro.
Moja navecer ima seansu jedenja, plakanja, jedenja i onda kad se valjda natrpa onda zaspe. Nocas je 4h u komafu odgulila i mi skupa s njom. Kad sam se probudila i vidila da je toliko proslo od hranjenja bila sma malo zbedirana da kako smo mogli zaspat al ona je tako fino spavala i onda posisala pp 15 min svaku cicu i opet nastavila jos 2.30h! Tako da sam nocas cak se i naspavala ok.
DeeDee za presvlacenje meni je kretala njurgat kad sam duze ju opresvlacila, pa sam uvela da ju pokrijem tetricom dok se ja izglistim i pomaze.
Cure koje dojite jel pijete vi kavu? Ja sam popila laganu bijelu kavu danas jer to je ocito jedina stvar koja meni pomaze da imam stolicu. A sad trenutno mi je to nocna mora. Patronazna mi je rekla da mogu kave piti tokom dana 1-2 salice ko i u trudnoci što je dopusteno. Al svugdje nalazim da kao za dojenje ipk ne. Ja si mislim da mi je bolje to nego lijekovi ili patiti se, al opet... kako vi stojite s kavom?
Sarita cestitke i brzi oporavak ti zelim!! Mauro, predivno! Dobrodosao 🥰🥰
Losa tocno to. Pa sjeti se nas ko klinaca, svi imamo sliku s pilecim batkom cim nam je prvi zub izbio a sad se sve postepeno uvodi 🙈 Ne da se mijenjaju unazad 30 god nego mene nekad i sad ljuti kaj doktori nisu uskladeni 🤦🏼♀️
🤣🤣🤣 S pilećim batkom čim nam je prvi zub izbio hahahaha.. Da, meni je mama pričala da je dohrana tada bila skroz uredu i spavanje cilu noć.. Kaže da nas nikad nije budila po noći ili hranila u snu, nego kad se probudimo.. Također hranjenje svaka 3 sata dnevno i kad je dojenje u pitanju. Danas je dojenje na zahtjev ili svakih sat vremena u trendu.. Al vjerojatno se to kasnije ustali s nekim normalnim razmakom, doduše nisam nikad došla nikad do te faze..
...izbrisalo mi sve😏...
Moj podrigne par puta, ali i stuca barem jednom dnevno.
Bilu kavu pijem svako treci dan, iako i moja patronazna kaze da mogu.
Aspirator i fizioloska? Po necijoj preporuci ili? Meni to patronazna nije spomenula pa ni ne koristim. 🤔
Laviceja sam radila urinokilturu 10-ak dana nakon poroda zbog boli u mjehuru i dali su mi terapiju.
Nasty jeste li bili na UZV kukova, jel to jos na Krizinama?
Je na krizinama…nas narucila ped..
Na onaj prvi ulaz lijevo? I nas je, nisam ni pitala gdje je. Tamo kad sam bila zadnji put bili su tako nadrkani, prostorije hladne kao led, doduse bilo je lito, ali ne vode bas racuna da su to bebe.
Mi smo naruceni 17.og…tako da jos nisam bila…al mislim da je u prizemlju..bila je ova med sestra objasnjavala al sam imala masu pitanja pa sam se ba to bazirala…ovo nisam zapamtila
Mom i ti si iz Splita?
Mi smo na križine išli na pregled vida na prvi kat čini mi se, isto totalno neprilagođeno za male bebe.. Djeca i odrasli kašlju, a mi i još dvoje roditelja s malim bebama čekamo s njima i ulazimo svakih 10 min na kapanje pa na kraju pregled.. Sad to opet moram, nekako ću probat to s pedijatricom odgodit zbog gripe.. Vid mu je uredan bio na zadnjem pregledu..nego je protokol valjda jer se vodi kao nedonošće..
Stelle123 i Mom jeste vi išle na pregled vida?
Lunice neka je krenulo, sretno!!!
Štucanje, moj malac štuca povtemeno, ne svaki dan.. Al bude sav nervozan dok ne isprdi sve što ima.. I isto tako kada redovno ne kaka, ajme..Danas je takav dan. Kad se pokenja i isprdi bude druga beba..
Podrigivanje.. Skužila sam da lakše podrigne ako radim pauze kod hranjenja. Nekad to bude u najčudnijim mogućim položajima, klasično na ramenu skoro nikad.. Stavim ga na rame okrenutog od mene i tada podrigne i kad ga položim na ruku okrenutog na stomak..
Jesam iz st sam...niko mi nije spominja pregled vida..ni u rodilistu niti pedijatrica...to teska koma onda u bolnici...jos se zarazit bez veze...a moja nekad podrigne nekad ne...odustala sam od toga ako nece nece...max je drzim deset min...jer ako podrigne onda odma podrigne ako nece onda je mogu drzat koliko ocu...jos je i promuckam kad je dugo nosam pa onda i bljucne...
A ja pijem kavu nisam kao prije al obavezno jednu dnevno...drugu mozda ponekad al izbjegavam...ubiti ponasam se kao i prije trudnoce al sve sad ograniceno...
Ja pijem i jedem sve normalno. Kavu skoro svaki dan. Ne jedem jedino grah, mahune i te stvari koje napuhavaju, i ne jedem limune i narance. Nisam primjetila da mu ista smeta. Ima povremeno problema s probavom al nisam to uspjela povezat s ni jednom hranom..
E cure, koje pelene koristite? Ja cu zvucat ko pravi snob, al meni su pampersice tolko bolje od svih ostalih. Probala sam jos baby love iz dma i lupilu. Pampersice su ful vislje i nekak ljepse upijaju..
Nasty u koga ste vi? Nisam cula da bebe salju na pregled vida, jedino mozda jer je prerano rodjen. Moja pedijatrica ne salje na preglede ako ne vidi neku indikaciju, ona je stara skola, tj. ne vidi neke koristi od pustog pregledavanja i kaze da se prije dica nisu toliko pregledavala pa su svi vise manje dobro ispali. Ja sam njega privatno odvela u neuropedijatrice u polikliniku Pediatri jer mi se cini da je malo mlohav, al za sada je rekla da je sve dobro. Vazno je rano pocet vjezbat ako nesto odstupa. A i mi smo za kukove naruceni 13., al srecom popodne pa valjda nece biti prevelika cirkulacija ljudi.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji