ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    07. Siječanj 2020. 22:03

Dalindas ne brini,taj pregled zaista bude jako neugodan pogotovo nekako na prepad i ako dr forsira ulozivost,meni je kod nekih dr cak znalo biti malo mucno...
    Mrgud i Mikio odlicno za preglede,mikio mala palcica je 1 cm.narasla a misek mali❤ Mrgud vidjela sam reklamu za zutu srijedu sutra u CCO pa sam te se sjetila, mislim da unljekarni i izdajalice budu na -20%. Ja imam elektricnu Tommee Tippee. 
    Eleonoris nalaz ti je cisto normalan za te tjedne,ako te salju u TA ja bi onda i isla (i krece se oko 37 tjedana). 
    Petra suuper za malca! Ajme koja trba,ja imam filing da bi me samo naprijed prehitilo😂😂
    Iiii ostalo sam uspjesno zaboravila. Thinkpink di si?

PetraB
    07. Siječanj 2020. 22:12

Hvala cure... 🤭... Moram samo napomenuti da se popikavam u zadnje vrijeme jer ne vidim nis ispred sebe. Neki dan mi se malac sapleo pod noge a ja ga nisam vidjela, a da ne govorim o vratascima koja imamo na ulazu u hodnik da malac ne moze na stepenice jer nemamo ogradu 🤦🏻‍♀️🙈😅... Dakle, ova trudnoca mi je kao prva 🤣🤣🤣🤣
    Grizli sam ti grintaj, imas puno pravo na to... Pusti ti kak je drugima, trudnoca je stanje kad se imamo pravo zaliti na sve, tak da, sam ti daj 😉😉😉
    A Lavice vjeruj mi da nekad moram se nagnuti nazad jer isto imam osjecaj da cu na nosu zavrsit...dobro, tesko na nosu jer nebi s njim mogla do poda od trbuha al znas na kaj mislim 🤣

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 22:14

Svaki put kad počnete o izgledu pipilipi ja provjerim, moja još živi u neznanju i izgleda kao da ne zna šta ju čeka brižna 🤪🤣🤣🙈
    Grizli ja ti cca mjesec dana kad se spuštam u čučanj, a sad već i samo kad se spuštam iz stajaćeg u sjedeći položaj osjetim onu tupavu bol, točno kao kad voziš biciklu nakon dugo vremena pa te sic nažulja. A zadnjih par dana me bole prepone ali ne konstantno nego kao da me se lovi grč koji traje pol minute i baš me presječe. 
    Jučer sam se prvi put prepala, bili smo šetat i kako ja sve radim manje više netrudno ulovili mi tempo..odjednom me s desne strane trbuha stisnulo, tipa kao kad slezena ulovi ali definitivno ne na mjestu slezene 😃
    Ugl. skužila da moram usporit..dok idem polako sve ok.. ali bome se par puta naslonila na ogradu i uvjeravala se da to nisu trudovi i da samo moram na WC 😃 što se valjda pokazalo točnim jer je nakon šta sam obavila 💩 prestalo. I kakam brat bratu 5 puta dnevno, šogorica mi kaže da se njoj čini da bi to moglo uskoro, a ja stalno objašnjavam trbuhu da ima još vremena 🙈
    Složila sam torbu danas.. ali još fali par sitnica jer nisam psihički spremna da bude spremna 😂

[/url

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 22:16

Petra svaka tebi čast, mislim da imaš najluđi tempo od svih nas a definitivno nemaš uvjete haha 💪💪

[/url

Damnarexx 🌺
    07. Siječanj 2020. 22:27

Petra wow koji trbuh 😍😍 super izgledas, nema te nigdje osim u trbuhu :)
    Nismo dugo slicice stavljale 😁
    Curke koje su u terminu, drzim fige da lagano krene 🤞
    Ja sam se napokon danas natjerala torbu spremit, cisto da sam u glavi mirnija. Nije jos 100% na nekih 80% sam, posto ni ne mogu sve spremit(cetka za kosu, cetkica, papiri itd).
    Curke koje ste rodile, da vas pitam..dal fkt ide s nama torba za radjaonu? Il to moze i neka vrecica..ja sam dobila spisak od patronazne za torbe i pise japanke za radjaonu 🤔🤔 nemam neku malu torbu😟

