Eh cure moje danas bila na pregledu kaže zatvorena skroz :( samo nešto uloziva za prst al to kao nije otvorena već nez ni ja pojasnio mi je ugl zatvorena :( kao do četvrtka čekamo onda ako ništa trebam na komisiju pa da vidimo da li indukcija ili sta
Meni stvarno nije jasno znači kosti mi se razdvajaju sve me boli ledja stomak konstantno a da još ništa ne pokreće se od kad me je danas pregledao zdjelica me ne prestaje boliti evo jedva ustajem i sedam patuljaka kontam možda se sta pokrene evo pojela sam veliku konzervu ananasa nadam se da će se nešto pokrenuti
Eleonoris cestitam na bebacu 🎇🎊🎇
Ajme i ja sam se najela zadnja dva dana ananasa kao nikad u životu 😁😁
Drzim fige da se pokrene 🤞
[/url
Pozdrav iz nocne 😁 moj je trenutno u fazivristanja usred jela 🙄 oknekad se desi da se zagrcne il nes pa dizem na podrigivanje, alnekad krene jer se nemre prikopcat. I onda 5 min vristanje ko da ga koljemo. Prvp ga moram umirit da bi mogli nastavit. Uopce ne kuzim cemu ta drama 😩😣
Evo mene curke napokon. Nikak da se ukljucim...danas napokon stigla javit svima i odgovorit nekiman na poruke...
Prvo vidim da imamo promjene. Cestitam Eleonoris!🥳🥳🥳
Lavice jako sam sretna zbog malca! Bas mi je pao kamen sa srca. Samo mogu mislit kako je tek tebi..❤❤❤ I placem na ono tvoje skupi noge😂😂😂 Ja cu se nadovezat na to. Petra skupi bužu, kako bi rekli u dalmaciji😂😂😂nadam se da se ne ljutis kaj se malo sprdamo🤭😁😄
Kod mene je situacija da mi nadoslo mlijeko tako da mislim da cu se morat izdajat. Sinoc sam se izdojila nakon sto je mala sisala za 15min kojih 60ml i bilo pravo olaksanje. Kako sam jucer bila aktivnija na nogama, malo sam se preforsala pa me rez vise boli i noge su mi postale ko balvani, natecene i edematozne. Prijavila dr.pa cemo vidjet kako ce ici dalje situacija. Uglavnom sutra tj.danas ocekuju kod mene stolicu, na sto smo se grohotom nasmijali s obzirom na moje probleme sa stolicom i opstipacijom, tako da cu dobiti portalak preventivno, napravit ce mi lab.obradu i uzv pa ako nalazi budu dobri idem u nedjelju domeka. Mala je prava izjelica na mamu i tatu. Najsitnija u rodilistu a pojede vise od svih😂😂
Hvala stelle i tebi. Evočini mi se da ovo super funkcionira, treba nekad slušati sebe (i imati podršku s foruma 🖤). U 22i40 je sama trazila papat, probudila sam je nakon 3 sata s tim da je bila u REM-u ili polubudna i neš njurgala već. Čim sam je digla otvorila oke (to je u onoj drugoj varijanti znalo potrajati do sat vremena) i tražila cicu, čak je probala bez šeširića povući.. papale malo cice i onda još 40ml, presvukle se bez drame i onda maženje 🥰
Ma samo da se joj prodje zutica nakon toga nikako buditi vise. Za zuticu je jako bitno da dosta jede i da ima dosta kakica da bilirubin izadje van. Obicno vec za tjedan dva bude bolje. Cim se pocnu sami budit znaci da su vec nize razine.
url=https://lilypie.com]
Mame, jeste sve išle na pregled kod ginekologa nakon poroda? Nakon koliko vremena?
Mame, jeste sve išle na pregled kod ginekologa nakon poroda? Nakon koliko vremena?
Mene je moj na zadnjem pregledu prije poroda samoinicijativno naručio za sredinu 3.mjeseca. a patronažna mi gleda šavove..
[/url
Hvala stelle i tebi. Evočini mi se da ovo super funkcionira, treba nekad slušati sebe (i imati podršku s foruma 🖤). U 22i40 je sama trazila papat, probudila sam je nakon 3 sata s tim da je bila u REM-u ili polubudna i neš njurgala već. Čim sam je digla otvorila oke (to je u onoj drugoj varijanti znalo potrajati do sat vremena) i tražila cicu, čak je probala bez šeširića povući.. papale malo cice i onda još 40ml, presvukle se bez drame i onda maženje 🥰
Ma samo da se joj prodje zutica nakon toga nikako buditi vise. Za zuticu je jako bitno da dosta jede i da ima dosta kakica da bilirubin izadje van. Obicno vec za tjedan dva bude bolje. Cim se pocnu sami budit znaci da su vec nize razine.
U utorak ide vaditi krv ali vjerujem da će bit ok jer bilirubin nije bio tako visok (pustili su nas doma drugi dan) a ona ima minimalno 4 kakice dnevno.
[/url
Jutro. Meni jucer opet onako vodeno dosta izaslo i spremili se za bolnicu kad ono poslije ni kapi.tako da eto ocito jos jedna lazna uzbuna. Prijavljujem tvrdu cicu koja boli onaj osjacaj let downa u zadnjih 2, 3 tjedna. Dakle jedna mi je tvrda kao kad se vec beba rodi pa navuce mlijekeco. Kupus sam stavila prek noci pa cemo vidjeti.
ANNA i ja se grozim.indukcije a to me ceka u 39tt tjednu ako do tad ne krene samo.
U utorak takoder pregled al nekak kontam da ce me i ostaviti.
Silno si prizeljkujem pucanje vodenjaka i svoje trudove dome 🤪🤪🤪
Bebice nove dobrodosle nam.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nisam ni ja jos isla na ginekoloski. Mozda ako ima neki doktor u nocnoj smjeni, jer jedino tad spava😜 Bas se mislim narucit iako mi se ono odoka cini sve ok.
U utorak ide vaditi krv ali vjerujem da će bit ok jer bilirubin nije bio tako visok (pustili su nas doma drugi dan) a ona ima minimalno 4 kakice dnevno.
Jel to Rijeka? Oni obicno tako pustaju. 3 dan vrijednosti znaju bit najvece, ali pretpostavljam da to prati neku krivulju. Dobro da idete vadit krv pa ste mirni.
Sortiraj odgovore
Najstariji