ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    31. Siječanj 2020. 10:04

thinkpink1

Hvala CURKE jos jednom na cestitkama!❤❤❤

Ne znam jesam ili nisam, ali čestitam još jednom od srca!! ♥️♥️♥️♥️
    Apropo pamćenja, moje je gore nego ikad, a ja se ponadala da je to gotovo s trudnoćom 😔

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lunica
    31. Siječanj 2020. 10:11

Sarita cestitke 💞💞💞💞
    Joj kod mene i dalje nista 😊😅ovo je vec igra zivaca.. Termin nije fulan jer imam redovite ciklusu 28 +-1...moj dr sve vise naginje razmisljanju o carskom a ja bi cekala dok je s bebom sve ok. Vidjet cemo.... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 10:12

Thinkpink ne vrati se ništa, ode i ono malo što je ostalo 😂😂😂
    Sarita čestitke na Mauru 🥰🥰 mi smo doma od srijede pa se ipak nećemo druziti ali skoooro jesmo 😊
    Netko je komentirao kako su SB bebice velike, zato su naše riječke minići hihi 🖤

[/url

DeeDee
    31. Siječanj 2020. 10:32

Što se tiče kolaže, ja ostala trudna s nekih 85, išla rodit po mojoj kućnoj s 93,6 i sad se izvagala 88,6kg. Nadam se da će s dojenjem to u minus manji od predporođajne, ne bi se žalila da ode desetak još 😁😁😁

[/url

Lunica
    31. Siječanj 2020. 12:07

Evo upravo mi ispala šaka sluznog čepa pa se ipak nadam da se nešto kreće😊💪 cekam pregled kod dr

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Sarita15
    31. Siječanj 2020. 12:23

Hvala cure na cestitkama 
    Thinkpink cestitke i tebi 
    Deedee za dan jedan sam te fulala 🙈 
    Da mrva je bas a no narast ce :) :) 
    Uzivajte sve koje vec imate bebuske a vama u terminu uzivanje se blizi
    Ljubimo vas moji decki i ja 

• Hani
    31. Siječanj 2020. 12:34

Thinkpink, sarita, cestitam😚😚😚😚
    Lavice 💙💚💛💜 bas mi je drago da ide nabolje🙏

• Nita9999
    31. Siječanj 2020. 12:48

kronično zatvorena i dalje 🤣🤣🤣 

sve je ok, osim i dalje mog loseg zeljeza

Nasty
    31. Siječanj 2020. 12:49

LoSa84

mala jabi sad i 12 u komadu odspavala da mogu
    Ja sam u trudnoci dobila 4 kg a nakon poroda imala -1 kg. Sad kad se izdajam nenormalno jedem ali se ne debljam. To je meni jako cudno jer sam inace podlozna debljanju.
    Ova izdajanja su mi u pocetku bila koma no sad su mi ok. Navikla sam vec. Rekla mi u srijedu patronazna da ga sad opet pokusavam stavljat na cicu. Te patronazne mi nekad bas idu na zivce. Pije moje mlijeko, lijepo jede i dobio je u dva tjedna 540 g… ali ne… ona veli da mora na cicu. Nije mi jasno zbog cega? Da pocinje manje jest? Te patronazne nekad govore neke stvari bez razmisljanja. I meni bi bilo lakse da cica i probala sam no NE IDE. Svaki put iznova to moram objasnjavatiDrugi cu joj put rec da cica da ne moram opet objasnjavati

Meni ti je moja patronažna rekla da je mlijeko iz dojke "živo", a kad ga izdojimo da je "mrtvo".. Sad nemam više ni živo ni mrtvo.. Drž se ti te izdajalice, a njoj reci da dojiš.. Do kad će ti dolazit patronažna? 

• Hani
    31. Siječanj 2020. 12:59

Ja inace imam hiperprolaktinemiju i godinama pijem bromergon koji se dobije za ukidanje mlijeka, tako da sam dan nakon carskog vec izdajala 60ml, a ubrzo i 220, mlijeka ko u prici. Izdajala sam se svaka 3 sata, cim sam napravila malo vecu pauzu zastopale su mi se sise. Otkad je malac doma, dojim svaka 3ipo, 4 sata, a izdojim se jedanput, dvaput po malo na pocetku ako su prepune ili ako sisa samo jednu, malo ispraznim drugu.
    Nije mi jasno kako splitsko rodiliste nema osiguranu prostoriju za izdajanje majki cije su bebe u bolnici, nego vas poprijeko gledaju kad pitate di se mozete izdojit. Dok doputujem do bolnice, meni sise vec cure ko lude. Tajnica kaze da oni tu nista ne mogu🤔🤔🙄 Pa dosta je paravan, stolica i uticnica, to se rijesi za pola sata, dosta je par kvadrata. Moram poslat sluzbeni email pa ce vidit mogu li sto ucinit, rekla je😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.