ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    31. Siječanj 2020. 14:15

Ja koristim Pampers PC, ali dosta mi propustaju kad je obilna kakica. Al imam jos 3 paketa pa nemam izbora.

url=https://lilypie.com]

• mom12
    31. Siječanj 2020. 14:16

Ja cak jedan dan popila narancadu..i nisam primjetila nikakve promjene...ja za sad koristim pampers jedinicu a imam jos 2 paka dvojke...pa cu onda kad potrosim zalihe isprobat babylove i tila bi violetu probat...vidim da se i ona dosta koristi...
    I nas je naeucila popodne za kukice...mozda stvarno radi guzve...valjda cemo i to prezivit....mrzim zatvorene prostore pune virusa i bakterija...

Simbalija
    31. Siječanj 2020. 14:16

Grizli

Lavice super da ide na bolje
    Sarita cestitam na malenoj bebici. Brz oporavak i da ste sretni oboje.
    Lunica 👍💪 sretno… Da krene sto prije onda…
    E sad ja vise ne znam tko je sto pisao pa cemo ovako
    Stucanje… Neka je dobro napisala ne podrigne nego stuca. Moja beba niti jedan jedini put nije podigla nakon dojenja. Stavim ju na rame, probala i neki polozaj za naprijed sta je patronazna pokazala al nista, po pol sta ju drzim tako nista. Niti ne bljucne. Nego krene stucat nakon obroka. A jako glasno zna stucat kad treba kakati.
    Caj… Mislim da me Nita pitala. Ja sam kupila u bio&bio caj za dojile Stelltee pise kutija zuto zelena. Malina meni nije pomogla, al mislim da ne bi nista pomoglo za otvaranje u mom slucaju.
    Za aspirator… Ja stavim 1-2 kapi fizioloske u nosnicu i onda s njime usisam. Obicno ujutro jer se tokom noci nakupi smrkljica. Nema zacepljen nosic za sada.
    Kilaza na porod dosla sa 72kg, doma dosla sa 66 kg. Dobro je bojala sam se da cu vise izgubiti s porodom. Sad samo da dalje ne gubim 🤞.
    Vidila sam da se Nasty javila 👋… Nadam se da st3 sve dobro.
    Moja navecer ima seansu jedenja, plakanja, jedenja i onda kad se valjda natrpa onda zaspe. Nocas je 4h u komafu odgulila i mi skupa s njom. Kad sam se probudila i vidila da je toliko proslo od hranjenja bila sma malo zbedirana da kako smo mogli zaspat al ona je tako fino spavala i onda posisala pp 15 min svaku cicu i opet nastavila jos 2.30h! Tako da sam nocas cak se i naspavala ok.
    DeeDee za presvlacenje meni je kretala njurgat kad sam duze ju opresvlacila, pa sam uvela da ju pokrijem tetricom dok se ja izglistim i pomaze.
    Cure koje dojite jel pijete vi kavu? Ja sam popila laganu bijelu kavu danas jer to je ocito jedina stvar koja meni pomaze da imam stolicu. A sad trenutno mi je to nocna mora. Patronazna mi je rekla da mogu kave piti tokom dana 1-2 salice ko i u trudnoci što je dopusteno. Al svugdje nalazim da kao za dojenje ipk ne. Ja si mislim da mi je bolje to nego lijekovi ili patiti se, al opet… kako vi stojite s kavom?

Kavu pijem svaki dan jer bi bez nje poludila, ona me bar malo stabilizira. Popijem ujutro obavezno i eventualno još jednu popodne. Nisam primjetila da maloj smeta, par dana nisam pila pa se isto ponašala/spavala.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• mom12
    31. Siječanj 2020. 14:18

Stelle123

Ja koristim Pampers PC, ali dosta mi propustaju kad je obilna kakica. Al imam jos 3 paketa pa nemam izbora.

A kud propustaju...meni je bilo propustalo na leda i sad malo vise podignem i malo bolje zaljepim...ja mislila da je prerasla stavila dvojku i dvojka mi propustila...onda sam skuzila sta je

• Stelle123
    31. Siječanj 2020. 14:20

mom12

Stelle123

A kud propustaju…meni je bilo propustalo na leda i sad malo vise podignem i malo bolje zaljepim…ja mislila da je prerasla stavila dvojku i dvojka mi propustila…onda sam skuzila sta je

Da na ledjima. I nekad oko nogu. Spuste se nekako do pola guze, valjda radi sirokog povoja.

url=https://lilypie.com]

Simbalija
    31. Siječanj 2020. 14:25

mrgud_zg

Ja pijem i jedem sve normalno. Kavu skoro svaki dan. Ne jedem jedino grah, mahune i te stvari koje napuhavaju, i ne jedem limune i narance. Nisam primjetila da mu ista smeta. Ima povremeno problema s probavom al nisam to uspjela povezat s ni jednom hranom..
    E cure, koje pelene koristite? Ja cu zvucat ko pravi snob, al meni su pampersice tolko bolje od svih ostalih. Probala sam jos baby love iz dma i lupilu. Pampersice su ful vislje i nekak ljepse upijaju..

Koristim pampers premium care1 sad bi trebali na 2 preći jer ima blizu 5kg. Ok su joj, ne propuštaju, ali ne znam jeste li primijetili čim se malo popiški toliko smrdi na plastiku da je to grozno. Ja često pomirišem da znam jel se pokakala jer onda odmah mijenjam pelenu, i baš se osjeti taj miris. Probala sam staviti babylove i nema mirisa.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• mom12
    31. Siječanj 2020. 14:31

I ja stavljam siroki povoj...al stisnem joj pelenu..malo bolje zaljepim...da su mi kao one trakice jedna do druge i podignem je

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 14:32

Prije svega lunice woooohooo, ti si izgleda pretplaćena na 40+5 😁, drzim fige da je napokon the day
    E sad dalje nemam pojma tko je šta napisao pa ću odokativno, nemojte zamjerit 😁
    Grizli? Super savjet za pokriti tetrom, baš ću probat, iako sam se malo ubrzala pa je već lakše.
    Mrgud? ja koristim platnene pelene u svim varijantama, dobila sam dva paketa pampersica na poklon pa tu i tamo stavim, tipa ako mi se jako pokaka a nisam pripremila platnene unapred jer još nisam ispraksirana na brzinu to obavit. Do sad ništa nigdje nije procurilo 💪
    Podrigivanje..moja zna bljuckat dok jede pa mi je patronazna rekla da je obavezno nekoliko puta prekidam u hranjenju i dizem na rame i bome svaki put podrigne malo i onda još za kraj bauštelski. I kad to radim ne bljucka uopće ili puno manje.

[/url

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 14:34

Aha, kava, ja popijem kad mi se pije al to je rijetko. 
    I zaboravila sam prijavit da joj je danas otpao pupak - baš sam se iznenadila kako brzo, maloj od brata je s 14 dana čini mi se

[/url

mrgud_zg
    31. Siječanj 2020. 14:37

Ajme deedee svaka cast za platnene 💪 meni to u teoriji zvuci predivno al jednostavno nemrem 🙈 al fakat svaka cast 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.