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 22:32

Damnarexx ja sam isto dobila spisak i na njemu mi je šta ide u vrećicu za rađaonu, a šta u torbu.. to za rađaonu sam stavila u onu vrećicu od dm-a u kojoj sam dobila onaj paket za trudnice, taman mi stalo sve i još je mogu smotat..

[/url

Lunica
    07. Siječanj 2020. 22:42

Vecer cure!! Evo kad netko stavi sliku to mi se prvo ureze za komentirati... Petra super izgledas..joj jako me podsjecaa na jednu moju poznanicu🤗
    Samojed super sve slozeno😍
    Deedee meni isto još par  stvari fali u torbi ali ni ja nikako da to finishiram mislim da cu to u trudovima spremati😂😂
    Netko je spominjao prepone.. Mene jako zabole ali samo kad ustajem iz kreveta... Onako na desetak sek..evo maloprije me zasarafilo kao jedan o srednji trudic..malo jaci od BH ali mislim da ipak nece jos 10 dana nis krenuti.. . To ja tako sebi stavila u glavu.. 😂
    E sad... Bila danas na pregledu i radio mi samo ctg... Sve ok... I udjem ja kod dr i on meni kaze da lijepo dodjem u ned u bolnicu i ako budem otvorena najmanje 4 cm da i mi prokinuo vodenjak pa kao da to rijesimo dok je on dezuran... Odbila sam naravno ukoliko nema indikacija a pogotovo sto sam sigurna da nisam otvorena. U ned ce biti 38 tj i iskreno sve prije 39 plus 3 je meni nezrelo 😂😂 mislim na svoja iskustva iz prijašnjih poroda... Uopce ne znam kako cu se nepojaviti aali smislit cu vec nesto 😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Damnarexx 🌺
    07. Siječanj 2020. 22:43

DeeDee

Damnarexx ja sam isto dobila spisak i na njemu mi je šta ide u vrećicu za rađaonu, a šta u torbu.. to za rađaonu sam stavila u onu vrećicu od dm-a u kojoj sam dobila onaj paket za trudnice, taman mi stalo sve i još je mogu smotat..

Ahaa, a valjda ce mi stat 😅
    Ja imam ovaj spisak: https://postimg.cc/QKjrHxVZ

C1M4
    07. Siječanj 2020. 22:44

DeeDee

Tako sam i ja stvari za radaonu u tu vrecicu stavila😅 reko barem necemu ce mi posluzit haha😅
    Grizli ja imam vec jedno tjedan i pol bolne prepone, ali meni su stalno bolne i stalno se gegam🙄 takoder mi je ispao i sluzni cep i otvorena sam 2.5cm, ali im to i dalje nije nista alarmantno dok nema trudova ili dok vodenjak ne pukne😊 Tako da je to sve individualno i moze potrajati..🤔

beba2025❤
    07. Siječanj 2020. 22:48

Lobi,Hani,Piba,Lorena,Zarica,Samonezelje,cestitam na bebicama🌷❤🌷❤🌷❤🌷❤🌷❤
    Ako sam nesto pobrkala ili nekog zaboravila, sorry..
    Bas sam u zaostatku i nikako sve procitati..
    Mikio,kako s dojenjem?

Cure ,kako stavljate bebice spavati,na ledja ili bok?
    Moja bebica se uz svu paznju ipak uspjela prehladiti ,nosic zacepljen,samo hropce,kiše, nadam se da nece dobiti temperaturu i da ce brzo biti bolje!

Znam da ima jedna kojoj je sin bio bolestan,nadam se da je ozdravio😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.